NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 09:55

NRK - 07 mai 21 kl. 18:15

Bønder aksjonerte i Østerdalen

Bøndene er svært lite fornøyd over tilbudet de har fått fra staten i årets jordbruksoppgjør. Etter bruddet var det fredag aksjoner mange steder. I Stor-Elvdal fikk elgen ny påkledning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stor-Elvdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bønder, aksjonertei , Østerdalen
NRK - 16 mai 21 kl. 15:32

Forlenger tiltak i Nord-Østerdalen

Det alvorlige smitteutbruddet i Nord-Østerdalen er ikke over. Kommuner i Nord-Østerdal har vedtatt eller kommer til å vedta lokale forskrifter om smitteverntiltak, som varer gjennom pinsehelga. Fram til søndag formiddag var det påvist 65 smittetilfeller av korona i regionen.

E24 - 07 mai 21 kl. 08:43

Bønder tømte møkk utenfor Høyres hus:

Bøndene aksjonerte utenfor Høyres Hus i Bergen..

VG - 27 feb. 21 kl. 17:34

Nå har slekten to VM-gull å feire: – Stort

OBERSTDORF/OSLO (VG) Med noen timers mellomrom hadde Østerdalen og Dalsbygda plutselig to gullvinnere i ski-VM – to vinnere som også er i slekt..

Aftenposten - 27 feb. 21 kl. 20:09

Denne vesle bylten i Therese Johaugs armer skulle bli en historisk verdensmester

OBERSTDORF: I en liten bygd øverst i Østerdalen, på to gårder som ligger tre kilometer fra hverandre, vokste Gyda og….

NRK - 28 feb. 21 kl. 15:59

Elgåulven på vandring igjen

Lisensjakta på ulv er midlertidig stanset i deler av Viken og Innlandet fordi den såkalte Elgå-ulven er på vandring. Den og Deisjøtispa ble flytta fra Østerdalen til Østfold men nå ser det ut til at paret beveger seg nordover igjen..

NRK - 04 mars 21 kl. 08:40

Ingen skadde i hyttebrann

Ei hytte som blir nytta av britiske soldatar under ei øving i Folldal i Østerdalen brann ned i natt. Ingen blei skadde, Naudetatane fekk melding om brannen klokka 7..

NRK - 15 april 21 kl. 03:16

Person fastklemt etter ulykke

En person sitter fastklemt etter at en personbil og et vogntog frontkolliderte på riksvei 3 i Kvikne i Østerdalen litt etter klokka 2. Ulykken skjedde ved Ya bru i Kvikne der de to kjøretøyene frontkolliderte. Rv3 er stengt på ulykkesstedet..

NRK - 15 april 21 kl. 03:16

Fastklemt etter ulykke, Rv3 stengt

En person sitter fastklemt etter at en personbil og et vogntog frontkolliderte på riksvei 3 i Kvikne i Østerdalen litt etter klokka 2. Ulykken skjedde ved Ya bru i Kvikne der de to kjøretøyene frontkolliderte. Rv3 er stengt fra Ulsberg..

NRK - 04 mai 21 kl. 08:07

Søk etter skadeskutt ulv avsluttet

Jegerne har gitt opp å finne en ulv som søndag ble skadeskutt i Rendalen i Østerdalen i forbindelse med lisensjakta på ulv utenfor ulvesonen. Søket startet tidlig mandag morgen og ble avblåst i 19-tiden mandag kveld, melder Østlendingen..

VG - 13 mai 21 kl. 10:40

Tynset strammer inn: – En femtedel av befolkningen er berørt

Etter et smitteutbrudd i Tynset i Østerdalen innfører kommunen nå flere påbud som vil gjelde frem til 16. mai. Smittekilden er ikke funnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 15 minutter siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 30 minutter siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

NRK - 30 minutter siden

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes kriseledelsen for å vurdere tiltak..

NRK - 30 minutter siden

Kommunaltopp i Vestfold dømt

En tidligere kommunaltopp i Vestfold er dømt til ni års fengsel for voldtekt av en 13-åring og seksuelle overgrep mot samme gutt og en 15-åring. Agder lagmannsrett dømte han også for oppbevaring av overgrepsmateriale, skriver Sandefjords Blad..

NRK - 30 minutter siden

Katastrofemåling for Abbas

Palestinere flest har vendt ryggen til president Mahmoud Abbas og hans Fatah-parti og mener Hamas bør overta ledelsen, viser en ny meningsmåling. 53 prosent av de spurte mener Hamas bør styre og representere det palestinske folket, mens bare 14 prosent svarer Fatah, viser målingen som er foretatt på Vestbredden og i Gaza av Palestinian Center for Policy and Survey Research, som NTB omtaler. Professor Khalil Shikaki, som i over to tiår har ledet arbeidet med slike målinger, kaller det «et dramatisk skifte», om enn ikke uventet etter den siste krigen mellom Israel og Hamas.

NRK - 30 minutter siden

Moskva vil samarbeide om cyberkrim

Russland vil samarbeide med USA for å finne cyberkriminelle, skriver Reuters. Nyhetsbyrået siterer et annet nyhetsbyrå som heter RIA, som siterer sjefen for det russiske sikkerhetspolititiet, Alexander Bortnikov. Bortnikov sier at sikkerhetsbyrået vil følge avtalene mellom USAs president Joe Biden, og Russlands president Vladimir Putin- De diskuterte cybersikkerhet tidligere denne måneden i Sveits..

NRK - 45 minutter siden

Vei stengt på grunn av bilbrann

Fylkesvei 255 ved Fåberg kirke på Lillehammer er stengt på grunn av en bilbrann. Det opplyser vegtrafikksentralen øst på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Vil forby overvåkningsreklame

I en ny rapport tar Forbrukerrådet oppgjør med det de kaller «overvåkningsbasert reklame», noe de ønsker å forby, skriver NRKBeta. 55 organisasjoner i Norge og utlandet, skal sende brev til beslutningstakere om å vurdere et forbud mot overvåkningsbasert reklame. – Dette er et tydelig signal om at mennesker ikke skal bli utsatt for overvåkning for at produsenter av varer og tjenester skal drive med markedsføring, sier direktør Inger Lise Blyverket til NRK.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke sør for Brumunddal

Politiet i Innlandet skriver på Twitter at det er meldt om en trafikkulykke på E6 like sør for Brumunddal i sørgående felt. Nødetatene er på stedet og skadeomfanget er uavklart..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt