NRK > Nyheter

Sunday, 26 March, 18:10

NRK - 21 sep 22 kl. 04:34

Børsnedgang i Asia

De toneangivende børsene i Asia åpnet med nedgang onsdag morgen. Senere på dagen ventes det at USAs sentralbank setter opp styringsrentene. Nikkei-indeksen i Tokyo åpnet med en nedgang på 0,95 prosent. Den bredere Topix-indeksen startet dagen med et fall på 0,8 prosent. I Hongkong var fallet nesten like stort.
Les mer på NRK


Les mer om:
Asia, USAs, Tokyo, Topix, Hongkong, Seng, Shanghai, Shenzhen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Børsnedgangi , Asia
NRK - 10 maj 22 kl. 05:05

Børsnedgang i Asia

De toneangivende børsene i Asia åpnet stort sett i minus tirsdag, etter nok et børsfall i USA dagen i forveien. I Tokyo var både hovedindeksen Nikkei 225 og den bredere Topix-indeksen nede 1,4 prosent et par timer etter åpning. Hang Seng-indeksen i Hongkong var nede hele 2,6 prosent etter halvannen times handel.

NRK - 29 aug 22 kl. 04:54

Tydelig børsnedgang i Asia

Børsene i Asia har åpnet med tydelig nedgang. I Tokyo har hovedindeksen Nikkei 225 gått ned 2,8 prosent, mens den bredere Topix-indeksen har falt 2 prosent. På børsen i Hongkong har hovedindeksen Hang Seng gått ned knappe 1 prosent i den tidlige handelen.

E24 - 12 dec 22 kl. 05:59

Bred børsnedgang i Asia i påvente av amerikansk rentegrep

Investorene sender børsene i Asia nedover mens de vender blikket mot to viktige tallslipp i USA denne uken..

NRK - 10 okt 22 kl. 16:24

Røde Kors og FN: Rekordhete krever flere menneskeliv

Klimaendringene fører til flere dødelige hetebølger og store lidelser over hele verden, viser en ny rapport fra Røde Kors og FN. Rapporten advarer om hetebølger i Sahel, Sør-Asia og Sørvest-Asia det neste tiåret som er større enn både menneskekroppen og samfunn kan tåle. Enda verre blir det hvis den globale oppvarmingen overstiger 1,5 grader, skriver Røde Kors i en pressemelding.

NRK - 13 nov 22 kl. 13:12

Lavrov anklager USA for militarisering i Asia

USA er drivende kraft bak militariseringen av Sørøst-Asia i et forsøk på å bremse Kinas og Russlands innflytelse, sier Russlands utenriksminister Sergej Lavrov. Lavrov sa dette etter å ha deltatt på møtet i Samarbeidsorganisasjonen for Sørøst-Asia (Asean), som ble holdt i Kambodsjas hovedstad Phnom Penh i helgen. Den russiske utenriksministeren anklager USA for «å militarisere denne regionen», åpenbart i forsøk på begrense Kinas og Russlands rolle i regionen.

NRK - 13 jun 22 kl. 07:23

Børsnedgang i Asia

Handelen på Tokyo-børsen startet uken med en bratt nedtur drevet av frykten for global inflasjon som følge av inflasjonstallene fra USA før helgen. Nikkei-indeksen var ned 3,1 prosent da det sto igjen en drøy time med handel mandag. Den bredere Topix-indeksen hadde da svekket seg med 2,3 prosent.

E24 - 22 jun 22 kl. 06:38

Børsnedgang i Asia og historisk svak yen

Samtidig faller oljeprisen over 3 prosent..

E24 - 14 sep 22 kl. 06:01

Markant børsnedgang i Asia etter amerikanske inflasjonstall

De asiatiske børsene følger Wall Street ned, og faller kraftig etter at inflasjonen i USA dempet seg mindre enn ventet..

Aftenposten - 14 sep 22 kl. 07:09

Markant børsnedgang i Asia

De asiatiske børsene følger Wall Street ned, og faller kraftig etter at inflasjonen i USA dempet seg mindre enn ventet..

E24 - 31 jan 23 kl. 06:39

Bred børsnedgang i Asia – Samsung faller over 3 prosent etter tallslipp

Overskuddet til teknologigiganten Samsung falt med nesten 69 prosent i fjerde kvartal, sammenlignet med samme kvartal året før. Det største kvartalsfallet på over åtte år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Siktet for kroppsskade etter voldshendelse i Kristiansand

En person er satt i arrest og siktet for kroppsskade etter en voldshendelse i Kristiansand sentrum i ettermiddag, melder politiet i Agder. En person er kjørt til legevakt for videre sjekk og behandling etter å ha blitt utsatt for volden. Skadeomfanget er fortsatt ukjent, men personen var bevisst og oppgående da vedkommende ble kjørt til legevakta.

NRK - 30 minutter siden

Norge presset storfavoritten – tok første VM-sølv på 19 år

De norske curlingjentene leverte en fantastisk VM-finale, men måtte til slutt se seg slått 4-6 av de regjerende verdensmesterne fra Sveits. For første gang på nitten år var ett norsk damelag i VM finalen i curling. Men det norske laget bestående av skip Marianne Rørvik, Kristin Skaslien, Martine Vollan Rønning og Mille Haslev Nordbye var langt fra favoritter.

NRK - 1 time siden

Brannvesenet rykte ut etter tulletelefon

Klokka 16.20 rykte naudetatane ut med store ressursar til melding om brann i Borre i Vestfold og Telemark. På staden viste det seg at nokre barn hadde ringt inn ei falsk melding.

NRK - 2 timer siden

Benbrudd på 900 meter over havet

En kvinne har pådratt seg et benbrudd på Kavringtinden i Lyngen, på omtrent 900 meter over havet. Hun er del av et utenlandsk turfølge på seks, melder politiet. Redningshelikopter er på vei til stedet.

NRK - 1 time siden

Tass: Ukrainsk drone angreip bysentrum

Det russiske nyheitsbyrået Tass melder at ein ukrainsk drone skal ha treft eit bysentrum i Russland og skada to personar. Dronen skal ha vore av typen Tupolev og var fylt med eksplosiv. Tass siterer ikkje opne kjelder i meldinga, og russiske styresmakter har ikkje enno kommentert hendinga..

NRK - 1 time siden

Russland benådar 5000 kriminelle Wagner-soldatar

Over 5000 kriminelle som har kjempa for det private militære selskapet Wagner-gruppa mot Ukraina er benåda av russiske styresmakter. Fleire tusen menn i russiske fengsel har blitt rekrutterte til Wagner-gruppa, der dei har fått moglegheit til å bli slopne fri mot å delta i krigen i Ukraina. – Til no har over 5000 menneske blitt lauslatne og benåda etter å ha fullført kontraktane deira med Wagner, seier Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin på Telegram.

NRK - 1 time siden

Årsak til straumstans funnen

Nettselskapet Elvia har funne feilen til straumbrotet i søre Oslo, skriv politiet på Twitter. Årsaka til røykutviklinga skal ha vore kortslutning i ein spenningstransformator. Brannvesenet melder at røyken er ute av trafostasjonen i Øvre Prinsdals vei.

NRK - 2 timer siden

Vedum vil ruste Sp for ny EU-kamp

Høgre-leiar Erna Solberg fortalde landsmøtet i partiet at det er på høg tid at Noreg melder seg inn i EU. Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet meiner hans eige parti no må ruste seg til ny EU-kamp. – Vi som meiner at eit EU-medlemskap vil svekke folkestyret, tar dette på fullt alvor, seier han..

NRK - 2 timer siden

Ung mann siktet for blind vold mot mann i 80-årene

En mann i 80-årene ble lørdag utsatt for vold på Tjensvoll i Stavanger. Det skriver Aftenbladet. En ung mann i tenårene er pågrepet, siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 3 timer siden

Brann i trafostasjon – 40.000 var utan straum

Over 40.000 husstandar miste straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune søndag ettermiddag. – Det er sør i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com