NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 18:10

NRK - 17 feb. 21 kl. 07:13

Avslutter sponsoravtale

Kongsberg Jazzfestival dropper sponsoravtalen med Kongsberg Gruppen. Årsaken er selskapets produksjon av forsvarsmateriell, skriver Laagendalsposten. Ifølge styreleder Juel Helge Rye, har artister avstått fra å påta seg oppdrag på grunn av dette..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jazzfestival, Kongsberg Gruppen, Laagendalsposten, Juel Helge Rye

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, sponsoravtale
NRK - 29 jan. 21 kl. 19:02

Avslutter søk i Bærum

Politiet avslutter søket i Koksabukta i Bærum etter en melding om at to personer kan ha gått gjennom isen. Redningsmannskapene skal ikke ha funnet noe råk. Politiet melder på Twitter at de antar at personene har kommet seg på land i god behold..

E24 - 05 feb. 21 kl. 22:06

Wall Street avslutter sterkeste uke siden november

Wall Street avslutter uken med oppgang, og legger bak seg sin sterkeste uke siden november, skriver CNBC..

NRK - 22 april 21 kl. 12:36

Avslutter regionale tiltak

Regjeringen avslutter de regionale tiltakene for ti kommuner i Vestfold og Telemark. Det skjer etter anbefalinger fra Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og statsforvalter. Kommunene det gjelder er Bamble, Færder, Holmestrand, Horten, Larvik, Porsgrunn, Sandefjord, Siljan, Skien og Tønsberg..

NRK - 22 april 21 kl. 13:44

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 24 april 21 kl. 16:39

Avslutter jobb ved funnsted i Lier

Krimteknikere avslutter arbeidet der det ble funnet beinrester på Tranby i Lier. Området blir avsperret med gjerder, og det er forbudt for publikum å ta seg inn på området. Det kan bli videre undersøkelser på stedet til uka, opplyser politiet..

NRK - 25 mai 21 kl. 19:38

Avslutter koronatiltak i Viken

Regjeringen avslutter regionale tiltak for Viken-kommunene natt til onsdag. Smitteutviklingen tilsier at kommunene nå kan gå over til ordinær nasjonal regulering, opplyser Helse- og omsorgsdepartementet i en pressemelding..

NRK - 04 juni 21 kl. 14:57

Avslutter søk etter savnede

Politiet i Agder avslutter søket etter de to personene som er savnet etter en båthendelse utenfor Lindesnes fyr torsdag 27. mai. Politiet har i dag gjennomført et omfattende søk etter de to savnede i området øst for Lindesnes fyr.

NRK - 15 juni 21 kl. 09:48

Avslutter beredskap etter 15 mnd.

Haukeland og Haraldsplass avslutter koronaberedskapen ved sykehusene, som de har hatt siden 12. mars 2020. Det betyr at sykehusene går over til mer eller mindre normal drift.

NRK - 10 juli 21 kl. 19:35

Avslutter leting etter sjåfør

Politiet avslutter søket etter en bilfører som stakk av etter å ha krasjet inn i to andre biler i Siljan. Politihelikopteret bisto i letingen, uten å finne den savnede bilføreren..

Aftenposten - 10 jan. 21 kl. 12:05

Signerte nytt trenerteam og ny sponsoravtale: – Et vesentlig økonomisk løft

Eide og Omegn Fotballklubb signerte mange avtaler på klubblokalet i helga..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sint kunde knuste rute med vedkubbe

En person har knust en vindusrute på Kiwi på Kvam. Personen var forbannet og lot det gå ut over bygget med en vedkubbe. Politipatruljen som rykket ut til stedet, har en formening om hvem de tror det kan være som har forårsaket skadene, skriver GD..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne i 40-årene funnet død

Politiet opplyser at personen som ble funnet død i Fredrikstad torsdag, er en kvinne i 40-årene. Dødsfallet blir betegnet som mistenkelig. Ifølge politiet var ikke kvinnen bosatt i den aktuelle leiligheten.

NRK - 30 minutter siden

Nå er Trolltunga nasjonal turiststi

Miljødirektoratet har torsdag gitt Trolltunga i Ullensvang status som nasjonal turiststi. – Vi er glade for at vi nå kan autorisere Trolltunga som nasjonal turiststi, et verdenskjent ikon der naturens eget verk utgjør attraksjonskraften, sier Ellen Hambro, direktør i Miljødirektoratet, i en presesmelding..

NRK - 45 minutter siden

Sju personer i kollisjon på E18

En bil har kjørt inn i en annen bakfra i østgående retning på E18 ved Grenstøl i Tvedestrand. Totalt er sju personer involvert i ulykken. Ingen er fastklemte og alle er bevisste.

NRK - 45 minutter siden

Mann funnet død i Tønsberg

En mann er funnet død langs en sti i Eikskogen i Tønsberg. Nødetatene satte i gang med hjerte- og lungeredning da de kom til stedet. Pårørende til mannen er varslet..

NRK - 1 time siden

Brann etter lynnedslag i Trøndelag

Lynet har slått ned på Gartland i Grong og satt fyr på terrenget. Brannmannskap fra Høylandet er på tur. Og, enda et lynnedslag er skjedd ved Formofoss i Snåsa.

NRK - 1 time siden

Forsinkelser på E18

Det er mye trafikk mellom Dørdal og Larvik som skaper rundt 30 minutters forsinkelser på E18, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Kjøll om trusebot: – Uakseptabelt

Idrettspresident Berit Kjøll gir de norske beachhåndballjentene støtte i striden om de må spille i truser og bikinioverdel og ber om at reglene endres. Det har vekket oppsikt internasjonalt at det norske landslaget ble bøtelagt for å stille i tights i EM-bronsefinalen i Bulgaria. De norske spillerne krever at reglene endres.

NRK - 45 minutter siden

Selger bit av Dianas bryllupskake

Et 40 år gammelt kakestykke fra det eventyraktige bryllupet til britiske prins Charles og lady Diana skal selges på auksjon 11. august. Den omtalte biten stammer fra en av de 23 offisielle bryllupskakene som ble bakt til bryllupet for 40 år siden, i 29.

NRK - 45 minutter siden

Én av ti drikker mer enn før korona

I overkant av én av ti nordmenn drikker mer alkohol enn før pandemien. To av ti drikker mindre, mens juli ligger an til å bli måneden i år med høyest alkoholkonsum, viser en undersøkelse fra Norsk koronamonitor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt