E24 > Økonomi

Mandag, 17 Mai, 06:53

E24 - 16 mars 21 kl. 21:11

BW Ideol-sjefen tildeles aksjer for 43 millioner

Havvindselskapet BW Ideol utsteder nye aksjer for 43 millioner kroner til toppsjef Paul de la Guérivière etter oppkjøpet av selskapet Ideol..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
BW Ideol, Paul, Guérivière, Ideol

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: BW Ideol-sjefen, tildeles, aksjer, for43 , millioner
E24 - 17 jan. 21 kl. 20:48

Eirik (24) har tjent 1,7 millioner kroner på Tesla-aksjer

Da Eirik Bakke ble coronapermittert i mars, skrapte han sammen alt han kunne av penger for å kjøpe Tesla-aksjer. Sjansespillet har gjort ham til børsmillionær – etter å ha brukt Youtube for å lære om aksjer..

NRK - 17 mars 21 kl. 13:29

Nordea selger Equinor-aksjer

Nordea har kvittet seg med aksjer i Equinor fordi selskapet ikke oppfyller kravene banken setter til oljeselskaper om å gå i en grønnere retning. Det melder Bloomberg Green daily. Nordea har også kvittet seg med aksjer i BP, Shell og Total..

NRK - 17 mars 21 kl. 13:29

Nordeafond selger Equinor-aksjer

Nordeas fond har kvittet seg med aksjer i Equinor fordi selskapet ikke oppfyller kravene banken setter til oljeselskaper om å gå i en grønnere retning. Det melder Bloomberg Green daily. Nordea har også kvittet seg med aksjer i BP, Shell og Total..

E24 - 31 mars 21 kl. 06:00

Fire eksperter: Dette er vårens heteste aksjer

E24 har snakket med fire eksperter om hvilke aksjer du bør satse på før sommersolen treffer for fullt – og hvilke aksjer du burde holde deg unna..

E24 - 22 april 21 kl. 15:56

Arctics nye analysesjef kjøpte aksjer rett før positiv analyse

Morten Nystrøm ble fjernet som analysesjef i Arctic etter å ha kjøpt aksjer i Quantafuel før han sendte ut en positiv analyse. Nystrøms erstatter kjøpte også aksjer rett før analysen ble publisert..

NRK - 18 feb. 21 kl. 19:42

Gamestop-saken tas opp i Kongressen

Den amerikanske kongressen holder torsdag høring om Gamestop-saken, der småsparere påførte hedgefond, som spekulerer i at aksjer skal falle i verdi, store tap. Sjefen for nettsamfunnet Reddit og sjefen for aksjehandelstjenesten Robin Hood skal vitne..

NRK - 29 april 21 kl. 21:26

FN-sjefen besøker Moskva i mai

FNs generalsekretær António Guterres besøker Moskva i mai, blant annet for samtaler om Ukraina, Syria, Afghanistan og Myanmar. Det er ikke kjent om et møte mellom FN-sjefen og Russlands president Vladimir Putin også skal finne sted. FN-sjefen besøker den russiske hovedstaden 12.

VG - 15 jan. 21 kl. 05:23

Avfeier Klopps United-påstand: – Høres ut som en hykler

Tidligere toppdommer Mark Clattenburg er ikke veldig imponert over Jürgen Klopps uttalelser om antall straffer som tildeles Manchester United..

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:08

Samskipnadene får 10 millioner

Studentsamskipnadene får 10 millioner kroner til sosiale lavterskeltilbud for studenter. Pengene tildeles av Kunnskapsdepartementet. Alle landets studentsamskipnader får et grunnbeløp på 50.

NRK - 23 mars 21 kl. 08:41

Vinnerne av St. Hallvards-medaljen

Oslo bys høyeste utmerkelse St. Hallvard tildeles Knut «Kuppern» Johannessen og Nasreen Begum. Johannessen for sin livslange innsats for idretten og Bergum for sitt initiativ for integrering og inkludering av minoritetskvinner og -barn..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

– Jeg var så gira på å komme inn der

Nav-sjef Hans Christian Holte har stått overfor mange veivalg i livet, og det var ikke gitt at han skulle bli toppsjef i offentlig sektor. Han kunne like så godt endt som «The Budweiser Man»..

E24 - 9 timer siden

Norsk SpaceX-selskap har fått navn etter Musks megaprosjekt

SpaceX sniketablerte seg i Oslo med selskapet «Steam Systems». Nå har selskapet fått navnet «Starlink Norway» etter Elon Musks megaprosjekter, som leverer bredbånd fra satellitter i verdensrommet..

E24 - 12 timer siden

Pernille Skarstein Christensen slutter i C Worldwide: Skal forvalte Witzøe-formuen i Kverva

Investeringsdirektør i C Worldwide Asset Management, Pernille Skarstein Christensen, forlater jobben for å starte kapitalforvaltning for Witzøe-familiens investeringsselskap Kverva..

E24 - 12 timer siden

Kampen om sommer- og deltidsjobber er blitt knallhard – Serina (19) danket ut over 800 søkere

Markedet for sommer- og deltidsjobber er blitt tøffere under corona. McDonalds har sett søkerbunkene øke med 20 prosent nasjonalt..

E24 - 15 timer siden

Leder Yaras ferske satsing på ammoniakk: – Et vell av nye muligheter

Yara har drevet med ammoniakk til landbruksformål i over 100 år. Sjefen for Yaras nye enhet for ren ammoniakk ser store muligheter også innen transport og industri..

E24 - 19 timer siden

Erna Solberg tapte: Høyre vil fjerne kontantstøtten

Høyres landsmøte trosset Erna Solberg og gikk inn for å skrote kontantstøtten. KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad lover kamp..

E24 - 17 timer siden

Staten har betalt ut over 100 millioner til selskaper som har gått konkurs

Så langt har 395 selskaper som har søkt staten om midler til å komme seg gjennom krisen, ikke overlevd..

E24 - 17 timer siden

Vestre åpner kontorer i Los Angeles og Austin: – Vi vil sette en ny verdensstandard

Familiebedriften Vestre har møblert Times Square i New York og Jack London Square i California. Nå satser de på nye kontorer i Los Angeles og i Austin i Texas..

E24 - 18 timer siden

Prishopp i USA lokker frem et gammelt spøkelse. For nordmenn kan det bli en god ånd i lampen.

Blant investorer er inflasjon et hett tema om dagen. Men er inflasjonsspøkelset en reell bekymring? Og hva betyr det for norsk økonomi?.

E24 - 19 timer siden

Høyre vil fjerne kontantstøtten

Høyres landsmøte vil fjerne kontantstøtten og innføre en ventestøtte i stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt