E24 > Økonomi

Wednesday, 01 February, 10:59

E24 - 02 dec 22 kl. 06:03

Børsfall etter folkefest i Japan

Etter sterk vekst i flere dager, faller Asia-børsene fredag. På Tokyo-børsen er ikke VM-avansement og en sterk vekst for kringkastingsaksjer nok til å heve indeksen..
Les mer på E24


Les mer om:
Asia, Tokyo, VM, Japan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Børsfall, etter, folkefesti , Japan
NRK - 09 aug 22 kl. 16:21

Japans befolkning krymper rekordraskt

Japans befolkning blir stadig eldre og innbyggertallet krymper nå rekordraskt, viser statistikk fra myndighetene. Japan hadde ved årsskiftet 125,9 millioner innbyggere, og det var 726.000 færre enn ett år tidligere.

Klartale - 04 okt 22 kl. 08:40

Nord-Korea avfyrte rakett mot Japan

Japan og Sør-Korea varsler at Nord-Koreas rakettoppskyting vil bli besvart. USA reagerer også sterkt på oppskytingen. Det er første gang på fem år at landet skyter opp en rakett rettet mot Japan.

Klartale - 25 nov 22 kl. 11:39

Slik har den første uka med fotball-VM vært

Søndag 20. november startet kampen om å bli verdensmester i fotball for landslag.Klar Tale følger mesterskapet, men lager ingen saker med resultat hver dag.

Klartale - 20 dec 22 kl. 15:30

Fikk du med deg disse fotballstjernene?

Lionel Messi og Argentina er verdensmestere i fotball. De vant over Frankrike søndag kveld.Under et mesterskap er det ofte folk får øynene opp for nye stjerner.

NRK - 25 jan 23 kl. 09:38

Lasteskip sank mellom Japan og Sør-Korea – 14 plukket opp av havet

Åtte personer er savnet fra et lasteskip som sank i havet mellom Sør-Korea og Japan. 14 er funnet av redningsmannskaper, hvorav de fleste skal være bevisstløse. Sørkoreansk kystvakt bistår japansk kystvakt i redningsaksjonen.

NRK - Igår: 05:43

Nato vil styrke samarbeidet med Japan

Nato vil fortsette å styrke sitt samarbeid med Japan med Ukraina-krigen som bakteppe, sier generalsekretær Jens Stoltenberg på et besøk i landet. – Krigen i Ukraina har betydning for oss alle, og derfor er vi også veldig takknemlige for støtten som Japan gir, sa Stoltenberg i en kort tale etter å ha besøkt Iruma-flybasen tirsdag. Han skal senere møte Japans statsminister Fumio Kishida.

NRK - 28 okt 22 kl. 13:53

Enorm krisepakke på vei i Japan

Regjeringen i Japan har godkjent en krisepakke verdt over 2.063 milliarder kroner for å hjelpe innbyggerne med takle økte priser og stimulere økonomien. Økende priser globalt i kombinasjon med en svekket yenkurs har ført til at importvarer er blitt dyrere og inflasjon har gått opp.

NRK - 26 dec 22 kl. 07:50

17 døde i snøvær i Japan

17 mennesker er bekreftet døde som følge av det kraftige snøværet som fant sted nordøst i Japan sist uke, ifølge myndighetene. I tillegg ble 100 personer skadd, melder TT, skriver SVT. Japan har fått tre ganger så mye snø som normalt i vintersesongen.

NRK - 28 jan 23 kl. 04:49

USA, Nederland og Japan samarbeider om restriksjoner på databrikkesalg til Kina

USA har inngått en avtale med Nederland og Japan om å begrense eksport av avansert utstyr for databrikkeproduksjon til Kina, ifølge Bloomberg. Avtalen ble inngått fredag, melder Bloomberg, som viser til anonyme kilder med kjennskap til saken. Avtalen innebærer forlengelse av USAs strenge regler for teknologieksport som ble innført i oktober og omfatter nå selskaper i Nederland og Japan, blant dem ASML, Nikon og Tokyo Electron, ifølge Bloomberg.

E24 - 28 nov 22 kl. 06:03

Børsfall i Asia etter coronaprotester

Protestene mot nullsmittepolitikken sprer seg i Kina. Uroen fører til et tydelig børsfall..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

EU legger fram svar til USAs industriskattepakke

EU legger onsdag fram sine planer for å demme opp for trusselen grønne, amerikanske industrisubsidier utgjør for europeisk industri..

E24 - 1 time siden

Energikommisjonen legger frem rapport

Norge må bygge ut mye mer kraft for å kunne nå klima- og industripolitiske mål, ifølge Energikommisjonen..

E24 - 1 time siden

Sissener dumpet alle Flyr-aksjene før konkursmelding

Forvalter Jan Petter Sisseners fond har vært største Flyr-aksjonær, men solgte de siste aksjene samme dag som flyselskapet begjærte seg konkurs..

E24 - 2 timer siden

Rec Silicon skyter fart på positiv Oslo Børs

Hovedindeksen fortsetter å klatre onsdag. Rec Silicon stiger kraftig etter avtale som kan sette Moses Lake-anlegget i sving..

E24 - 2 timer siden

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen fortsetter å klatre onsdag..

E24 - 2 timer siden

VG og E24s handlekurv: To lavpriskjeder med kraftig prishopp over natten

To av lavpriskjedene la på matprisene rundt 10 prosent fra tirsdag til onsdag. Kiwis priser er uendret, men bildet kan endre seg i løpet av dagen..

E24 - 2 timer siden

Flyr ble utkonkurrert av to konkursbo

Det lukter av Flyr-konkursen, men ikke på grunn av det Flyr-folkene har gjort..

E24 - 3 timer siden

Dette skjer i dag: Fersk rentebeslutning fra den amerikanske sentralbanken

Er man markedsentusiast er kanskje mest fokus rettet vestover onsdag, mot rentebeskjeden fra Federal Reserve. Men det er også nytt å finne før den tid, på vårt eget kontinent, denne første dagen i februar..

E24 - 2 timer siden

Venter oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen vil fortsette å klatre onsdag, tror analytiker..

E24 - 2 timer siden

Analytikerne venter Equinor-resultat på 144 milliarder

Pengene fosser fortsatt inn i oljekjempen, men analytikerne venter at resultatet i fjerde kvartal falt etter rekordresultatet i forrige kvartal..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com