NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:04

NRK - 17 mai 21 kl. 21:33

Båt har grunnstøtt

Ein båt har grunnstøtt i Dolmsundet nord av Rørvik i Trøndelag. Ein person er ombord, og båten skal stå nær land..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dolmsundet, Rørvik, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Båthar , grunnstøtt
NRK - 24 mars 21 kl. 05:55

Grunnstøtt skip blokkerer Suez

Et taiwansk konteinerskip har grunnstøtt i Suezkanalen i Egypt og blokkerer trafikken i en av verdens viktigste kanaler. Det 220.000 tonn store og 400 meter lange konteinerskipet «Ever Given» satte seg fast tirsdag, skriver Cairo24..

NRK - 26 mars 21 kl. 00:02

Norske varar på grunnstøtt skip

Den grunnstøtte konteinarskipet som sperrer trafikken i Suezkanalen, har 71 konteinarar med varer som skal til Noreg om bord. I lasten finst både boblebad, sykler, bildekk og vinskåp som skal til norske kundar..

Dagbladet - 07 april 21 kl. 21:17

Risiko for grunnstøting avverget

På grunn av risikoen for at lasteskipet «Eemslift Hendrika» kunne grunnstøte om få timer, ble det gjort et nytt forsøk på å slepe skipet i sikkerhet onsdag. Rett før klokka 23 er slepet i gang..

NRK - 02 juni 21 kl. 03:16

Grunnstøtte med båt

En båtfører grunnstøtte rundt midnatt ved Skjærhalden rundt midnatt natt til onsdag. HRS sendte ut redningsskøyter som klarte å lokalisere båten og fikk tauet den ti land. Fører av båten hadde promille over lovlig grense og blir anmeldt, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 08 mars 21 kl. 20:18

Grunnstøting ved Mauritius

Et kinesisk fiskefartøy med 130 tonn olje om bord har gått på grunn ved Mauritius. Regjeringen i landet sier dykkere har undersøkt skipet og ikke funnet tegn til lekkasjer. Arbeidet med å få oljet ut av skipet ventes å ta flere dager..

NRK - 24 mars 21 kl. 08:52

Suezkanalen er åpnet

Egyptisk myndigheter har lykkes med å få åpnet Suezkanalen igjen, etter at et taiwansk konteinerskip hadde grunnstøtt på tvers av kanalen. Det melder AFP..

NRK - 24 mars 21 kl. 08:52

Suezkanalen skal være åpnet

Egyptiske myndigheter skal lykkes med å få åpnet Suezkanalen igjen, etter at et taiwansk konteinerskip hadde grunnstøtt på tvers av kanalen. Det melder AFP..

NRK - 24 mars 21 kl. 13:13

Oljeprisen stiger pga Suezkanalen

Oljeprisen stiger onsdag over 2 prosent til over 62 dollar fatet, etter at et av verdens største konteinerskip har grunnstøtt i Suezkanalen i Egypt og blokkerer trafikken. Rundt 10 prosent av verdenshandelen passerer gjennom Suezkanalen..

E24 - 26 mars 21 kl. 17:00

Suez er nok en propp for verdenshandelen

Proppen i Suez-kanalen er godt nytt for en del norske aksjer. Men primært forsterker grunnstøtingen et voksende problem i verdensøkonomien..

NRK - 27 mars 21 kl. 16:02

Ikke vind som var årsaken

Kraftig vind var ikke hovedårsaken til at konteinerskipet Ever Given grunnstøtte i Suezkanalen, sier sjefen for Egypts kanaladministrasjon, Osama Rabie. Han sa årsaken kunne være teknisk eller menneskelig svikt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 30 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 45 minutter siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 1 time siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.

NRK - 1 time siden

Tre bjørnar kan fellast i Troms

Fleire bjørnar hatt tatt livet at sauer i Troms. Mest sannsynleg er det fire bjørnar som har forsynt seg av saueflokkar i kommunane Bardu, Salangen og Lavangen den siste tida. No blir det gjeve skadefellingstillatelse på tre av bjørnane..

NRK - 2 timer siden

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt