NRK > Nyheter

Thursday, 23 September, 05:37

NRK - 24 jul 21 kl. 21:45

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Agder, Twitter, Kristiansand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Båt, støytt, grunni , Kristiansand
NRK - 07 sep 21 kl. 08:47

Eidsvågtunnelen stengd på E39

Sørgåande løp av Eidsvågtunnelen på E39 i Bergen er no stengd. Her har ein bil og ein campingbil støytt saman. Vegtrafikksentralen seier ein må rekna med kø også her..

NRK - 13 sep 21 kl. 17:56

MC-førar alvorleg skadd i ulukke

Det blir utført hjarte/lungeredning på MC-føraren etter ei trafikkulukke på E39 ved Kjøs bru, mellom Nordfjordeid og Grodås. Tre personar er involverte i ulukka der ein bil og ein MC har støytt saman. Vegen kan bli stengd ei stund framover, melder politiet..

NRK - 17 maj 21 kl. 20:57

Tre måtte bergast

Redningsskøyta "Bergen Kreds" måtte i kveld rykke ut til ein seglbåt som hadde grunnstøytt nordvest av Atløy i Sunnfjord. Tre personar blei evakuert av redningsskøyta med bistand frå redningshelikopteret frå Florø..

NRK - 14 aug 21 kl. 10:16

Taliban 5 mil fra Kabul

Taliban har festet grepet i området rundt Kabul. Den afghanske hovedstaden har blitt et beleiret oppholdssted for regjeringsstyrkene som har ytt liten eller ingen motstand andre steder. Opprørerne har slått leir kun 50 kilometer unna, noe som har gjort at USA og andre land prøver å hente ut sine statsborgere så raskt som mulig i frykt for angrep på Kabul..

NRK - 02 maj 21 kl. 16:43

14 nye smittet i Kristiansand

Det siste døgnet er det registrert 14 nye koronasmittede i Kristiansand. 13 av dem har kjent smittevei og 64 nye er satt i karantene, melder kommunen på sine nettsider. Dagen før var det 13 nye smittetilfeller i Kristiansand.

NRK - 29 apr 21 kl. 10:36

Gigantskip i Kristiansand

Et av verdens største cruiseskip befinner seg nå i Kristiansand. Skipet kan ta 5200 passasjerer og har 18 dekk. Det 344,5 meter lange cruiseskipet er i Kristiansand for å bytte mannskap, og det skal ikke noen passasjerer i land i byen..

NRK - 20 maj 21 kl. 10:29

Russen er bekymret for eksamen

Flere russ i Kristiansand sier til NRK at de er bekymret for hvilke konsekvenser den høye smittet vil få for eksamen. Omtrent halvparten av de smittede i Kristiansand er russ. Kl.

NRK - 20 maj 21 kl. 11:19

Ny smittetopp i Kristiansand

Det er registrert 72 nye smittetilfeller i Kristiansand sist døgn. Det opplyser Kristiansand kommune i en pressekonferanse torsdag formiddag. Den tidligere smittetopp i kommunen ble satt fredag 26.

NRK - 21 maj 21 kl. 12:04

85 nye smittede i Kristiansand

85 nye personer er bekreftet koronasmittet i Kristiansand det siste døgnet. 50 av disse er russ. I tillegg er en del nærkontakter til russen smittet.

VG - 21 maj 21 kl. 21:56

Smitteeksplosjon i Kristiansand: Nå får kommunen kritikk etter heftig fyrverkerishow

KRISTIANSAND (VG) De tre siste dagene er det registrert 182 nye smittede i Kristiansand, av dem er 105 russ. Nå får kommunen flengende kritikk for å ha holdt et heftig fyrverkerishow, som trakk store folkemengder til sentrum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

254 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 254 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 57 færre enn samme dag forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 303 smittede per dag i hovedstaden..

NRK - 45 minutter siden

Utenriksministrene møtes torsdag

USAs utenriksminister Antony Blinken skal møte sin franske kollega Jean-Yves Le Drian torsdag, får AFP opplyst. Frankrike er rasende over en skrotet ubåtavtale. De to snakket sammen i forbindelse med et møte mellom de fem permanente medlemmene i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

– Verden står overfor tre kriser

Klima, helse og økonomisk krise viser at internasjonalt samarbeid trengs, sa statsminister Erna Solberg (H) i sin tale til FNs hovedforsamling natt til torsdag. – Vi trenger å minne hverandre på vår kollektive styrke. FN ble født i en krisesituasjon, og fordi kriser har potensial til å øke samholdet og beslutningsevnen, må vi utnytte framdriften som er skapt og handle, oppfordret Solberg i den forhåndsinnspilte talen.

NRK - 1 time siden

Sprekker i nye flytog

I tre måneder har Flytogets nye togsett vært ute av trafikk på grunn av sprekker i togenes understell. Flytoget har ikke fått noen forklaring på hvorfor understellet har sprekker, skriver Aftenposten. Flytoget fikk levert de fire første av i alt åtte nye togsett i juni..

NRK - 2 timer siden

Ubåtverft sender faktura

Frankrikes Naval Group sier verftet kommer til å sende en detaljert kostnadsoversikt til Australia i løpet av de neste ukene. Fakturaen kommer til å inneholde kostnadene det franske verftet forventer at myndighetene i Canberra betaler for å skrote ubåtavtalen..

NRK - 3 timer siden

Passasjersvikt kan gi rutekutt

Bruken av Ruters kollektivtilbud i Oslo og Akerhus falt kraftig under pandemien, og passasjertallene i høst er rundt 70 prosent av normalen. Det kan føre til rutekutt. Nedgangen i kollektivbruken har vedvart, selv om biltrafikken ser ut til å være tilbake som normalt, målt ut fra passeringstall i bomringene og Vegvesenets trafikktellinger, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 4 timer siden

Argentina har tilbakebetalt gjeld

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF). Det gjeldstyngede søramerikanske landet fikk 44 milliarder av et i alt 56 milliarder dollar stort lån fra IMF..

NRK - 5 timer siden

799 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 799 koronasmittede i Norge. Det er 170 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 737 koronasmittede per dag.

NRK - 6 timer siden

Mann pågrepet med kniv

En mann ble onsdag kveld pågrepet etter å ha vist frem en kniv i en butikk på Carl Bernes plass i Oslo. Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Ingen personer er skadd, melder politiet i Oslo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt