Dagbladet > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 12:46

Dagbladet - 23 april 21 kl. 03:25

Avslører hva han stemte framfor Trump

Den tidligere republikanske presidenten, George W. Bush, avslører at han ikke stemte på fjorårets republikanske kandidat i presidentvalget, Donald Trump. I stedet skrev Bush inn navnet på sin egen tidligere utenriksminister, Condoleezza Rice..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trump, Bush, Rice

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avslører, hvahan , stemte, framfor, Trump
NRK - 13 feb. 21 kl. 21:51

Senatet dømmer ikke Donald Trump

Tidligere president Donald Trump er frikjent for andre gang i riksrett. 43 stemte for skyldig mens 57 stemte for ikke skyldig. Syv republikaner stemte for å dømme Trump..

NRK - 13 feb. 21 kl. 21:51

Senatet frikjente Donald Trump

Tidligere president Donald Trump er frikjent for andre gang i riksrett. 43 stemte for skyldig, mens 57 stemte for ikke skyldig. Syv republikaner stemte for å dømme Trump for å ha oppildnet mobben til å angripe Kongressen 6.

Aftenposten - 30 april 21 kl. 08:00

Nei, vi stemte ikke for å «drepe babyer». Vi stemte for å gi kvinnen mer makt.

Det var ingen på landsmøtet som stemte for å drepe babyer..

NRK - 03 feb. 21 kl. 01:42

Mayorkas godkjent av Senatet

Senatet i USA har bekreftet president Joe Bidens valg av cubanskfødte Alejandro Mayorkas som landets nye minister for innenlands sikkerhet. 57 senatorer stemte tirsdag for Mayorkas og 43 stemte imot..

NRK - 05 feb. 21 kl. 00:58

Elleve republikanere stemte for

Totalt elleve republikanere i Representantenes hus stemte for forslaget fra Demokratene om å kaste kongresskvinnen Marjorie Taylor Greene ut av to komitéer. Greene har blitt sterkt kritisert for å ha støttet flere konspirasjonsteorier..

VG - 05 feb. 21 kl. 03:39

Derfor stemte de mot eget parti

Elleve republikanere stemte for å fjerne omstridte Marjorie Taylor Greene fra hennes to komitéverv i den amerikanske kongressen. Nå krever de at flere demokrater får samme behandling..

NRK - 09 feb. 21 kl. 23:10

Riksrettssaken fortsetter i USA

56 senatorer stemte for at riksrettssaken mot Donald Trump fortsetter i Kongressen, og 44 stemte nei. Saken fortsetter onsdag klokka 12 lokal tid i Washington..

NRK - 09 feb. 21 kl. 23:10

Flertall i Senatet for riksrettssak

56 senatorer stemte for at riksrettssaken mot Donald Trump fortsetter i Kongressen, og 44 stemte nei. Dermed har 6 republikanere stemt ja til at saken er i overensstemmelse med grunnloven. Saken fortsetter onsdag klokka 12 lokal tid i Washington DC..

Dagbladet - 14 feb. 21 kl. 04:30

Disse trosset Trump

Donald Trump ble frikjent i riksrettssaken mot ham. Likevel stemte sju republikanere for å felle Trump, og stemte med det mot sitt eget parti..

NRK - 24 feb. 21 kl. 08:26

Siste statue av Franco tatt ned

Den siste statuen av Francisco Franco på spansk jord er tatt ned, melder BBC. Enklaven Melilla i Nord-Afrika stemte nylig for å fjerne den, og kun ytrehøyre-partiet Vox stemte mot. Den fascistiske diktatoren styrte Spania fra 1939 til han døde i 1975..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Vitnet i sak mot staten

Norske hytteeiere i Sverige har gått til sak mot staten som følge av karantenereglene. Både helseminister Høie, helsedirektør Guldvog og FHI-direktør Stoltenberg har vitnet i ankesaken, som går for Borgarting lagmannsrett..

Dagbladet - 2 timer siden

Minst åtte elever drept i skyting på russisk skole

- Jeg var i timen da ja jeg først hørte en eksplosjon, og deretter skudd, sier en elev ved skolen..

Dagbladet - 2 timer siden

Minst ni drept i skyting på russisk skole

En tenåring er pågrepet..

Dagbladet - 3 timer siden

- Nå står jeg i matkøen

Luis Lopez (51) har stått i matkøene på Fattighuset ved Grønlandsleiret i flere uker..

Dagbladet - 4 timer siden

Slik åpner Europa

Det er store forskjeller i smittepress mellom de ulike landene. De fleste har fortsatt langt strengere tiltak enn Norge, men står med åpne armer for å ta imot turister i sommermånedene..

Dagbladet - 4 timer siden

- Tilbud om dose to til alle innen august

Hvis man jobber for det, er det mulig å kunne tilby vaksinedose to til alle i løpet av siste del av august, sier Camilla Stoltenberg..

Dagbladet - 5 timer siden

Går fri - slipper 20 000 for hotellnekt

Hytteeiere i Sverige: Politiet overtrumper myndighetenes krav om hotellnekt..

Dagbladet - 7 timer siden

- Alvorlig

Indiske leger melder om stadig flere tilfeller av en sjelden soppinfeksjon hos tidligere coronasyke pasienter. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad sier tilstanden er alvorlig..

Dagbladet - 8 timer siden

Som Titanic: - På jakt etter kvinneklær

Republikanernes minoritetsleder i Representantenes hus, Kevin McCarthy, skal ikke ha lyttet da han ble advart om at alle de usanne republikanske påstandene om valgfusk ville føre til vold 6. januar. Nå sammenliknes situasjonen i partiet med Titanic..

Dagbladet - 13 timer siden

Yazan (2) var ute og lekte - ble drept i rakettangrepet

Ni barn ble drept i de israelske angrepene mot mål i Gaza. Det yngste offeret er to år gamle Yazan Masri. - Raketten slo ned utenfor huset og tre av mine søsken ble drept, sier storebror Atallah Masri til Expressen på telefon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt