NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:42

NRK - 10 mai 21 kl. 05:32

Børsoppgang og høyere oljepris

De store børsene i Asia steg ved åpning mandag. Samtidig steg oljeprisene etter helgens angrep mot rørledninger i USA. I Japan steg Nikkei-indeksen med 0,26 prosent, mens Topix-indeksen gikk opp 0,27 prosent. I Hongkong gikk Hang Seng-indeksen opp med 0,58 prosent. Hovedindeksen i Shanghai steg 0,14 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Asia, USA, Japan, Nikkei, Topix, Hongkong, Hang Seng, Shanghai

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Børsoppgangog , høyere, oljepris
VG - 25 mars 21 kl. 18:03

Kunnskapsdepartementet gjør ikke endringer i opptaksreglene til høyere utdanning til høsten

Det har vist seg umulig å finne en ny modell for opptaket til høyere utdanning, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H)..

NRK - 25 mars 21 kl. 18:02

Endrer ikke opptaksreglene

Kunnskapsdepartementet gjør ikke endringer i opptaksreglene til høyere utdanning til høsten. – Det har vist seg umulig å finne en ny modell for opptaket til høyere utdanning, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) til NTB..

NRK - 21 mai 21 kl. 11:23

WHO: 8 millioner kan ha dødd

Det reelle antallet døde som følge av pandemien kan være tre ganger høyere enn det registrerte tallet, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). Til sammen er det i verden så langt registrert 3,4 koronarelaterte dødsfall. Men det reelle tallet kan være enda mye høyere.

E24 - 16 feb. 21 kl. 08:17

Sterkeste krone på over to år mot dollar

Kronekursen løftes av vaksineoptimisme og høyere oljepris. Både Nordea Markets og DNB Markets tror kronen kan styrke seg ytterligere..

Aftenposten - 16 feb. 21 kl. 08:17

Sterkeste krone på over to år mot dollar

Kronekursen løftes av vaksineoptimisme og høyere oljepris. Både Nordea Markets og DNB Markets tror kronen kan styrke seg….

Aftenposten - 18 feb. 21 kl. 07:05

Høyeste oljepris på over ett år etter kuldesjokk i USA

Nordsjøoljen har ikke vært høyere på over ett år. Kuldesjokk i USA lammer oljemarkedet..

E24 - 11 mars 21 kl. 12:33

Høyere oljepris kan gi kraftigere prisstigning enn først antatt

Oljeprisen har styrket seg kraftig hittil i år. Det kan få innvirkning på årets lønnsoppgjør..

E24 - 18 mars 21 kl. 19:02

Spetalen spår høyere oljepris og er skeptisk til bitcoin: – Det er bare tull og tøys

Investor Øystein Stray Spetalen mener bitcoin er tull og tøys, og tror at oljeprisen skal opp i over 100 dollar fatet igjen..

E24 - 18 mars 21 kl. 19:02

Spetalen tror på høyere oljepris og er skeptisk til bitcoin: – Det er bare tull og tøys

Øystein Stray Spetalen investerte nylig i kryptoselskapet Element, men er skeptisk til bitcoin. Investoren tror at oljeprisen skal opp i over 100 dollar fatet igjen..

E24 - 26 mai 21 kl. 17:00

Dette bør du vite om oljeprisen og Irans atomavtale

Lykkes forhandlingene om atomavtalen, vil rundt én million ekstra oljefat per dag kunne nå markedet allerede på sensommeren. Solid etterspørsels-comeback etter pandemien kan likevel gi høyere oljepris..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 15 minutter siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 30 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 45 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 45 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 45 minutter siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 1 time siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 1 time siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 1 time siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt