NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:03

NRK - 10 jul 21 kl. 20:06

Båt har kjørt på skjær i Kragerø

Redningsbåten er ved Stanggapet i Kragerø, etter at en båt har kjørt på et skjær. Det skal være sju personer i båten. Båten skal ikke ta inn vann. Det er foreløpig uvisst om noen er skadet. Politibåten er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stanggapet, Kragerø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Båthar , kjørt, skjæri , Kragerø
NRK - 24 jun 21 kl. 18:26

Speedbåt på skjær i Kragerø

To personer er fraktet til land etter at en speedbåt har gått på et skjær i nærheten av Kirkebukta i Kragerø. Det er foreløpig ikke kjent om de to personene er skadet, men de blir tatt hånd om av helsepersonell. Nødetatene og redningsskøyta er på stedet..

NRK - 08 jul 21 kl. 18:44

Ferge har gått på grunn i Kragerø

Passasjerfergen «Perlen» har gått på et skjær utenfor kysten av Kragerø i Telemark..

NRK - 08 jul 21 kl. 18:44

Passasjerbåt på grunn i Kragerø

Passasjerbåten «Perlen» har gått på et skjær utenfor kysten av Kragerø i Telemark..

NRK - 21 jul 21 kl. 07:12

Leteaksjon i Kragerø

Det foregår en leteaksjon i skjærgården i Kragerø etter en mann i en båt. Politiet ber folk om hjelp til å finne ham. Han har svart t-skjorte, olabukse og svarte sko.

NRK - 13 okt 21 kl. 11:19

Båt kjørt på land i Kragerø

En båtfører har kjørt på land ved Veten i nærheten av Kragerø sentrum. Politibåten og redningsskøyta er på stedet. Føreren av båten blir sjekka av helsepersonell, og er antatt ikke alvorlig skadd.

NRK - 05 jun 21 kl. 01:59

Ung gutt bet politiet i Kragerø

En ung gutt under 18 blir anmeldt for trusler og for å ha bitt en polititjenestemann i Kragerø natt til lørdag. Gutten skal også drukket på offentlig sted, og ha bidratt til ordensforstyrrelse. Han ble siden kjørt hjem til sine foreldre, melder politiet i Sørøst..

Klartale - 30 mar 21 kl. 14:30

Røros og Kragerø sliter med å teste alle som vil

For mange tester seg mens de er på hytta, ifølge kommunene Røros og Kragerø. De sliter med å få gjort nok korona-tester..

NRK - 02 maj 21 kl. 07:13

20 nye smittetilfeller i Telemark

Det siste døgnet er det meldt om 20 nye smittetilfeller i Skien, Porsgrunn, Kragerø og Bamble. Det betyr en fortsatt stigende smittetrend i regionen. Ifølge Telemarksavisa fordeler smittetilfellene seg med 14 i Skien, tre i Porsgrunn, to i Bamble og ett i Kragerø.

NRK - 30 jul 21 kl. 12:58

13 gravstøtter veltet på kirkegård

I alt 13 gravstøtter er natt til fredag veltet på kirkegården ved Skåtøy kirke i Kragerø. – Også fundamentene er revet ned, og det er snakk om tunge steiner, så her er det lagt ned stor innsats for å få revet dem. Det er trist og helt ubegripelig, sier leder i Skåtøy menighetsråd, Terje Tolner, til Varden.

NRK - 22 aug 21 kl. 02:02

Savnede jenter funnet i Kragerø

To jenter på 10 og 16 år som var savnet etter en skogstur ved Vadfoss i Kragerø lørdag kveld, er funnet i god behold. Politiet i Sørøst varslet at det ble satt i gang en leteaksjon 23.14 lørdag kveld, og i 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 1 time siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 45 minutter siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 1 time siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.

NRK - 1 time siden

SV åtvarar mot Frp-samarbeid

SV-leiar Audun Lysbakken åtvarar regjeringa mot å søke støtte frå Frp for å få gjennomslag for saker. Senterpartiet utelukkar ikkje eit samarbeid med Frp når regjeringa skal greie ut ulv- og bjørnebestanden. Eit samarbeid med høgresida vil påverke forholdet SV har til regjeringa, seier Lysbakken til NRK..

NRK - 1 time siden

Namna på dei drepne frigjevne

Politiet offentleggjorde laurdag dei fem som blei drepne på Kongsberg onsdag kveld. – Andréa Meyer (52) – Hanne Merethe Englund (56) – Liv Berit Borge (75) – Gunnar Erling Sauve (75) – Gun Marith Madsen (78).

NRK - 1 time siden

Svekket hypotese om konvertering

Politiet mener at hypotesen om at den Kongsberg-siktedes omtalte konvertering til islam er svekket. – Hypotesen at han kanskje ikke har gjort dette veldig seriøst, sier politiinspektør Per Thomas Omholt i Sørøst politidistrikt på en pressebrif lørdag ettermiddag..

NRK - 1 time siden

Meiner Kongsberg-sikta handla aleine

Politiet meiner den drapssikta 37-åringen på Kongsberg handla aleine. På ein pressekonferanse laurdag sa politiet at det er ikkje er noko i etterforskinga som tyder på at han har samarbeidd med andre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt