Dagbladet > Nyheter

Tuesday, 28 November, 12:12

Dagbladet - 20 maj 23 kl. 23:01

Avviser besøk av Lavrovs datter

Lokale medier skriver at Sergej Lavrovs datter har vært på et luksushotell i Georgia i et bryllup lørdag, noe som førte til voldelige protester utenfor. Hotellet selv avviser besøket..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Sergej Lavrovs, Georgia, Lavrovs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avviser, besøkav , Lavrovs, datter
Klartale - 06 sep 23 kl. 06:00

Denne byen var drømmen hennes

Turister fra utlandet ser ut til å elske Norge. De siste årene har det skjedd noe. Stadig flere kommer for å oppleve alt det norske.

Klartale - 12 aug 23 kl. 06:00

Katten Melvin vil muntre folk opp

Du har kanskje hørt om hunder som besøker folk? Besøkskatt er noe sjeldnere. Nå vil Melvin ta oppdrag.

Klartale - 02 feb 23 kl. 16:30

Kronprinsparet feirer bursdag med fem reiser og fest

Kronprins Haakon har bursdag 20. juli. Kronprinsesse Mette-Marit har bursdag 19.

NRK - 22 okt 23 kl. 11:56

Lavrov besøker Iran mandag

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov skal mandag besøke Iran, melder det statskontrollerte russiske nyhetsbyrået RIA. Lavrovs mål med reisen er foreløpig ikke kjent. Iran og Russland har tidligere samarbeidet i forbindelse med krigen i Syria, der begge er allierte med det syriske regimet.

NRK - 21 maj 23 kl. 13:21

Ultranasjonalistisk minister besøkte Tempelhøyden

Israels ultranasjonalistiske sikkerhetsminister Itamar Ben-Gvir avla Tempelhøyden med al-Aqsa-moskeen i Jerusalem et omstridt besøk søndag. Ifølge politiet gikk besøket fredelig for seg. Ben-Gvir selv la ut et bilde av seg selv på høyden, der han uttalte at «Jerusalem er vår sjel».

NRK - 20 sep 23 kl. 10:40

Kong Charles besøker Frankrike

Besøket skulle egentlig være kong Charles' første utenlandsbesøk som monark, men ble utsatt på grunn av demonstrasjoner og uro. I dag besøker Charles Frankrike. Opprinnelig skulle besøket ha funnet sted i mars, men ble utsatt som følge av uro og demonstrasjoner i Frankrike.

NRK - 16 mar 23 kl. 18:49

Sivilombudet lover rapport om situasjonen i Bredtveit fengsel

Sivilombudet var denne uken på et uanmeldt besøk til kvinnefengselet Bredtveit. Bakgrunnen var at det over tid har vært bekymring for situasjonen i fengselet. Besøket innebar blant annet en befaring og samtaler med innsatte, ansatte og helsepersonell.

NRK - 19 mar 23 kl. 13:23

Syrias president på besøk i Emiratene

Syrias president Bashar al-Assad kom søndag på offisielt besøk til De forente arabiske emirater sammen med kona Asma. Assad besøkte også Emiratene i fjor, hans første besøk i et arabisk land siden borgerkrigen i Syria startet i 2011. Siden det forrige besøket har flere arabiske land signalisert at de ønsker å bedre forholdet til Syria.

NRK - 31 mar 23 kl. 07:18

Japans utenriksminister besøker Kina

Japans utenriksminister Yoshimasa Hayashi besøker denne helga Kina, hans første besøk i landet på tre år, opplyser utenriksdepartementet i Tokyo. Hayashi skal under besøket ha samtaler med blant andre Kinas utenriksminister Qin Gang, men det er ikke kjent hva som blir hovedtema under besøket. Forholdet mellom Kina og Japan har de siste årene vært spent, og Tokyo har gjentatte ganger gitt uttrykk for bekymring over Kinas stadig sterkere militære avtrykk i regionen.

Klartale - 09 jun 23 kl. 17:00

Kongeparet skal på ferie i Norge – her er deres reisetips

– Via skal feriere i Norge, sa kong Harald. Han og dronning Sonja møtte pressen i Bindal i Nordland onsdag kveld.Kongen fortalte at ferien blir delvis i båt.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Ut mot FHI-råd: - Skuffende svake

Infeksjonsoverlege og covid-forsker mener FHI bagatelliserer corona, og kan takke seg selv for den dårlige vaksineoppslutningen..

Dagbladet - 3 timer siden

Behandler «Bamsegutt»-klager

Kringkastingsrådet har mottatt nesten 1200 henvendelser før årets siste møte. Tirsdag diskuteres blant annet den omstridte dokumentarserien «Ingen elsker Bamsegutt»..

Dagbladet - 3 timer siden

- Tror ikke på ham

Offer i sedelighetssaken kjøper ikke Tore Strømøys forklaring om omstridt melding..

Dagbladet - 6 timer siden

Skal ha betalt 35 000 kroner

En 32-åring fra Noresund skal ha betalt 35 000 kroner for et angrep på Jonas Aarseth Henriksen (30), ifølge Dagbladets opplysninger. Planen skal imidlertid ikke ha vært å drepe ham..

Dagbladet - 8 timer siden

Nektet å krige - døde

19 år gamle Andrei ga Putin et nei. Noen uker seinere mottok familien skrekktelefonen..

Dagbladet - 13 timer siden

Derfor er det så kaldt

I går ble tre kulderekorder slått i Nordland og Trøndelag. Til tross for at det blir noe varmere i uka, vil kulda vende tilbake til helga..

Dagbladet - 18 timer siden

IDF: Gislene har ankommet Israel

11 israelske gisler har nå ankommet Israel, ifølge det israelske militæret. En talsperson for Hamas sier de har blitt enige om å forlenge våpenhvilen i to dager..

Dagbladet - 14 timer siden

- Vi føler med Tore

Tillitsvalgt i NRK forteller om intern uenighet og stor frustrasjon etter håndteringen av «Ingen elsker Bamsegutt». Mener redaksjonen er gjort til syndebukker..

Dagbladet - 15 timer siden

Løslatt: - Plutselig ble vi angrepet

I halvannet år satt Mohammed Sabah (17) i israelsk fengsel uten dom, anklaget for å ha kastet stein. Lørdag ble han løslatt..

Dagbladet - 15 timer siden

Hastestengte: - Ble kaldere og kaldere

Det ble en iskald start på uka for elevene ved Steigen sentralskole i Nordland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com