NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 07:29

NRK - 24 jun 22 kl. 22:36

Avsluttet uka med festdag

Det ble en god avslutning på handelsuka for USAs børser. S&P 500-indeksen steg med 3,1 prosent. S&P 500-indeksen har steget med 6,4 prosent denne uka, etter at forrige uke var den verste uka for indeksen på mange år. Dow Jones-indeksen steg med 2,7 prosent, mens den teknologitunge Nasdaq-indeksen steg med 3,3 prosent. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Jones, Nasdaq, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avsluttet, ukamed , festdag
Klartale - 12 maj 22 kl. 16:30

Slik lager du den beste 17. mai-frokosten

Norges nasjonaldag er rett rundt hjørnet. 17. mai er en stor dag for Norge.

NRK - 11 maj 22 kl. 14:58

Fortsatt nedgang i innlagte koronapasienter

Koronasmitten er fortsatt synkende, men synker trolig ikke like raskt som i mars og april, mener FHI. Hittil denne uka er det 62 nye innlagte mot 79 uka før. Det viser Folkehelseinstituttets (FHI) ukerapport for koronasituasjonen.

NRK - 08 jun 22 kl. 16:02

Behandlingen av Kongsberg-saken avsluttet

Retten er nå hevet, og behandlingen av Kongsberg-saken i Buskerud tingrett er avsluttet. Rettssaken startet den 18. mai.

NRK - 31 jul 22 kl. 19:58

Politiet har avsluttet søket etter mann med mulig pistol på Grünerløkka

Politiet har avsluttet søket etter en mann som ble observert med det som kan ha vært en pistol, på Grünerløkka i Oslo, uten å finne vedkommende. – Søket var negativt. Første melding var en mann med mulig pistol i hånden.

NRK - 28 maj 22 kl. 01:01

Juryen i rettssaken til Depp og Amber sendt hjem

Rettsmøtene i den høyprofilerte rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard er over. Begge parter oppfordret juryen til å tenke på andre overgrepsofre. Rettssaken i den amerikanske delstaten Virginia har pågått i en drøy måned og blitt fulgt tett av mediene – og i sosiale medier.

NRK - 25 jul 22 kl. 10:31

Børsene i Asia startet uken i rødt

Børsen i Tokyo åpnet uka med nedgang da handelen ble avsluttet mandag. Nikkei-indeksen endte ned 0,8 prosent. Nedgangen i Japan fulgte trenden fra de amerikanske børsene ved stengetid fredag.

NRK - 15 jul 22 kl. 16:48

Oslo Børs avsluttet uka med oppgang

Oslo Børs hentet inn noe av torsdagens nedgangen på ukas siste handelsdag. Fredag endte hovedindeksen på 1.159,96 poeng, en økning på 0,8 prosent.

VG - 14 apr 22 kl. 22:58

Hauges Frankfurt videre i Europa League - slo ut Barcelona

(FC Barcelona – Eintracht Frankfurt 2–3, 3–4 sammenlagt) Jens Petter Hauge (22) og Eintracht Frankfurt fikk en festdag borte mot Barcelona..

Aftenposten - 21 apr 22 kl. 17:02

Da artisten fikk prisen tildelt på radio, startet bråket. Nå er Spellemann skadeskutt.

Dette burde være den norske musikkbransjens store festdag etter to lange år i helvete. I stedet er det bare bråk..

NRK - 02 maj 22 kl. 08:39

New Zealand gjenåpnet grensene for første gang på to år

New Zealand stengte grensene mars 2020 og har nærmest vært hermetisk lukket med blant verdens strengeste grenseregler i over to år. Men i likhet med store deler av verden har vaksinering og rask omikron-spredning ført til lettelser i tiltak. Mandag ble reisende på flyplassene møtt med sang fra Maori-urbefolkningen, mens mange endelig kunne gi et familiemedlem en god klem etter å ikke ha sett dem på to år, skriver The Guardian.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 1 time siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 1 time siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 2 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 4 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 4 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 6 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.

NRK - 7 timer siden

Mekling på overtid i prosessindustri-oppgjøret

Meklingen mellom Norsk Industri og Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid. Det opplyste riksmekler Mats Ruland til NRK, kort tid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt natt til lørdag. Dersom brudd blir det streik fra mandag morgen.

NRK - 7 timer siden

Mann knivstukket i Rælingen

Politiet leter etter to personer etter at en mann i 50-årene skal ha blitt knivstukket i en bolig på Løvenstad i Rælingen kommune. Det melder Romerikes Blad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com