NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:09

NRK - 18 mar 23 kl. 19:44

Bane Nor: Opnar Bergensbanen klokka 22

Laurdag kveld opplyser Bane Nor at Bergensbanen truleg vil opna klokka 22. Bergensbanen har stått sidan fredag, då det gjekk eit snøras mellom Hallingskeid og Myrdal. Bane Nor skriv at oppryddingsarbeidet har vore stort. – Status no er at mykje snø er sprengt bort i løpet av dagen for å sikra at det ikkje går nye ras. Etter at rasstaden var sikra, har arbeidet med å rydda unna snø gått bra, opplyser pressekontakt Gunnar Børseth til BT..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bane Nor, Bergensbanen, Hallingskeid, Myrdal, Nor, Gunnar Børseth, BT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bane, Nor, Opnar, Bergensbanen, klokka22
Klartale - 08 feb 23 kl. 08:51

Testing av Follobanen har fungert

Bane Nor har testet Follobanen. Bane Nor er selskapet som har ansvaret for Follobanen. Banen går fra Ski til Oslo, og skal gjøre turen 11 minutter kortere.

NRK - 26 jan 23 kl. 16:50

Follobanen-entreprenør mener Bane Nor har brutt taushetsplikt i kontrakten

Follobanens totalentreprenør AGJV er ikke fornøyd med Bane Nors mediehåndtering og mener selskapet deler konfidensiell informasjon om prosjektet. Entreprenøren mener Bane Nor uten samtykke har avslørt konfidensiell informasjon i mediene, viser et brev fra entreprenøren til Bane Nor, som bransjenettstedet Byggeindustrien har fått innsyn i. «Det vises til uttalelser fra Selskapet (Bane Nor, journ.

NRK - 21 dec 22 kl. 10:10

Bane Nor svarer på kritikken etter togkaoset

Ni dager etter åpningen ble Follobanen stengt i én uke. Bane Nor beklager togproblemene, men mener de er de rette til å drifte jernbanen. – Jeg blir oppriktig lei meg på de reisende sine vegne.

NRK - 08 jan 23 kl. 20:28

Aftenposten: Follobanen ble testet minimalt

Eposter mellom Bane Nor og Vy viser at Follobanen ble lite testet før åpning og at Bane Nor drev feilretting helt fram til rett før åpningen av banen. Det skriver Aftenposten. Bane Nor skrev selv i en epost til Vy i september at tiden avsatt til testing var på et «minimum».

NRK - 25 jan 23 kl. 20:57

Bane Nor tapte søksmål – må betale flere millioner

Bane Nor tapte søksmålet mot entreprenørenes forsikringsselskaper. Oslo tingrett mener selskapet selv må bære ansvaret etter leirskred ved Ski stasjon. Det skriver Nettavisen.

NRK - 03 feb 23 kl. 15:32

Rødt vil legge ned Bane Nor – ønsker full gjennomgang av jernbanen i Norge

Rødt-leder Bjørnar Moxnes har fått nok av problemene med Follobanen, og ønsker å legge ned Bane Nor. Partileder i Rødt, Bjørnar Moxnes, mener Bane Nor må legges ned i sin nåværende form, og at hele jernbanen må samles i én integrert organisasjon. – Kaoset i Bane Nor er et ektefødt barn av jernbanereformen, sier Moxnes til Frifagbevegelsen.

Klartale - 22 feb 23 kl. 10:23

Bane Nor håper å åpne Follobanen igjen 5. mars

Enn så lenge er det ingen sikker dato for når Follobanen skal åpne igjen, sier Anne Kirkhus sier til magasinet Teknisk Ukeblad. Men hun sier også at datoen kan bli bestemt fredag. Kirkhusmo er pressesjef i Bane Nor.

NRK - 23 jan 23 kl. 10:48

Signalfeilen på toglinjen mellom Asker og Lier er rettet

Signalfeilen på toglinjene Askerbanen og Drammenbanen er rettet, men det er fortsatt forsinkelser. Bergensbanen er fortsatt rammet av signalfeil. Mandag morgen meldte Bane Nor om store forsinkelser på Drammenbanen og Askerbanen på grunn av en signalfeil mellom Asker og Lier.

NRK - 23 jan 23 kl. 07:04

Store togforsinkelser på Østlandet

Det er forsinkelser på Drammenbanen og Askerbanen på grunn av signalfeil mellom Asker og Lier. Bane Nor jobber med å rette feilen. – Mange tog på Østlandet er rammet av signalfeil som har oppstått på strekningen mellom Asker og Lier.

Klartale - 03 jan 23 kl. 08:33

Vy mener de kunne teste Follobanen

Follobanen åpnet rett før jul. Toget som skulle få folk fra Ski til Oslo på 11 minutter er nå stengt. Kun åtte dager etter at den åpnet, ble den stengt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 4 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com