NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 11:53

NRK - 03 aug 21 kl. 03:16

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen. Like borti gata hoppet passasjeren på, og patruljen kjørte etter. Passasjeren kom seg unna, men føreren ble gitt en bot på 3.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bøtela, elsparkesyklisti , Oslo
NRK - 24 jul 21 kl. 14:41

Oslo: Elsparkesyklist til sykehus

En elsparkesyklist er kjørt til sykehus etter det som fremstår som en singelulykke på Bjerke i Oslo, melder politiet. Politiet skriver at de har vært på åstedet og sykehuset for å sikre spor..

Aftenposten - 04 aug 21 kl. 14:44

Elsparkesyklist snudde da han så politiet, men fikk 1300 kroner i bot. Han var ikke alene.

En elsparkesyklist snudde da han så politiet i Torggata, men ble hentet inn av sykkelpatruljen..

NRK - 09 aug 21 kl. 13:28

Oslo-politiet bøtela 20 syklister

I formiddag har Oslo-politiet hatt trafikkontroll i Hausmanns gate med fokus på sykling på rødt lys. Det resulterte i 20 bøter: Elleve til elsparkesyklister og ni til tråsyklister. Én person ble også anmeldt for å ha oppgitt uriktig personalia, tvitrer politiet..

NRK - 01 aug 21 kl. 08:07

Rusa elsparkesyklist anmeldt

Lørdag kveld stanset politiet i Oslo en person som kjørte elsparkesykkel i mistenkelig høy hastighet i sentrum, skriver de på Twitter. Føreren virka også rusa, og det ble tatt blodprøver. Personen anmeldes for ruspåvirka kjøring og for å bruke uregistrert motorkjøretøy.

E24 - 07 jun 21 kl. 10:57

Google må betale 2,2 milliarder i forlik i Frankrike

Frankrikes konkurransetilsyn bøtela mandag Google drøyt 2,22 milliarder kroner for misbruk av sin markedsposisjon innen nettreklame..

Aftenposten - 07 jun 21 kl. 10:57

Må betale bot på 2,2 milliarder i Frankrike

Frankrikes konkurransetilsyn bøtela mandag Google drøyt 2,22 milliarder kroner for misbruk av sin markedsposisjon innen….

Dagbladet - 11 jul 21 kl. 16:07

Fikk bot for LHBT-bok

Ungarske myndigheter bøtela bokhandlerkjeden Líra Könyv for mangel av merking på regnbuefamilieboken «Micsoda család!» som «utenfor det normale». Forfatter Lawrence Schimel mener det er et angrep på LHBT-bøker..

NRK - 02 sep 21 kl. 15:18

WhatsApp får bot på 2,3 milliarder

Irland har ilagt den Facebook-eide meldingsapplikasjonen WhatsApp en bot på 2,3 milliarder kroner for brudd på EU-regler for personvern på internett, skriver NTB. Torsdag bøtela det irske datatilsynet WhatsApp fordi selskapet har delt perosnopplysninger med andre selskaper i Facebook-konsernet..

NRK - 03 jun 21 kl. 20:32

Elsparkesyklist til sykehus

En 13-åring er fraktet til sykehus etter at elsparkesykkelen vedkommende kjørte med, kolliderte med en bil i Mo i Rana i Nordland. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

VG - 03 aug 21 kl. 15:05

Santiago (1) ble påkjørt av elsparkesyklist: – Kunne gått mye verre

Politiet etterforsker saken og forsøker og komme i kontakt med føreren som stakk fra stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 30 minutter siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 1 time siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 1 time siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 1 time siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

NRK - 1 time siden

Kvinne døde etter drapsforsøk

En 20 år gammel kvinne døde fredag etter at hun ble utsatt for massiv vold forrige søndag. Det var forrige søndag politiet rykket ut til en leilighet på Nyborg i Åsane i Bergen, og pågrep en mann for drapsforsøk på kvinnen..Hun ble svært alvorlig skadet, og sendt til Haukeland Universitetssykehus med ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Erstatning etter bivirkninger

Norsk pasientskadeerstatning har fått 141 søknader om erstatning for bivirkninger etter koronavaksine. De fleste søknadene kommer fra helsearbeidere som har fått AstraZeneca-vaksine. Hodepine, blodpropp, smerter og utmattelse topper statistikken over bivirkninger.

NRK - 2 timer siden

20 nye smittetilfeller i Tromsø

Det siste døgnet har 20 personer testet positivt for covid-19 i Tromsø. Det opplyser kommunen i en pressemelding. Lørdag er til sammen 203 personer isolert på grunn av korona i byen og én person er innlagt på Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 2 timer siden

Reglene for etterlønn strammes inn

Framover skal Stortinget føre strengere kontroll ved utbetaling av etterlønn. De siste 50 årene har ordningen i stor grad vært tillitsbasert. – Ordningen har vært tillitsbasert på den måten at det er søkerne som har plikt til å gi opplysninger om annen inntekt, og levere de dokumenter som er nødvendige for at vi skal kunne vurdere om vedkommende har rett til ytelsen, sier stortingsdirektør Marianne Andreassen til Dagens Næringsliv.

NRK - 2 timer siden

Færre Birgitte-tips

Tipsmengden i Birgitte Tengs-saka er i ferd med å tørke ut. Dei siste dagane er det berre få nye tips som har kome inn, opplyser politiet. Denne veka har politiet avhøyrt fleire vitne, seier politiadvokat Fredrik Martin Soma til Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt