NRK - 04 mar 24 kl. 09:26

Bakkeansatte i Lufthansa varsler streik

Bakkepersonell i det tyske flyselskapet Lufthansa vil streike torsdag og fredag denne uken, opplyser fagforeningen Verdi, ifølge AFP. De ansatte krever høyere lønn og bedre arbeidsforhold. Streiken kommer etter to tidligere streiker i den samme konfliktrunden. Hver av dem lammet selskapets passasjertrafikk i rundt et døgn, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lufthansa, Verdi, AFP, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bakkeansattei , Lufthansa, varsler, streik
NRK - 27 feb 24 kl. 20:01

Lufthansa rammes av ny streik

Den tyske fagforeningen Verdi varsler en tredagers landsomfattende streik blant Lufthansas bakkemannskaper. Streiken starter onsdag. Årsaken er en lønnskonflikt med arbeidsgiveren.

NRK - 09 mar 24 kl. 21:15

19.000 kabinansatte i Lufthansa streiker neste uke

19.000 kabinansatte i Lufthansa tas ut i streik tirsdag og onsdag neste uke, noe som vil lamme tysk flytrafikk. Streiken kommer til å ramme alle Lufthansas avganger fra Frankfurt tirsdag og alle avganger fra München onsdag, ifølge fagforeningen Ufo.

NRK - 18 feb 24 kl. 16:01

Ny Lufthansa-streik varslet

Fagforbundet Verdi har oppfordret Lufthansas bakkeansatte ved sju store tyske flyplasser til å legge ned arbeidet tirsdag, knappe to uker etter forrige streik. 25.000 Verdi-organiserte Lufthansa-ansatte ved flyplassene i byer som Frankfurt, München og Berlin skal forlate arbeidet klokka 4 tirsdag morgen, og vende tilbake klokka 7 onsdag morgen, heter det i en uttalelse.

VG - 04 mar 24 kl. 09:40

Lufthansas bakkeansatte varsler ny streik

Fagforeningen Verdi varsler en ny streik for bakkemannskapene i Lufthansa torsdag og fredag denne uken..

NRK - 05 feb 24 kl. 09:24

Fagforening varsler Lufthansa-streik i Tyskland

Fagforeningen Verdi har bedt Lufthansa-ansatte ved fem av Tysklands største flyplasser om å legge ned arbeidet onsdag. Verdi ber alt av personale på bakken om å streike – fra vedlikehold til bakkehåndtering. – Det ligger an til et stort antall innstillinger og forsinkelser onsdag, skriver Verdi i en uttalelse.

VG - 18 feb 24 kl. 16:06

Ny Lufthansa-streik varslet

Fagforbundet Verdi har oppfordret Lufthansas bakkeansatte ved syv store tyske flyplasser til å legge ned arbeidet tirsdag, knappe to uker etter forrige streik..

E24 - 18 feb 24 kl. 16:17

Ny Lufthansa-streik varslet

Fagforbundet Verdi har oppfordret Lufthansas bakkeansatte ved sju store tyske flyplasser til å legge ned arbeidet tirsdag, knappe to uker etter forrige streik..

NRK - 08 mar 24 kl. 13:53

1000 Lufthansa-flyginger innstilt i Tyskland

Streik hos bakkemannskaper i Lufthansa gjør at 1000 flyginger fra flyselskapet er innstilt i Tyskland fredag. Kanselleringene rammer særskilt flyplassene i München og Frankfurt. – Bare 10 til 20 prosent av avgangene som er satt opp, vil gå som normalt, sier en talsperson for Lufthansa til nyhetsbyrået DPA.

E24 - 09 mar 24 kl. 21:17

Lufthansa varsler ny streik

Rundt 19.000 kabinansatte i Lufthansa tas ut i streik tirsdag og onsdag neste uke. Det vil ramme flytrafikken..

Aftenposten - 05 feb 24 kl. 09:34

Fagforening varsler Lufthansa-streik i Tyskland

Fagforeningen Verdi har bedt Lufthansa-ansatte ved fem av Tysklands største flyplasser om å legge ned arbeidet onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

USA og Norge skal samarbeide om mineralutvinning

Det hvite hus kunngjorde natt til torsdag at USA og Norge skal inngå et «langvarig partnerskap» om utvinning og prosessering av kritiske mineraler, både i egne land og på verdensbasis. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 30 minutter siden

EU varsler sanksjoner mot Iran

EU har varslet at de vil innføre nye sanksjoner mot Iran etter angrepet mot Israel forrige uke. Det melder Reuters. De følger dermed etter USA, og vil i likhet med dem forsøke å ramme Irans drone- og missilprogram med sanksjonene..

NRK - 1 time siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 1 time siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 1 time siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 2 timer siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 3 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com