NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 19:05

NRK - 14 mars 21 kl. 00:19

Avsluttet fest med 25 deltakere

I Mo i Rana har politiet avsluttet en privat fest med anslagsvis 25 personer til stede. Eier fikk pålegg om å avslutte festen av hensyn til smittevern, skriver politiet i Nordland på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mo, Rana, Nordland, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avsluttet, festmed 25 , deltakere
NRK - 07 mars 21 kl. 04:34

Politiet avsluttet flere fester

I Bjørnevatn i Sør-Varanger ble en fest med rundt 30 deltakere avsluttet i natt, opplyser politiet i Finnmark. I Alta fikk de varsel om en støyende fest på Aronnes, men da patruljen ankom var de fleste forsvunnet og resten fikk beskjed om å avslutte..

NRK - 07 mars 21 kl. 02:11

Politiet avsluttet flere fester

I Narvik grep politiet inn og avsluttet en fest med 13 til stede, hvor de konstaterte smittevernsbrudd. I Tromsø har politiet en fest i Tromsdalen på grunn av støy og manglende muligheter til å holde avstand. På Tromsøya ble en studentfest avsluttet..

NRK - 21 feb. 21 kl. 03:17

Stanset fest med 50 personer

Politiet har avsluttet en fest med 50 deltakere i Selbu og anmeldt arrangøren for brudd på koronaforskriften. Også andre steder i landet har det vært bråk. Politiet rykket ut til stedet etter flere klager fra naboer, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 06 mars 21 kl. 05:13

Anmeldt for fester på Sørlandet

Politiet i Agder avsluttet en fest i Tvedestrand der 12–13 ungdommer i alderen 18–19 år var samlet. De blir anmeldt for brudd på smittevernreglene. Også i Mandal stoppet politiet en fest med for mange deltakere..

VG - 21 feb. 21 kl. 06:35

Feststøy landet rundt – stanset fest med 50 personer

Politiet har hatt hendene fulle med meldinger om høy musikk og forstyrrelse av natteroen rundt omkring i landet natt til søndag. I Trøndelag har de blant annet stanset en fest med rundt 50 deltakere..

Dagbladet - 11 jan. 21 kl. 12:26

Dette er årets deltakere

Årets deltakere til Melodi Grand Prix er klare..

Aftenposten - 21 jan. 21 kl. 17:07

19-åring vant FIS-renn med 100 deltakere

Jørgen Slettaløkken fra Åndalsnes gikk til topps i Hafjell torsdag. Det var 103 deltakere i FIS-rennet..

NRK - 03 mai 21 kl. 08:11

Deltakere forteller om overgrep

To tidligere deltakere i «Paradise hotel» i Sverige forteller om seksuelle overgrep under innspilling, melder P3 Nyheter i Sverige. De to kvinnene anklager produksjonsselskapet Mastiff for å dysse ned hendelsene. Det avviser Mastiff..

NRK - 25 jan. 21 kl. 05:10

Tre fest-bøtelagte skal for retten

Tre personer som er bøtelagt for å ha vært på fest med for mange gjester, har nektet å vedta bøtene og må møte i Oslo tingrett. Det gjelder to menn i 20-åra som var på fest med 12 gjester, og en kvinne på 18 år som skal ha festet med 15 andre...

NRK - 28 feb. 21 kl. 19:48

Stanset fest med 50 i Bergen

Politiet har stanset en fest med rundt 50 personer i Bergen sentrum. Det skal ha vært full fest og høy musikk i ett døgn, skriver Vest politidistrikt på twitter. Festdeltakerne skal være på vei til å forlate stedet søndag ettermiddag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiaksjon i Indre Østfold

Politiet har rykket ut til Hobøl i Indre Østfold etter en voldshendelse. En person har blitt slått i hånden med en ukjent gjenstand. Bevæpnet politiet prøver å få kontakt med en person som har forskanset seg i et hus..

NRK - 10 minutter siden

Vil samarbeide om migrasjon

USAs visepresident Kamala Harris og Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador lovet fredag ​​å samarbeide om å løse problemet med ulovlig migrasjon til USA. Under det virtuelle møtet fra kontoret sitt i Washington sa Harris blant annet at de to landene burde samarbeide om å hjelpe El Salvador, Guatemala og Honduras med å forbedre leveforholdene i landene, og overtale flere migranter til å bli hjemme, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sto for saueklipping

Sauenæringa i Innlandet får ros av Statsforvalteren for å ha gjennomført vårklippinga uten utenlandske saueklippere. Normalt trengs det utenlandske klippere for å ta vårklippen på 140 000 sauer i Innlandet, men nå er det innreiserestriksjoner..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrudd i Risør

Rundt 200 personer må i karantene etter at en Risør-mann testet positivt fredag ettermiddag. Kommunen er i gang med smittesporing, som er den mest omfattende gjennomført i Risør så langt, ifølge en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bra resultat for Eidsiva

Høye strømpriser har bidratt til et veldig bra resultat for Eidsiva. Konsernet har et resultat på 794 millioner kroner etter skatt i første kvartal i år. Driftsinntektene var 35 millioner kroner høyere enn på samme periode i fjor..

NRK - 45 minutter siden

Mange russ har testet seg

1351 blå- og rødruss har testet seg i Stavanger de siste dagene. Stavanger kommune skryter av russen som har gjort det de kan for å hjelpe smittesporerne. På Nord-Jæren er nå 97 russ smittet av covid-19..

NRK - 30 minutter siden

Meir ruskøyring

Talet på ruskøyringssaker i Noreg aukar for andre året på rad. UP-sjef Jon Steven Hasseldal trur at pandemi og heimekontor kan vere ein av årsakene til den negative utviklinga..

NRK - 45 minutter siden

Bønder aksjonerte i Østerdalen

Bøndene er svært lite fornøyd over tilbudet de har fått fra staten i årets jordbruksoppgjør. Etter bruddet var det fredag aksjoner mange steder. I Stor-Elvdal fikk elgen ny påkledning..

NRK - 30 minutter siden

226 nye koronadødsfall i Frankrike

I Frankrike ligger over 5000 koronapasienter på intensivavdelinger. Det siste døgnet har landet registrert 226 nye koronadødsfall..

NRK - 30 minutter siden

Islamister herjer i Burkina Faso

Mer enn 17.500 mennesker er blitt fordrevet fra sine hjem på grunn av voldshandlingene i Burkina Faso de siste ti dagene, opplyser FN. Minst 45 personer er blitt drept i volden som har blusset opp i Burkina Faso den siste tiden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt