NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 09:20

NRK - 11 mai 21 kl. 12:30

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stortinget

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bøndene, tropper, opp, ved, Stortinget
NRK - 07 mai 21 kl. 08:00

Bøndene demonstrerar

Bøndene har demonstrert med møkk utanfor Høyres hus i Bergen. Møkka symboliserar bøndene si misnøye over tilbodet frå staten, som var halvparten av det bøndene ba om. I førre veke gjekk bøndene ut og ba om 2,1 milliardar i auka bevilgningar..

NRK - 07 mai 21 kl. 08:00

Bøndene demonstrerer

Bøndene har demonstrert med møkk utanfor Høyres hus i Bergen. Møkka symboliserer bøndene si misnøye over tilbodet frå staten, som var halvparten av det bøndene ba om. I førre veke gjekk bøndene ut og ba om 2,1 milliardar i auka løyvingar..

NRK - 18 mai 21 kl. 14:42

Spanske tropper til Ceuta

Spania har sendt ut tropper til Ceuta for å patruljere grensen til Marokko, etter at flere tusen migranter tok seg inn den landets nordafrikanske enklave. Spanias statsminister Pedro Sánchez omtaler migrasjonen som en seriøst krise for Spania og Europa, og har lovet å «gjenopprette orden», ifølge AFP..

NRK - 31 mai 21 kl. 12:47

Vil sende flere tropper mot vest

Russland vil sende om lag 20 nye militære enheter til sin vestlige grense. Det er et svar på handlinger fra forsvarsalliansen Nato, sier forsvarsminister Sergei Shoigu i dag. Beslutningen kan være et svar på både vestlige reaksjoner mot Hviterusslands arrestasjon av en journalist og Natos økte militær tilstedeværelse i Øst- og Nord-Europa.

NRK - 26 mai 21 kl. 09:25

Tre av fire støttar bøndene

75 prosent støttar bondeopprøret, ifølge ei undersøking som er gjort for Nationen. Bøndene krev betre vilkår for norske matprodusentar i jordbruksoppgjeret. 16 prosent av dei spurde seier dei ikkje støttar bøndene, medan 9 prosent seier dei er usikre.

E24 - 18 feb. 21 kl. 08:47

Én milliard opp for Nortura gir utbyttefest for bøndene

Norges største merkevarehus innen kjøtt- og eggprodukter, Nortura, hadde et solid fjorår. Selskapet omsatte for 24,7 milliarder og fikk et driftsresultatet på 859 millioner. Eierne - eller bøndene om du vil - får 135 millioner på deling..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 16:40

Bøndene vil ikke starte jordbruksforhandlinger med staten

Landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) er skuffet over at bøndene ikke vil sette seg ned ved forhandlingsbordet i årets….

E24 - 06 mai 21 kl. 15:41

Bollestad skuffet over bøndene etter brudd i jordbruksforhandlingene med staten

Landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) er skuffet over at bøndene ikke vil sette seg ned ved forhandlingsbordet i årets jordbruksforhandlinger..

NRK - 07 mai 21 kl. 07:33

Bøndene aksjonerer i Bergen

Bøndene aksjonerer mot jordbruksoppgjøret i Bergen nå i morgentimene. Flere traktorer samlet seg ved Bryggen allerede før klokken sju. Bondelaget brøt forhandlingene med staten i går..

NRK - 07 mars 21 kl. 05:44

Bøndene ber Nav om arbeidskraft

Norges Bondelag vil samarbeide med Nav for å bedre rekrutteringen av norske sesongarbeidere. Etter at grensene stengte sliter bøndene med å skaffe kompetent utenlandsk arbeidskraft, skriver Nationen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 45 minutter siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.

NRK - 45 minutter siden

Droner skal begrense smitte i Kina

En flåte med 60 droner er satt ut i den sørlige byen Guangzhou i Kina for å sørge for at folk holder seg innendørs og minne folk på å bruke munnbind. Politiet styrer dronene som er utstyrt med kamera og kringkaster beskjeder til folk som beveger seg utendørs, om at de er best beskyttet ved å bli innendørs..

NRK - 1 time siden

Over 500 i karantene i Arendal

Lørdag er det registrert ni nye smittetilfeller i Arendal kommune, opplyser kommuneoverlege Helene Rakeie til Agderposten ved 22-tiden lørdag. Det er det høyeste døgntallet som er registrert i Arendal på over tre uker. Åtte av de nye smittede var allerede i karantene.

NRK - 1 time siden

Fisker funnet omkommet i Berlevåg

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i et vann i Berlevåg i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Savnet fisker funnet omkommet

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i Gednje i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Slått med paraply

To menn ble slått med en paraply og fikk kuttskader på Nærbø i Hå i natt. En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet, og kjørt i arrest. Politiet oppretter sak..

NRK - 1 time siden

11 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 11 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

– Historisk klimabeslutning for G7

Søndag skal Storbritannia, USA, Canada, Japan, Frankrike, Tyskland og Italia samle seg bak felles miljøforpliktelser på G7-møtet i England. Naturhistorikeren David Attenborough (95), som skal holde tale på møtet, sier at toppmøtet står overfor historiens viktigste klimabeslutning. – Avgjørelsene vi tar dette tiåret, spesielt beslutningene som de fremste økonomisk avanserte landene tar, er de viktigste i menneskehetens historie, sier han..

NRK - 2 timer siden

Ingen smitte registrert i Telemark

For første gang siden 28. februar er det ikke registrert et eneste nytt smittetilfelle i det tidligere Telemark fylke. I starten av juni ble Skien, Porsgrunn og Bamble kommune tatt ut av området med tiltaksnivå B..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt