NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 08:38

NRK - 01 feb. 21 kl. 14:48

Bama tilbakekaller pinjekjerner

Bama tilbakekaller sine pinjekjerner som er solgt i Rema 1000 og Norgesgruppens kjeder over hele landet etter funn av peanøtt i posene. Det gjelder pinjekjerner som selges i poser merket «ferdig preppa» og «grønn og frisk», opplyser Bama..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rema, Norgesgruppens, Bama

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bama, tilbakekaller, pinjekjerner
NRK - 04 feb. 21 kl. 17:21

Libero tilbakekaller ammeinnlegg

Libero tilbakekaller ammeinnlegg etter at det er oppdaget at små kuler fra limet som brukes til å feste innleggene, kan løsne og havne i barnets munn. Alt av merket Libero Nursing pads bør returneres. Dette gjelder både hvite og beige ammeinnlegg..

NRK - 16 feb. 21 kl. 03:29

Mercedes-Benz tilbakekaller biler

Bilprodusenten Mercedes-Benz tilbakekaller over en million biler i USA etter å ha oppdaget en feil ved nødandropssystemet, som varsler nødetater om en ulykke. Produsenten forbereder en programvareoppdatering for å løse problemet, skriver BBC News..

NRK - 18 mars 21 kl. 14:31

Tilbakekaller bacon

Nortura tilbakekaller enkelte holbarheter av baconet «Skikkelig digg bacon» fra butikker på Rudshøgda i Innlandet etter funn av salmonella, opplyser de i en pressemelding..

NRK - 27 mars 21 kl. 21:12

Taga tilbakekaller pølser

Taga Foods tilbakekaller pølser som selges hos Coop, etter at Nortura har funnet salmonella i et parti med svinekjøtt levert til Taga. Det gjelder Carsodo BBQ Chorizo med best før dato 2. og 15.

VG - 15 april 21 kl. 20:01

Orkla tilbakekaller alle HUSK-produkter

Torsdag kveld opplyser Orkla om at de tilbakekaller alle HUSK-produkter fra markedet etter salmonella-utbrudd og dødsfall i Danmark..

NRK - 15 april 21 kl. 20:10

Orkla tilbakekaller kosttilskudd

Orkla tilbakekaller alle kostilskudd av merket HUSK fra markedet etter salmonella-utbrudd med 33 smittede og tre dødsfall i Danmark, det opplyser selskapet til VG. I Norge gjelder det kosttilskudd, Orkla ber folk kaste produkter de har hjemme..

VG - 15 april 21 kl. 20:01

Tilbakekaller Orkla-produkter etter salmonella-utbrudd

Torsdag kveld opplyser Orkla om at de tilbakekaller alle Husk-produkter fra markedet etter salmonella-utbrudd og dødsfall i Danmark..

VG - 05 mai 21 kl. 23:24

Tilbakekaller tredemøller etter barnedødsfall

Produsenten Peloton tilbakekaller tredemøller av typen Tread og Tread+ i USA og Storbritannia etter flere.

NRK - 18 mai 21 kl. 07:57

Ikea tilbakekaller barneserviser

Ikea tilbakekaller tallerkener, skåler og krus fra produktseriene Heroisk og Talrika fordi de kan gå i stykker og forårsake brannskader, skriver møbelvarehuset i en pressemelding. Ifølge Ikea kan disse produktene gå i stykker, og varmt innhold kan forårsake brannskader. Varene kan leveres tilbake til varehusene.

NRK - 15 juni 21 kl. 18:05

Tilbakekaller «Opphøgde potteter»

Hoff tilbakekaller «Opphøgde potteter ekstra sprø» og «Opphøgde potteter ekstra sprø med salt og pepper» på grunn av risiko for spor av melk i produktene. Partiet med førstnevnte produkt har best før-dato 20. april 2023 og 21.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Raisi vant presidentvalget i Iran

Ultrakonservative Ebrahim Raisi har vunnet presidentvalget i Iran. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Store verdier utenfor børs

Nye salg og børsnoteringer synliggjør svimlende verdier hos norske laksefamilier, skriver E24. Eva Kristoffersen og søsteren eier lisenser verdt 1,8 milliarder. Kristoffersen er daglig leder og største eier i sjømatselskapet Egil Kristoffersen og Sønner, som eier seks lisenser for produksjon av laks og ørret.

NRK - 15 minutter siden

Kan nekte Biden nattverd

Katolske biskoper i USA vurderer å nekte nattverd til president Joe Biden. Det ble vedtatt med 168 mot 55 stemmer på fredag. Grunnen er at Biden støtter kvinners rett til abort.

NRK - 45 minutter siden

Syv personer omkom i flyulykke

Totalt 20 personer skal ha vært om bord i flyet som styrtet sørvest i Sibir. Syv av dem omkom, resten er alvorlig skadd. Det skriver nyhetsnettstedet RT.

NRK - 45 minutter siden

Syv omkom i flyulykke

Syv personer skal ha omkommet i en flyulykke sørvest i Sibir, ifølge russiske medier. Det skriver NTB. Ulykken skjedde da det tomotors flyet av typen L-410 forsøkte å nødlande.

NRK - 1 time siden

Gratulerer rival med presidentvalg

Allerede før valgresultatet er klart og stemmene ferdig telt, gratulerer Hassan Rouhani ultrakonservative Ebrahim Raisi med seieren. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Raisi har vært storfavoritt i tiden før valget..

NRK - 1 time siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte ikke, og det lyktes heller ikke å bytte til en backup-maskin.

NRK - 3 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 1 time siden

Helsearbeider voldtatt på jobb

Arbeidstilsynet er koblet inn etter at en mann i 30-årene er siktet for voldtekt av en helsearbeider på jobb på Karmøy 8. juni. Kvinnen var ansatt i Helse Fonna og var på hjemmebesøk hos mannen som var underlagt tvunget psykisk helsevern og bosatt i en kommunal leilighet, skriver Haugesunds Avis.

NRK - 2 timer siden

Avisleiarar i retten i Hongkong

Sjefredaktøren i den prodemokratiske avisa Apple Daily i Hongkong og leiaren for eigarselskapet til avisa stilte laurdag i det første rettsmøtet etter arrestasjonen. Dei sikta etter Kinas nasjonale tryggingslov for Hongkong, og er skulda for å konspirere for å setje den nasjonale tryggleiken i fare..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt