NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 19:08

NRK - 08 aug 21 kl. 00:36

Båt på skjær- ingen alvorlig skadd

To personer ble skadd etter at en båt med seks personer om bord gikk på et skjær ved innsjøen Nisser i Treungen i Telemark lørdag kveld. – Alle kom seg opp på skjæret som båten kjørte på, forteller operasjonsleder Øyvind Hammervold ved Sørøst politidistrikt. Det ble sendt ut båt fra brannvesenet i tillegg til en del private båter som var i område. De to skadde personene fikk tilsyn av helsepersonell, ingen skal være alvorlig skadd, sier Hammervold til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nisser, Treungen, Telemark, Hammervold, Sørøst, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Båt, skjæringen , alvorlig, skadd
NRK - 08 aug 21 kl. 00:36

Båt på skjær- to til sykehus

To personer ble skadd etter at en båt med seks personer om bord gikk på et skjær ved innsjøen Nisser i Treungen i Telemark lørdag kveld. – Alle kom seg opp på skjæret som båten kjørte på, forteller operasjonsleder Øyvind Hammervold ved Sørøst politidistrikt. Det ble sendt ut båt fra brannvesenet i tillegg til en del private båter som var i område.

NRK - 11 jul 21 kl. 02:09

Mann alvorlig skadd i knivstikking

Mannen som ble knivstukket i Torggata i Oslo, er fraktet til sykehus i ambulanse og beskrives som alvorlig skadd. Det var en politipatrulje som kom over den skadde litt før klokka halv 2, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB. Han sier vitner sier at fire eller fem personer løp i retning Domkirken.

NRK - 25 sep 21 kl. 00:28

Mann alvorlig skadd i trafikkulykke

En mann er alvorlig skadd i frontkollisjon mellom en personbil og en trailer på riksvei 3 ved Lonåsen i Tynset kommune i Østerdalen. – Føreren av personbilen sitter fastklemt, og det jobbes med å få ham løs. Vi har fått opplyst at han er alvorlig skadd, forteller operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB.

NRK - 28 sep 21 kl. 08:40

Tre kvinner er alvorlig skadd

Tre kvinner er alvorlig skadd og til sammen 23 personer er brakt til sykehus som følge av en eksplosjon i en bygård sentralt i Göteborg. – Brannen er ikke under kontroll, men bygningen er ferdig evakuert, sier nødetatenes innsatsleder til kanalen. Sahlgrenska universiktetssjukhuset rapporterer at de har fått inn tre eldre kvinner som er alvorlig skadd: én i 60-årsalderen, én i 70-årsalderen, og én i 80-årsalderen.

NRK - 09 sep 21 kl. 02:39

Kvinne skadd i båtulykke i Bamble

En kvinne i 40-årene er skadd etter å ha kjørt på et skjær i Valle i Vågøyfjorden i Bamble ved ettida natt til torsdag. Operasjonsleder Roger Aaser i Sørøst politidistrikt sier til NTB at kvinnen trolig ikke er alvorlig skadd, og ta hun blir fulgt opp av helsepersonell. Hun var alene i båten, ifølge politiet.

NRK - 21 maj 21 kl. 15:23

MC-fører alvorlig skadd

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter en MC-ulykke i Osloveien i Vestby fredag, melder Øst politidistrikt på Twitter. – Det er en motorsykkel som har kollidert med en tilhenger på en traktor i forbindelse med en forbikjøring, sier operasjonsleder Halvor Andersen til Vestby Avis. I følge Andersen er det snakk om alvorlig personskade på motorsyklisten, men det er trolig ikke livstruende skader..

NRK - 15 aug 21 kl. 12:45

Alvorlig skadd i frontkollisjon

En kvinne er alvorlig skadd i en frontkollisjon på Seljordvegen i Bø i Midt-Telemark søndag formiddag. En luftambulanse er på vei til stedet. – Det er bekymring knyttet til indre skader.

NRK - 07 aug 21 kl. 22:46

Båt på skjær i Treungen – to skadd

En båt med seks personer om bord har gått på et skjær på Nisser i Treungen i Telemark. Det er gjort rede for alle personene, ingen skal være i vannet, men to skal være skadet. En person ble fraktet fra stedet i båt og deretter overtatt av ambulanse, og en annen skal også være skadd, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 28 jul 21 kl. 11:09

Alvorlig skadd i traktorvelt

En person skal være alvorlig skadet etter en traktorvelt på Fylkesveg 2646 i Skjåk. Personen skal ha blitt fastklemt under traktoren, men er nå frigjort og fraktes med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim.

NRK - 05 maj 21 kl. 22:53

Beboer alvorlig skadd på Frøya

Tilstanden til en beboer er alvorlig etter det som Frøya kommune kaller «en uønsket alvorlig hendelse» i bo- og miljøtjenesten. Frøya kommune har satt beredskapsledelse og saken er meldt til Helsetilsynet og Statsforvalteren i Trøndelag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Skal behandle Texas abortlov

Høgsterett i USA vil ikkje blokkere Texas-lova som forbyr dei fleste abortar, men domstolen har gått med på å behandle saka 1. november..

NRK - 15 minutter siden

Forbyr menneskerettsorganisasjonar

Israel stemplar seks framståande palestinske menneskerettsgrupper som terrororganisasjonar. Det inneber i praksis eit forbod mot organisasjonane. Dette blir omtalt som eit kraftig opptrapping i Israel sine mangeårige forsøk på slå ned på politisk aktivisme i dei okkuperte palestinske områda..

NRK - 15 minutter siden

EU vil ikkje betale for piggtråd

Brussel kjem ikkje til å betale for at medlemsland byggjar murar eller brukar piggtråd på grensene for å halde migrantar unna. Det seier EU-kommisjonens sjef Ursula von der Leyen på eit toppmøtet i Brussel. Utsegna kom etter at EU-leiarar sa at dei ville sikre ein meir rettferdig fordeling av migrantar mellom medlemslanda og framleis «beskytte grensene».

NRK - 30 minutter siden

Bil havnet i elv

I trafikkulykken på Dovrefjell har bilen gått rundt og havnet med fronten i ei elv. Andre bilførere på stedet tar hånd om de involverte inntil nødetatene ankommer. Flere av de i bilen skal være lettere skadd..

NRK - 30 minutter siden

Har funne frykta sjukdom i jorda

Det er oppdaga skrantesjuke i ei jordprøve frå villreinområdet sone 2 i Nordfjella. Dette vekkjer stor uro blant forskarane, skriv Jeger.no.

NRK - 1 time siden

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..

NRK - 1 time siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 1 time siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 1 time siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 1 time siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt