NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:19

NRK - 18 mar 23 kl. 18:37

Avslutter søk etter snøskred

Politiet konkluderer med at ingen personer har blitt tatt av snøskredet ved Korpenuten i Bykle i Agder. Det er ikke funnet skispor hverken inn, eller ut av skredet. – Ut ifra undersøkelsene som er gjort så avslutter vi inne i fjellet, opplyser politiet på Twitter. Politiet minner samtidig om at man må unngå skredutsatt terreng, vurdere fare og følge med på skredvarsling..
Les mer på NRK


Les mer om:
Korpenuten, Bykle, Agder, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslutter, søk, etter, snøskred
Klartale - 01 feb 23 kl. 06:30

Er det en rar vinter eller klima-endringer?

Snøen lavet tungt ned over Østlandet og Sørlandet i januar. For så å regne bort like raskt. Minusgrader skiftet til plussgrader før du ante det.

Klartale - 04 jan 23 kl. 16:00

Mer snø og vind i vente

Onsdag regner og snør det mye på både Østlandet og Sørlandet. Politiet har bedt folk om å la bilen stå parkert om det finnes andre alternativer for å komme seg fram.Det er meldt at det skal snø mye resten av onsdag og natt til torsdag.

NRK - 18 feb 23 kl. 16:37

Åtvara mot snøskred: – Krevjande forhold i fjellet

Noregs vassdrags- og energidirektorat (NVE) har sendt ut heile 23 varsel om snøskred. Verst kan det bli i Helgeland, der det er betydeleg snøskredfare, altså faregrad tre, både laurdag, søndag og måndag. – Mykje nedbør og vind gir krevjande forhold i fjellet, skriv NVE i varsla Helgeland for søndag.

NRK - 12 dec 22 kl. 16:28

Fare for snøskred i flere deler av landet

Det er meldt gult farevarsel for snøskred flere steder i landet. I Troms og Finnmark er det meldt betydelig snøskredfare med faregrad tre. Norges vassdrag- og energidirektorat (NVE) melder om moderat til betydelig snøskredfare i regionene Tromsø, Vest-Finnmark, Lyngen og Nord-Troms, med farenivå tre på onsdag.

Klartale - 23 dec 22 kl. 16:30

Vil gjøre «Snøbarnas juletime» til ny tradisjon

Kan «Snøbarnas juletime» bli ny tradisjon? Det er iallfall drømmen, skriver nyhetsbyrået NTB.Forfattere som mange av oss kjenner, har skrevet fortellingene.

NRK - 16 feb 23 kl. 11:52

Minst 15 omkom i snøskred i Tadsjikistan

Minst 15 personer, inkludert flere barn, har omkommet etter flere snøskred i Tadsjikistan i Sentral-Asia. 14 personer omkom i den østlige Kuhistoni Badakhshon-provinsen, inkludert flere barn. I tillegg omkom en sjåfør etter at bilen hans ble begravet under snøen ikke langt fra hovedstaden Dusjanbe.

Klartale - 19 dec 22 kl. 05:00

Dag 19: Snø

19. desember.Spørsmålet om vi får snø på julaften dukker opp hvert år.

NRK - 06 jan 23 kl. 10:25

Begynner arbeidet med å fjerne snø

Fra og med i kveld begynner Oslo kommune med å fjerne snømasser fra gatene i hovedstaden. Flere dager med mye nedbør har ført til store snømasser. – Vi øker innsatsen utover lørdagen.

NRK - 01 feb 23 kl. 20:23

Fem personer omkom i snøskred i 21/22-sesongen

Vinteren 2021/22 omkom fem personer i snøskred fordelt på tre hendelser i Norge, skriver NVE i en ny rapport. Vinteren før omkom seks personer i snøskred. To av de tre hendelsene skjedde i Lyngen i Troms.

NRK - 15 mar 23 kl. 20:37

Politiet advarer mot snøskred

Politiet advarer mot stor snøskredfare i fjellet i morgen. Store snømengder i fjellet kombinert med sterk vind gjør at det er stor fare for snøskred. Politiet skriver på Twitter at det er sannsynlig med stengte veier pga skred, eller skredfare.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 3 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com