NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:55

NRK - 24 jun 21 kl. 23:47

Båtulykke ved Aker Brygge i Oslo

Nødetaene har rykket ut etter en kollisjon mellom to båter ved Aker Brygge i Oslo. Føreren av den ene båten mistenkes for promillekjøring. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 23.04. – Det er en mindre båt, en cabincruiser, som har kjørt inn i en større båt like ved gjestebryggen på Aker Brygge, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.
Les mer på NRK


Les mer om:
Aker Brygge, Oslo, Vidar Pedersen, NTB, Pedersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Båtulykke, ved, Aker, Bryggei , Oslo
NRK - 02 jul 21 kl. 11:43

Aker Solutions valgt som operatør

Oljeservice-selskapet Aker Solutions annonserer at selskapet er blitt valgt som operatør for det såkalte Gorgon-prosjektet utenfor Australia. Kontrakten er ifølge Aker Solutions verdt rundt 7 milliarder kroner. Aker Solutuions skriver i børsmeldingen at selskapet er i avsluttende forhandlinger.

NRK - 27 apr 21 kl. 14:04

Person falt fra Nesoddbåten

En person får behandling av helsepersonell etter å ha falt i vannet fra Nesoddbåten ved Aker Brygge i Oslo tirsdag ettermiddag. Politiet fikk melding om personen som lå bevisstløs i vannet ved Nesoddbåtene på Aker Brygge klokka 13.27, ifølge NTB..

NRK - 24 jun 21 kl. 23:47

Fører av båt stakk av

Nødetaene har rykket ut etter en kollisjon mellom to båter ved Aker Brygge i Oslo. Føreren av den ene båten har stukket av. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 23.

VG - 10 jul 21 kl. 13:54

Alvorlig båtulykke ved Arendal

To personer er skadet i en båtulykke i forbindelse med et båtrace ved Holmesund brygge på Flosta i Arendal kommune..

VG - 10 jul 21 kl. 13:54

Én omkommet i alvorlig båtulykke ved Arendal

Én person er død og en er skadet i en båtulykke i forbindelse med et båtrace ved Holmesund brygge på Flosta i Arendal kommune..

VG - 10 jul 21 kl. 13:54

Én omkommet i båtulykke ved Arendal

Én person er død og en er skadet i en båtulykke i forbindelse med et båtrace ved Holmesund brygge på Flosta i Arendal kommune..

VG - 10 jul 21 kl. 13:54

Én omkommet i båtulykke ved Arendal: – Båtsporten er rammet av en tragisk ulykke

Én person er død og en er skadet i en båtulykke i forbindelse med et båtrace ved Holmesund brygge på Flosta i Arendal kommune..

VG - 10 jul 21 kl. 13:54

Mann omkom i båtulykke ved Arendal: – Båtsporten er rammet av en tragisk ulykke

Én mann er død og en sendt til sykehuset etter en båtulykke ved Holmesund brygge på Flosta i Arendal kommune, under et båtrace lørdag formiddag..

Aftenposten - 10 jul 21 kl. 13:11

Båtulykke i Arendal – luftambulanse på vei

To personer behandles av ambulansepersonell på stedet etter en båtulykke ved Holmesund brygge på Flosta i Arendal….

Aftenposten - 10 jul 21 kl. 13:11

Alvorlig båtulykke i forbindelse med båtrace i Arendal

To personer er skadd i en alvorlig båtulykke i forbindelse med et båtrace ved Holmesund brygge på Flosta i Arendal….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 45 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 45 minutter siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 45 minutter siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 2 timer siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt