NRK > Nyheter

Søndag, 16 Mai, 07:30

NRK - 16 mars 21 kl. 20:50

Bærum stenger videregående

Bærum kommune vedtok på et hastemøte tirsdag kveld å stenge de videregående skolene i kommunen på grunn av smitteøkningen. Kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen sier til Budstikka at de videregående skolene får beskjed om å gå over til hjemmeundervisning snarest, og senest fra torsdag. Skolene blir stengt til 11. april. Tidligere tirsdag vedtok kommunen hjemmeskole også for grunnskolen fra 5.
Les mer på NRK


Les mer om:
Frantz Leonard Nilsen, Budstikka, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bærum, stenger, videregående
NRK - 12 mai 21 kl. 05:07

Høye smittetall på videregående

Fylkeskommunen varsler om svært mange smittetilfeller ved mange av fylkets videregående skoler. En stor andel av de smittede er russ. 20 elever ved Hjalmar Johansen videregående skole i Skien, og 18 elever ved Horten videregående skole er smittet..

NRK - 19 mars 21 kl. 11:07

To kommuner stenger videregående

De to kommunene Lillestrøm og Lørenskog stenger de videregående skolene. Det betyr hjemmeskole og digital undervisning for elevene fram til og med 11. april for å hindre koronasmitte.

NRK - 11 feb. 21 kl. 15:08

Videregående skoler i Oslo til gult

Fra mandag 15. februar går de videregående skolene i Oslo til gult nivå, etter å ha vært på rødt nivå siden 10. november.

NRK - 28 feb. 21 kl. 12:41

Rødt nivå på videregående i Moss

På grunn av høyt smittetall i Moss har kommuneoverlegen i dialog med FHI besluttet rødt nivå ved videregående skoler i Moss fra og med 1. mars. Foreløpig vil det være rødt nivå i 14 dager.

Klartale - 10 mars 21 kl. 15:02

Vil teste alle elever ved videregående i Oslo

I dag blir elevene på Stovner videregående skole testet for korona. Om det går bra, vil alle videregående-elever i Oslo bli testet hver uke..

Klartale - 10 mars 21 kl. 15:14

Vil teste alle elever på videregående i Oslo

I dag (onsdag) ble elevene på Stovner videregående skole testet for korona. Om det går bra, vil alle videregående-elever i Oslo bli testet for korona hver uke..

NRK - 19 april 21 kl. 09:58

Viderefører rødt nivå

De videregående skolene i Arendal forblir på rødt nivå ut uken. Ledelsen ved Sam Eyde videregående og Arendal videregående var i møte med kommuneoverlegen før helgen..

NRK - 13 mars 21 kl. 10:36

33 nye smittede i Bærum

Det er registrert 33 nye tilfeller av koronasmitte i Bærum det siste døgnet. Det er 13 flere enn torsdag og 18 flere enn onsdag. Smittetrykket førte til at kommunedirektøren torsdag innførte rødt tiltaksnivå ved alle skolene i Bærum fra mandag 15.

NRK - 24 mars 21 kl. 11:02

32 nye smittede i Bærum

Det er registrert 32 nye smittetilfeller i Bærum det siste døgnet. Det er sju færre enn dagen før. Det er svært mange skoler har smittetilfeller, opplyser kommunen Bærum har digital hjemmeskole for 5.

NRK - 30 april 21 kl. 16:07

Bærum kommune stenger øy

Bærum kommune stenger øya Kalvøya, skriver Dagbladet. Øya pleier å være et samlingssted for ungdom natt til 1. mai, men på grunn av koronarestriksjonene vil kommunen unngå det.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Har angrepet Hamas-leders bolig

Israels forsvar (IDF) opplyser at Gazastripens øverste Hamas-leder Yehiyeh Sinwars bolig er blitt angrepet. Det foreligger få opplysninger om angrepet, men brigadesjef Hidai Zilberman sa til den israelske hærens radiokanal søndag morgen at Sinwar trolig er i skjul et annet sted, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 45 minutter siden

Tiger på rømmen funnet igjen

En tiger som har vandret rundt i et nabolag i Houston i Texas, er funnet i god behold etter nesten en ukes leting. På en video som Houston-politiet har lagt ut på Twitter, kan man se politisjef Ron Borza sitte ved siden av tigeren der han klapper den. Den store kattens eier er også på videoen og gir tigeren drikke med fra en babyflaske..

NRK - 1 time siden

Brann på koronasykehus

Flere hundre pasienter på et av Filippinenes største koronasykehus ble evakuert natt til søndag da det brøt ut brann i bygget. Ingen ble skadd da brannen raste gjennom tredje etasje på sykehuset Philippine General Hospital (PGH) i hovedstaden Manila like før klokken 1 natt til søndag lokal tid. Det var ingen pasienter i denne etasjen, men tykk røyk fant veien til de øvrige etasjene.

NRK - 2 timer siden

Voldshendelse i Stavern

I Stavern ved Larvik fikk politiet melding om en kvinne i 40-årene som skal ha fått hodeskader. Kvinnen blir ivaretatt av ambulansen. En mann i 50-årene har blitt pågrepet for voldsbruk, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bombetrusler mot russiske skoler

Flere bombetrusler er blitt rettet mot skoler i Kazan i Russland etter at ni personer ble drept i en skoleskyting tidligere i uken. Ifølge nyhetsbyrået Interfax dreier det seg om bombetrusler mot 15 skoler. Myndighetene i byen opplyste lørdag at det ikke ble funnet eksplosiver ved noen av skolene som ble gjennomsøkt.

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjoner i USA

Tusener deltok i demonstrasjoner til støtte for palestinerne i amerikanske byer som Los Angeles, San Francisco, Boston, Philadelphia og Washington lørdag. Trafikken ble stengt på en gjennomfartsåre i den vestlige delen av Los Angeles, der demonstranter gikk i rundt 3 kilometer fra en føderal bygning til det israelske konsulatet, mens de ropte «lenge leve intifadaen» og «frigjør Palestina»..

NRK - 2 timer siden

53 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 53 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 30 under snittet de sju foregående dagene. 53 tilfeller er 48 færre enn på fredag, og 17 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 3 timer siden

Reddet fjøs fra brann med 100 dyr

En enebolig ble totalskadd i brann ved Indre Billefjord i Porsanger natt til søndag. I forbindelse med brannen var det spredningsfare til en driftsbygning som huset rundt 100 kyr/sau. Brannvesenet konsentrerte seg om å sikre driftsbygningen og lykkes med å berge dyrene, opplyser politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Uthus og bil i brann ved Ålgård

Ved Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 4 timer siden

IS hevder å stå bak moskéangrep

IS påtar seg ansvaret for fredagens angrep mot en moské i Afghanistans hovedstad Kabul, der tolv mennesker ble drept. Det opplyser IS via gruppens nyhetsbyrå Nasheer på Telegram-appen lørdag, melder Reuters. En bombe var plassert inne i moskeen, der troende var samlet til fredagsbønn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt