NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:36

NRK - 15 sep 21 kl. 15:29

Avlyste framsyningar grunna streik

Fleire teater-, ballett- og operaframsyningar er avlyst på grunn av streiken blant kulturarbeidarar. – Det er mykje som tyder på at det blir utsettingar framover. Men vi jobbar for å unngå det, seier kommunikasjonssjef Ida Margreta Halvorsen ved Nationaltheatret til NTB. Også på Operaen er det avlyste framsyningar. Strid om pensjon har ført 435 tilsette innan opera teater og orkester er tekne ut i streik.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ida Margreta Halvorsen, Nationaltheatret, NTB, Operaen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avlyste, framsyningar, grunna, streik
NRK - 24 sep 21 kl. 17:32

Varslar opptrapping i streiken

Dersom den tvungne meklinga 30. september ikkje fører fram, trappar LO Stat opp kulturstreiken. Då har streiken vart i fire veker, og ytterlegare 249 tilsette kan bli tekne ut i streik.

NRK - 01 jun 21 kl. 08:36

Avlyser stykke som ingen har sett

Nationaltheatret tek ned fem framsyningar som ikkje har blitt vist for eit publikum. Prislappen er på 8 millionar. – Respektlaust å kansellere noko ein har fått offentlege midlar for, seier Himanshu Gulati (Frp)..

NRK - 15 jun 21 kl. 07:14

Fylkesveg stengt grunna steinras

Fylkesveg 5442 Ortnevik i Høyanger er stengt grunna eit steinras tre-fire kilometer vest for Ortnevik ferjekai. Steinblokker og tre sperrar vegen, melder Vegtrafikksentralen. Entreprenør er på veg til staden..

NRK - 26 jul 21 kl. 13:55

Bergensbanen stengt grunna brann

Bergensbanen er stengt mellom Haugastøl og Geilo grunna brann ved sporet, melder Bane Nor..

NRK - 26 aug 21 kl. 20:13

Riksveg 5 stengt grunna bilbrann

På riksveg 5 utanfor Frudalstunnelen, i retning Sogndal, er vegen stengt grunna bilbrann, opplyser Vegtrafikksentralen. Ein varebil stod i full fyr, men bilbergar skal saman med ein lastebilsjåfør ha lukkast med å sløkke brannen, opplyser vaktkommandør Tore Fanebust ved 110-sentralen Vest. Føraren av bilen kom seg ut og det er ikkje meldt om personskade.

NRK - 27 maj 21 kl. 14:10

1900 kommuneansatte ut i streik

Unio tar ut sine medlemmer i Oslo i streik fra og med fredag morgen. Over 600 medlemmer tas ut i streik. Fagforbundet tar også 1200 medlemmer ut i streik.

NRK - 28 maj 21 kl. 13:34

Varsler streik i sykehusene

Unio varsler samtidig at det kan bli streik også i sykehusene fra fredag 4. juni. 313 Unio-medlemmer, de fleste sykepleiere, er meldt ut i streik i første fase – Vi håper selvsagt å komme til enighet i meklingen, men er forberedt på å streike hvis det er det som skal til, opplyser leder for Unio Spekter, Lill Sverresdatter Larsen.

NRK - 04 jun 21 kl. 14:57

Opptrapping av sykepleierstreiken

Bare timer etter at de første streikende Unio-medlemmene i helseforetakene gikk ut i streik, melder Unio nå arbeidsgiver om at ytterligere 294 skal ut i streik fra torsdag morgen. Det melder de i en pressemelding. Da vil over 600 være i streik ved sykehusene.

NRK - 17 jun 21 kl. 06:49

Skylder kundene over en milliard

SAS mener at forbrukerne ikke hadde krav på erstatning for avlyste reiser under pilotstreiken i 2019. Forbrukerrådet er uenig, nå får de støtte av EU-domstolen. Ifølge anslag fra SAS dreier det seg om 1,18 milliarder kroner.

Aftenposten - 19 jun 21 kl. 12:49

Pandemi, avlyste eksamener og streik. For disse elevene har mer enn halvparten av skoledagene siden jul vært heldigitale eller på rødt nivå.

Stengte skoler, rødt nivå og streik har ført til mindre fysisk undervisning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 15 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 30 minutter siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 30 minutter siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 1 time siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 1 time siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.

NRK - 2 timer siden

SV åtvarar mot Frp-samarbeid

SV-leiar Audun Lysbakken åtvarar regjeringa mot å søke støtte frå Frp for å få gjennomslag for saker. Senterpartiet utelukkar ikkje eit samarbeid med Frp når regjeringa skal greie ut ulv- og bjørnebestanden. Eit samarbeid med høgresida vil påverke forholdet SV har til regjeringa, seier Lysbakken til NRK..

NRK - 2 timer siden

Namna på dei drepne frigjevne

Politiet offentleggjorde laurdag dei fem som blei drepne på Kongsberg onsdag kveld. – Andréa Meyer (52) – Hanne Merethe Englund (56) – Liv Berit Borge (75) – Gunnar Erling Sauve (75) – Gun Marith Madsen (78).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt