NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:29

NRK - 02 maj 22 kl. 11:37

Avlyser nok ein rundtur

Havila Kystruten melder at reiarlaget må avlyse endå ein tur med skipet «Havila Capella». Den neste rundturen Bergen-Kirkenes-Bergen skulle etter planen starte onsdag 4. mai. Med bakgrunn i sanksjonane mot russiske selskap har reiarlaget enno ikkje kome fram til i løysing for forsikringane. – Vi ventar på tibakemelding frå Utanriksdeprtementet på det som gjeld løysingane vi arbeider med, seier administrerande direktør Bent Martini.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kystruten, Capella, Bergen-Kirkenes-Bergen, Utanriksdeprtementet, Bent Martini, Castor, Noreg, Spania

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avlyser, nok, ein, rundtur
NRK - 24 maj 22 kl. 15:56

Ny rundtur med Havila Capella kansellert

Havila Kystruten må nok en gang kansellere en kommende rundtur med Havila Capella, da det ikke har kommet på plass en løsning som gjelder forsikring av skipet. Det skriver selskapet i en pressemelding. Rundturen hadde planlagt avgang 26.

VG - 13 feb 22 kl. 09:13

Blinkens rundtur i Stillehavet ble overskygget av Ukraina

Utenriksminister Antony Blinkens rundtur i Australia og Stillehavet skulle bygge broer i en region som både USA og Kina ønsker innflytelse over. Men Ukraina spøkte i bakgrunnen..

NRK - 19 jun 22 kl. 11:09

Widerøe kansellerer fire flygninger

Widerøe kansellerer fire flygninger søndag som en konsekvens av den pågående streiken blant flyteknikere. – Vi har fire tekniske kanselleringer i dag, sier Widerøes kommunikasjonsdirektør Silje Brandvoll til Dagbladet. Årsaken er at de mangler folk og at ting dermed tar lenger tid en normalt.

Klartale - 25 maj 22 kl. 16:00

Det blir lite som minner om sommervær denne helga

Det har regnet i store deler av landet den siste tiden. Mange har hatt mye nytte av paraplyen. Og på samme tid har klærne som minner om sommer fått ligge ubrukte hos de fleste av oss.

NRK - 26 okt 21 kl. 19:07

Dronning Elisabeth avlyser tur

Dronning Elisabeth avlyser nok en tur grunnet medisinske årsaker, melder AFP..

NRK - 13 okt 21 kl. 06:55

Krev inntektsauke for bønder

Landbruket forventar at den nye regjeringa legg fram ein plan for inntektsopptrapping for landets bønder. Kjersti Hoff, styreleiar i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, seier inntektsgapet mellom bøndene og andre yrkesgrupper må tettast. – Bur ein i Noreg, forventar vi at vi har ein slags inntektsutjamning.

NRK - 29 mar 22 kl. 21:34

Russland har byrja å flytte styrkar vekk frå Kyiv

Pentagon seier tysdag at Russland har starta å flytte nokre styrkar vekk frå Kyiv, men la til at det var meir ein reposisjonering eller ein tilbaketrekking av styrkar, skriv Reuters. – Vi trur at dette er ein reposisjonering, og ikkje ein reell tilbaketrekking. Vi må vere førebrett på å sjå ein stor offensiv mot andre område i Ukraina.

NRK - 29 mar 22 kl. 21:34

Pentagon: Russland har byrja å flytte styrkar vekk frå Kyiv

Pentagon seier tysdag at Russland skal ha starta å flytte nokre styrkar vekk frå Kyiv, men la til at det var meir ein reposisjonering enn ein tilbaketrekking av styrkar, skriv Reuters. – Vi trur at dette er ein reposisjonering, og ikkje ein reell tilbaketrekking. Vi må vere førebrett på å sjå ein stor offensiv mot andre område i Ukraina.

NRK - 27 apr 22 kl. 14:38

Mali skuldar Frankrike for spionasje

Mali reagerer kraftig på at det franske forsvaret publiserte ein video som vart teken av ein fransk drone i Mali. Det skriv den franske radiokanalen RFI. Videoen viste russiske leigesoldatar som grov ned fleire lik i sanden, utanfor ein militærbase der franske soldatar var stasjonerte inntil nyleg.

Klartale - 24 maj 22 kl. 15:10

Tre av fire vil slite hvis det oppstår en krise

Beredskapslager har det vært mye snakk om det siste året. Både som følge av krig, men også som råd fra de som styrer Norge.Vet du hva du trenger når det oppstår en krise?

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 15 minutter siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 30 minutter siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 30 minutter siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 45 minutter siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 2 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.

NRK - 3 timer siden

700 vil ta lederutdanning i Forsvaret

700 kandidater konkurrerer om å få skoleplass i Forsvaret. Østlandet og Vestlandet er høyt representert blant søkerne. – For oss er det viktig at alle landsdeler representeres, både her på FOS og i Forsvaret generelt.

NRK - 3 timer siden

EU-enighet om klimanøytrale biler fra 2035

Nye biler som selges i EU, må være klimanøytrale fra 2035. Det er unionens klimaministre enige om. Klimaministrene ble på et møte i Luxembourg natt til onsdag enige om å stanse salg av nye biler med forbrenningsmotor i 2035 og om å styrke det eksisterende kvotehandelssystemet som gjelder for industri og energi.

NRK - 3 timer siden

Høy bot for fyllekjøring med sparkesykkel

En mann i 20-årene er dømt til betinget fengsel og ilagt en bot på 59.000 kroner etter å ha fyllekjørt i Trondheim på en elsparkesykkel. Den unge mannen var ikke klar over at det han gjorde var ulovlig, men har lagt alle kortene på bordet, skriver Adresseavisen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com