NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 16:39

NRK - 16 maj 24 kl. 06:30

Avsluttet redningsaksjon i fjorden

En redningsaksjon i Drammensfjorden mellom Svelvik og Hurumlandet ble avsluttet ved midnatt. Da var det lett i flere timer etter en mann i 80-årene etter at båten hans ble funnet tom med motoren i gang. Området ble ifølge Hovedredningssentralen grundig gjennomsøkt både på sjøen og på land. Hypotesen er at mannen falt over bord. Kystvakten, Røde Kors, Redningsselskapet og nødetatene deltok i søket i fjorden, mens redningshelikopter og luftambulansen søkte fra luften..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drammensfjorden, Svelvik, Hurumlandet, Hovedredningssentralen, Kors

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avsluttet, redningsaksjoni , fjorden
Klartale - 13 mar 24 kl. 05:50

Er det vits å redde fjorden?

Det vi er best på, er å fremstå som gode. Slik virker det som om vi tar de riktige valgene – i teorien.Dette gjelder ikke minst miljø og klima.

NRK - 07 apr 24 kl. 12:13

Tønsberg: Store mengder skum fra et lagerbygg og ut i fjorden

Like før klokka 09 veltet skum fra et lagerbygg på Kaldnes i Tønsberg ut i fjorden. – Det er brannslokningsanlegget i den tomme hallen som er utløst. Hvorfor vet vi ikke.

NRK - 15 maj 24 kl. 23:54

Redningsaksjon i Drammensfjorden avsluttet

En eldre mann er savnet etter at det onsdag kveld ble funnet en tom fritidsbåt med motoren i gang i Drammensfjorden. Redningsaksjonen ble avsluttet like før midnatt. Den savnede, en mann i 80-årene, var i 12-tiden onsdag innom en marina i området og rapporterte om motorproblemer, men fikk start på motoren og dro ut igjen.

NRK - 27 mar 24 kl. 20:54

Redningsaksjon etter turgåer i Årdal - funnet i god behold

Onsdag kveld ble det satt i gang en større redningsaksjon i Uradalen i Årdal, fordi en turgåer ikke hadde kommet fram til turisthytten han skulle til. Like før klokken 22 onsdag melder politiet at turgåeren er funnet i god behold. – Han gikk på ski og skulle gå fra Skogadalsbu turisthytte til Fondsbu turisthytte.

Klartale - 11 jan 24 kl. 13:28

Miljøbevegelsen tapte rettssak mot staten

To organisasjoner saksøkte staten. De ville stoppe tillatelsen til å dumpe avfall fra ei gruve. Avfallet havner i Førdefjorden i Vestland.

Klartale - 18 jan 24 kl. 08:16

Norske fjorder – en søppeldynge?

Romanen Haikerens guide til galaksen omtaler de norske fjordene. I boka er jordkloden skapt av vesener fra verdensrommet. Disse har lagt ekstra mye arbeid i å lage den norske kystlinja.

Klartale - 26 jan 24 kl. 06:00

Bildekk forurenser Oslofjorden

Mikroplast finnes overalt i miljøet. Både i elver, kystvann, innsjøer, i lufta og i nedbør. Og bildekk er en stor kilde til forurensning.

Klartale - 12 feb 24 kl. 14:14

Slik skal de kjempe for Førdefjorden

170 tonn gruveavfall i fjorden. Det nekter naturvernere å godta. De har kjempet for Førdefjorden i Vestland i mange år.

NRK - 27 mar 24 kl. 05:44

Båt funnen i fjorden ved Molde

Ved to-tida i natt blei det funne ein båt på om lag 100 meters djup i fjorden ved Molde. Båten samsvarar med korleis båten til ein sakna mann i 80-åra ser ut. Når det blir dagslys blir det gjort ytterlegare søk i området, melder politiet..

NRK - 12 jul 24 kl. 12:27

Mann erklært død etter redningsaksjon i Jøssingfjorden

I dag klokken 09.40 fikk politiet melding om at en båt gikk i ring på Jøssingfjorden i Sokndal. Politiet rykket ut sammen med øvrige nødetater, og Hovedredningssentralen sendte redningshelikopter til stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 45 minutter siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 1 time siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 45 minutter siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 1 time siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 1 time siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..

NRK - 2 timer siden

Person sitt fast i Trollstigen

Ein turist har gått på utsida av utsiktspunktet på Trollstigen i Rauma. Turisten er skårfast, og kjem seg verken opp eller ned. Politiet skriv at vedkommande vil bli henta av klatrarar som er på veg til staden..

NRK - 2 timer siden

Seks drept i angrep mot moske i Oman

Ifølge omanske myndigheter skal seks personer være drept i et angrep mot en moske i hovedstaden Muskat. Det skriver Reuters tirsdag ettermiddag. Tre mistenkte gjerningspersoner er også døde etter angrepet, skriver nyhetsbyrået..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com