NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 14:46

NRK - 19 okt 21 kl. 12:39

Avlyser førestillingar

Bergen Nasjonale Opera må avlyse tre førestillingar av Rusalka på grunn av streik. Førestillingane den 23., 25. og 27. oktober går difor ut, skriv operaen sjølv i ei pressemelding.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nasjonale Opera, Rusalka, Bergen Filharmoniske Orkester

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avlyser, førestillingar
NRK - 19 jul 21 kl. 13:22

Danmark-prins avlyser OL-tur

Kronprins Frederik avlyser sin deltakelse ved OL i Tokyo. Kronprinsen er nærkontakt til en som er smittet med koronaviruset, skriver det danske kongehuset i en pressemelding. På grunn av skjerpede innreisekrav til lekene må han avlyse turen..

NRK - 20 aug 21 kl. 15:31

Kronprinsessa avlyser oppdrag

Kronprinsesse Mette-Marit blir ikkje med på markeringa av 20-årsdagen for kronprinsparets humanitære fond i Modum måndag. Dette er det tredje oppdraget kronprinsessa avlyser siste månaden. – Av helsemessige årsaker kan kronprinsessa ikkje delta i besøket til Ung Invest saman med kronprinsen, seier kommunikasjonssjef ved Slottet, Guri Varpe, til NRK.

NRK - 20 aug 21 kl. 19:12

UiB-fakultet avlyser fadderopplegg

Samfunnsvitenskapelig fakultet ved Universitetet i Bergen (UiB) avlyser alle fadderarrangementene som følge av smitteutbrudd ved fakultetet. Alle studentene ved fakultetet bes om å ta en koronatest så fort som mulig, skriver Bergens Tidende. Fredag kveld etableres det en hurtigteststasjon utenfor bygget..

NRK - 29 sep 21 kl. 08:07

Biden avlyser tur

USAs president Joe Biden avlyser ein tur til Chicago for å få gjennom viktige saker i Kongressen. I Chicago skulle han etter planen ha snakka om vaksineplanen sin. I staden blir han verande i Washington for å blant anna få godkjent eit budsjett som sikrar framleis finansiering av statsapparatet og ei heving av USAs gjeldstak..

NRK - 13 okt 21 kl. 11:50

Avlyser Mats Ek-forestilling

Operaen avlyser danseforestillingen «... og Brahms + Hun var svart» på grunn av den landsomfattende streiken blant teater- og orkesteransatte. Den svenske koreografen Mats Ek er internasjonalt anerkjent og har blant annet hatt suksess med forestillingen «Tornerose».

NRK - 13 okt 21 kl. 13:11

Avlyser «Snøsøstera»

Det Norske Teatret avlyser barneforestillingen «Snøsøstera» på grunn av den landsomfattende streiken blant teaterarbeidere og orkesteransatte. Forestillingen bygger på boksuksessen til Maja Lunde og Lisa Aisato og skulle hatt urpremiere 23. oktober.

NRK - 26 okt 21 kl. 19:07

Dronning Elisabeth avlyser tur

Dronning Elisabeth avlyser nok en tur grunnet medisinske årsaker, melder AFP..

NRK - 06 nov 21 kl. 17:58

Thunberg avlyser tale

Greta Thunberg avlyser talen i Glasgow - mens titusenerav demonstranter marsjerer mot klimaendringer over hele Storbritannia, skriver Sky News. Thunberg skulle etter planen tale på den sjette dagen av FNs klimatoppmøte..

NRK - 28 jun 21 kl. 13:00

Avlyser dose 2-avtaler

Kongsberg kommune vil avlyse alle dose-2-avtaler av koronavaksinen, og prioritere at alle over 18 år får første dose av vaksinen. Mange i Kongsberg har til nå fått vaksineringsdato for begge dosene samtidig, men det er det nå slutt på, skriver Laagendalsposten..

Dagbladet - 30 jun 21 kl. 12:23

Avlyser

Skral Festival 2021 er avlyst..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt