NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 03:15

NRK - 27 jun 22 kl. 13:36

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag. – Det som skjedde natt til lørdag, kom som et sjokk på oss alle. Vi er ute av pandemien, folk søker ut og vil være sosiale – så får vi en slik hendelse.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kåre Hesvik, Jon Erik Isachsen, Oslo, Bærum, Budstikka, Wikan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bærum, kommune, hedrerde , døde, etter, Oslo-skytingen
Klartale - 20 jun 22 kl. 08:58

Mol og Sørum ble verdensmestere for første gang

Anders Mol og Christian Sørum spiller sandvolleyball. De har både vunnet De olympiske leker (OL) og blitt europeisk mester. Men aldri før har de blitt verdensmestere.

NRK - 08 jul 22 kl. 12:36

Sandvolleyball: Christian Sørum syk – stilte ikke til åttedelsfinale i Sveits

Anders Mol og Christian Sørum skulle spille åttedelsfinale i verdenstouren i sandvolleyball i Gstaad fredag, men stilte ikke grunnet sykdom på Sørum. De nybakte verdensmesterne skulle egentlig spille på hovedbanen i turneringen i Gstaad klokken 12, men den norske duoen stilte ikke. Viaplay melder at duoen har trukket seg.

NRK - 27 apr 22 kl. 21:13

Auka vald og truslar mot tilsette i Bærum kommune

Kvart år sidan 2018 har det blitt meldt om fleire truslar og meir vald i Bærum kommune. Det viser ein rapport Bærum kommune behandla i dag. Det er innan pleie og omsorg og skule som skil seg mest ut.

NRK - 25 maj 22 kl. 01:37

Storstreik avverget: Et godt meklingsresultat i Oslo kommune

Etter mekling mer enn et døgn på overtid ble det enighet mellom LO Kommune Oslo og Oslo kommune i tariffoppgjøret. Oppgjøret gir reallønnsvekst for LO-medlemmene i Oslo kommune. I tillegg klarte forhandlerne å unngå lokale forhandlinger i årets oppgjør, noe som er en svært viktig seier for oss, heter det i en pressemelding fra Oslo kommune.

NRK - 29 apr 22 kl. 14:49

Brudd i hovedoppgjøret i Oslo kommune

Det er brudd i forhandlingene i Oslo kommune, og hovedtariffoppgjøret går til mekling. Det melder partene i pressemeldinger fredag ettermiddag. – Kommunen beklager at det ikke har vært mulig å komme fram til en forhandlingsløsning, sier Oslo kommunes forhandlingssjef Per Steinar Aasebø.

Klartale - 04 apr 22 kl. 15:05

Terrorsiktede søstre fra Bærum er sluppet fri fra fengsel

Søstrene var 16 år gammel og 19 år gammel da de dro til Syria. De var norske jenter med somalisk bakgrunn. De rømte fra hjemmet sitt i Bærum i Akershus.

Klartale - 05 apr 22 kl. 08:41

Kvinne funnet død i Bærum

Oslo-politiet rykket ut til et sted i Bærum etter at Sørøst politidistrikt ba om det. Det skriver avisa Dagbladet.De ba Oslo-politiet om å sjekke en leilighet.

VG - 16 jun 22 kl. 14:11

Den norske duoen videre i VM – tror Sørum spilte med store smerter

(Seidl/Waller - Mol/Sørum 1–2) De gullvante norske sandvolleyballspillerne Anders Mol (24) og Christian Sørum (26) er videre i VM..

Aftenposten - 16 jun 22 kl. 14:11

Den norske duoen videre i VM med et nødskrik – tror Sørum spilte med store smerter

(Seidl/Waller - Mol/Sørum 1–2) De gullvante norske sandvolleyballspillerne Anders Mol (24) og Christian Sørum (26) er….

VG - 16 jun 22 kl. 14:11

Den norske duoen videre i VM med et nødskrik – tror Sørum spilte med store smerter

(Seidl/Waller – Mol/Sørum 1–2) De gullvante norske sandvolleyballspillerne Anders Mol (24) og Christian Sørum (26) er videre i VM etter en skikkelig sliteseier..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 15 minutter siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 1 time siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 1 time siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 4 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com