NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:06

NRK - 14 mai 21 kl. 23:59

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 2,3 prosent. De tre tungvekterne hentet dermed inn igjen noe av fallet fra dagene før da markedet reagerte med å sende aksjeverdien ned over bekymring rundt høye inflasjonstall..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Dow Jones, Nasdaq

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Børsoppgangi , USA
NRK - 10 mai 21 kl. 05:32

Børsoppgang og høyere oljepris

De store børsene i Asia steg ved åpning mandag. Samtidig steg oljeprisene etter helgens angrep mot rørledninger i USA. I Japan steg Nikkei-indeksen med 0,26 prosent, mens Topix-indeksen gikk opp 0,27 prosent.

E24 - 10 juni 21 kl. 05:32

Grønne piler på Asia-børsene

Det er bred børsoppgang i Asia torsdag morgen i påvente av ferske inflasjonstall fra USA..

E24 - 01 mars 21 kl. 06:12

Bred børsoppgang i Asia

Den tredje måneden i 2021 starter med optimisme i øst..

E24 - 18 mars 21 kl. 08:15

Nordnet venter børsoppgang før rentebeslutning

Analytikerne i nettmegleren tror Oslo Børs vil stige 0,5 prosent fra start..

NRK - 17 mai 21 kl. 17:16

USA og EU vil oppheva toll-lover

USA og EU er einige om mellombels å oppheva delar av toll-lovene som har skapt ein handelsmur i Atlanterhavet. Etter at Trump i 2018 innførte toll på stål og aluminium frå EU, utløyste det ein liten handelskrig mellom USA og Europa. Stål og metall frå EU blei omtalt som ein trussel mot USA sin tryggleik, medan bourbon, peanøttsmør og motorsyklar frå USA blei pålagt kraftig auka toll.

NRK - 15 juni 21 kl. 19:25

USA passerte 600.000 koronadødsfall

I dag passerte antallet registrerte dødsfall som knyttes til koronapandemien, 600.000 i USA, viser tall fra Johns Hopkins-universitetet. USA president Joe Biden varslet i går at landet var i ferd med å nå det han omtalte som en trist milepæl.

NRK - 06 mars 21 kl. 13:50

EU ser til USA for vaksiner

EU vil oppfordre USA til å tillate eksport av flere millioner doser av AstraZenecas koronavaksine til Europa, melder Financial Times. Brussel forsøker å skaffe nok vaksiner for å gjøre opp for forsyningsfeil fra AstraZeneca. EU ønsker at Washington sikrer fri flyt av forsendelser med viktige vaksineingredienser som trengs i europeisk produksjon, ifølge FT, som siterer EU-kommisjonen.

NRK - 14 mars 21 kl. 22:38

USA vil ikke redusere smittetiltak

USA må unngå å gå i samme felle som Europa, der smittetallene igjen har blomstret opp den siste tiden, mener USAs smittevernsjef Anthony Fauci. Antallet daglige smittetilfeller i USA har stabilisert seg på rundt 60.000, påpeker Fauci, som mener det høye tallet gjør USA sårbart for en oppblomstring.

NRK - 18 mars 21 kl. 17:37

USA sender vaksine til nabolandene

USA planlegger å sende rundt 4 millioner doser med AstraZeneca-vaksine til Canada og Mexico, ifølge Reuters. Koronavaksinen er ikke godkjent i USA, og avtalen skal innebære at USA får doser tilbake på et senere tidspunkt. Mexico skal få 2,5 millioner doser, mens Canda skal få 1,5 millioner..

NRK - 13 mai 21 kl. 15:14

McDonalds øker lønningene i USA

Hamburgerkjeden McDonalds sier at den vil øke lønningene på restaurantene som kjeden eier i USA med 10 prosent. Der skriver Wall Street Journal. De rundt 36.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 30 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 45 minutter siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 1 time siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.

NRK - 1 time siden

Tre bjørnar kan fellast i Troms

Fleire bjørnar hatt tatt livet at sauer i Troms. Mest sannsynleg er det fire bjørnar som har forsynt seg av saueflokkar i kommunane Bardu, Salangen og Lavangen den siste tida. No blir det gjeve skadefellingstillatelse på tre av bjørnane..

NRK - 2 timer siden

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt