NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:29

NRK - 21 mar 22 kl. 09:04

Avregistrering av kjøretøy på nett

Fra 12. september trenger du ikke levere inn skiltene når du skal avregistrere kjøretøyet. Statens vegvesen lanserer en selvbetjeningsløsning som gjør det enklere for eiere av sesongkjøretøy å av- og påregistrere kjøretøyet. Med den nye løsningen kan du beholde skiltene på kjøretøyet og av- og påregistrere på nett, i stedet for å fysisk møte på trafikkstasjonen for å hente og leveres skiltene. Hvert år er det 200 000 som møter på trafikkstasjonen for å midlertidig avregistrere kjøretøyet.
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avregistreringav , kjøretøy, nett
Klartale - 11 apr 22 kl. 12:15

Menn er mest opptatt av pris, mens kvinner vil unngå kø

– Det er interessant å se at der det har vokst mest er netthandel av barneklær hos menn. Mens veksten for bygg og hage er hos kvinner. Det sier Ardalan Fadai.

NRK - 01 apr 22 kl. 05:20

Australia sender pansrede kjøretøy til Ukraina

Australia vil sende pansrede kjøretøy av typen Bushmaster til Ukraina, sier statsminister Scott Morrison. Ukraina har bedt spesifikt om kjøretøyene. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj talte til det australske parlamentet på torsdag og ba om de australsk-produserte firehjulsdrevne kjøretøyene.

NRK - 03 maj 22 kl. 14:02

Britene sender pansrede kjøretøy til Ukraina

13 pansrede kjøretøy som skal brukes til evakuering av sivile og transport av ukrainere, blir sendt fra Storbritannia til Ukraina. Den britiske regjeringen opplyser i en pressemelding at kjøretøyene er blitt etterspurt av Ukraina. De skal brukes til å evakuere sivile, frakte nøkkelarbeidere som skal reparere infrastruktur og til transport av ukrainske tjenestemenn internt i landet.

NRK - 01 jul 22 kl. 04:21

Canada sender pansrede kjøretøy til Ukraina

Canadas statsminister Justin Trudeau har sluttført en avtale for overføring av 39 pansrede kjøretøy til Ukraina. De pansrede kjøretøyene skulle egentlig tilføres den canadiske hæren, der leveransene allerede har startet. Men i stedet blir de videresendt til Ukraina.

NRK - 29 jul 22 kl. 09:34

Norge donerer pansrede kjøretøy til Ukraina

Norge donerer 14 pansrede patruljekjøretøy til Ukraina, opplyser forsvarsdepartementet i en pressemelding fredag. – Norge fortsetter å bidra til ukrainernes kamp for frihet. Regjeringen vurderer løpende hvordan Norge kan gi videre støtte til Ukraina i landets forsvar mot Russlands invasjon, sier forsvarsminister Bjørn Arild Gram.

NRK - 22 mar 22 kl. 07:12

Støtte til kjøp av elmopeder

Regjeringen og Enova har lansert en støtteordning for elektriske mopeder og motorsykler. I en pressemelding fra Enova står det at man får 15.000 kroner i støtte til lett elmotorsykkel og 25.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:02

Alvorlig i trafikkulykke i Gjøvik

En person er alvorlig skadd etter ei trafikkulykke langs Fagernesvegen i Gjøvik, melder Innlandet politidistrikt. Politiet meldte om ulykka mellom de to bilene klokka 9.18.

Klartale - 15 jun 22 kl. 06:00

Disse reglene for el-sparkesykkel gjelder fra nå

Sommeren for tre år siden dukket det opp masse el-sparkesykler. Flere av dem fra ulike utleiere. Med en app på mobilen kunne du når og hvor som helst plukke opp en og suse av gårde dit du skulle.

NRK - 26 apr 22 kl. 11:24

Militært kjøretøy i fjellveggen i Troms

To personer tas hånd om av ambulansepersonell etter at et militært kjøretøy har kjørt inn i en fjellvegg i Skibotn i Troms, melder politiet på Twitter. Skadeomfanget er ukjent. Ulykken skal ha skjedd på E6.

NRK - 22 sep 21 kl. 17:36

1 av 3 vogntog fikk bruksforbud

Nær 30 prosent av alle de tunge kjøretøyene som er blitt stanset til og med 31. august i år, er ilagt bruksforbud i etterkant. Et kjøretøy kan få bruksforbud om det mangler forsikring eller ikke ha gjennomgått EU-kontroll eller det kan ha alvorlige feil og mangler.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Shell skjerper sikringen på Nyhamna

Shell skjerper sikringen på og rundt Nyhamna i Aukra kommune. Kommunikasjonssjef Kitty Eide sier de gjør dette for å øke årvåkenheten i lys av hendelsene de siste dagene. For at tiltakene skal være så effektive som mulig så kommenterer de ikke konkret hva det går ut på.

NRK - 5 minutter siden

9-åring påkjørt- sjåfør har stukket av

En 9 år gammel gutt er påkjørt av en bil i Modum i Vikersund. Gutten er oppegående, men blir sjekket om helse.Sjåfør av bilen har stukket fra stedet, melder politiet i Sør-Øst.

NRK - 15 minutter siden

VG: Norges Skiforbund dropper FIS-møte grunnet russisk deltagelse

Det skriver VG. Torbjørn Broks Pettersen, som representerer Norges Skiforbund i en av flere ulike langrennskomiteer i FIS, forteller om beskjeden til avisen. – Jeg var på vei til toget nå snart, men nå holder jeg meg hjemme.

NRK - 30 minutter siden

Politiet: Trafikken over Storskog har stoppet onsdag ettermiddag

– Trafikken over Storskog inn i Norge stoppet opp klokken 13.15 i dag. Vi har ikke fått noen informasjon fra russisk side, så det er vanskelig å si om Russland har innført utreise begrensinger eller om det skyldes normale svingninger, skriver Sølve Solheim, avsnittsleder for operativ utlendingskontroll i Finnmark politidistrikt til VG.

NRK - 30 minutter siden

Yara hevar ikkje beredskapen nå

Yara følgjer situasjonen tett og vil følgje alle råd frå styresmaktene, men har ikkje heva beredskapen generelt no. Det opplyser Yara i ei pressemelding til NRK. I forbindelse med gasslekkasjen i Østersjøen hevar Equinor beredskapen på alle sine anlegg i Noreg.

NRK - 30 minutter siden

Forsvaret klare til å bistå med sikkerhet på sokkelen

Politiet og bransjen har satt i verk flere tiltak for å øke beredskapen rundt norske olje- og gassinstallasjoner. Forsvaret bistår foreløpig ikke, men sier de står klar. – Forsvaret følger situasjonen nøye og er i tett dialog med politiet for å få en felles forståelse av situasjonen.

NRK - 45 minutter siden

LNG-rederier hever sikkerhetsnivået

Flere norske rederier som transporterer flytende gass (LNG), hever sikkerhetsnivået i kjølvannet av den spente sikkerhetssituasjonen etter Nord Stream-lekkasjene. – Vi høyner sikkerhetsnivået på terminalene, som vi antar har størst risiko. Det blir skjerpet adgangskontroll og ikke minst cybersikkerhet.

NRK - 45 minutter siden

Sju drept i iransk droneangrep

Iran har startet en ny bombekampanje mot den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. Sju mennesker ble onsdag drept i droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 45 minutter siden

Lakseselskapa rasar på børsen

Regjeringa sitt varsel om innføring av grunnrenteskatt på havbruk, har skapt sjokkbølger på Oslo Børs i dag. Sjømatindeksen er i skrivande stund ned 18 prosent sidan børsopning. Slik er situasjonen for dei største lakseaksjane akkurat no: • Salmar er ned 26,72 prosent • Grieg Seafood har falt 24,59 prosent • Mowi har falt 15,7 prosent • Lerøy Seafood har falt 21,92 prosent • Austevoll Seafood er ned 18,90 prosent.

NRK - 1 time siden

Endringer i titler i det danske kongehuset

Danmarks Dronning Margrethe har besluttet at de tre barna til hennes yngste sønn, prins Joachim, ikke skal tituleres prinser og prinsesse. Fra 1. januar 2023 skal de benytte sine titler som grever og komtesse av Monpezat.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com