NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:58

NRK - 29 sep 22 kl. 00:41

Avlivede kyllinger i Rogaland var ikke syke

På grunn av mistanke om newcastlesyke ble 14.000 kyllinger på Kvernaland avlivet tidligere denne uka. Nå viser prøvene at de ikke var syke. Overfor Stavanger Aftenblad understreker regiondirektør Lise Petterson i Mattilsynet at det ikke var feil å avlive dyrene. – I denne saken og i den situasjonen vi står i, var det riktig å avlive på mistanke om newcastlesyken.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvernaland, Stavanger Aftenblad, Lise Petterson, Mattilsynet, Klepp, NTB, Rogaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avlivede, kyllingeri , Rogalandvar , ikke, syke
NRK - 17 nov 23 kl. 16:01

Rogaland Ap ut mot Støres budsjett-grep

Rogaland Ap støtter ikke regjeringens forslag til endringer i den såkalte CO2-kompensasjonsordningen. Fra før har LO-forbundet Industri Energi truet med streik om endringene som foreslås i statsbudsjettet, ikke blir omstøtt av Stortinget. – Rogaland Arbeiderparti er bekymret for at det foreslåtte kuttet i CO2-kompensasjonsordningen i skaper uforutsigbarhet for norsk industri, heter det i en uttalelse fra fylkeslaget.

NRK - 14 apr 23 kl. 16:15

LO i Rogaland og Agder vil ha Tajik inn i Ap-ledelsen

LO-topper i Rogaland og Agder henvender seg direkte til LO-leder Peggy Hessen Følsvik for å Hadia Tajik valgt inn i Ap-ledelsen. – Vi ber LO-lederen og resten av valgkomiteen lytte og sørge for at Hadia blir en av de fire i ledelsen av Arbeiderpartiet, sier distriktssekretær Ole Jarl Madland i Norsk Arbeidsmandsforbunds avdeling 7, sørvest til TV 2. Fredag sendte han et opprop til de elleve medlemmene av valgkomiteen i Arbeiderpartiet, som ledes av LO-leder Følsvik – Oppropet sier, som Jonas sa på Rogaland Aps årsmøte, at Hadia er en av de mest effektive statsrådene vi har hatt.

NRK - 24 apr 23 kl. 05:08

Rogaland Ap vil jobbe for Tajik-comeback i regjeringen

Ønsket kommer etter at Rogaland Ap mislyktes i å få Tajik valgt som nestleder eller til sentralstyret i partiet. Fylkesleder Frode Fjeldsbø, Haugesund-ordfører Arne Christian Mohn og mangeårig Ap-ordfører i Sandnes Stanley Wirak sier alle tre til Klassekampen at det er på tide at Tajik kommer tilbake som statsråd, etter at hun i mars i fjor trakk seg som arbeids- og inkluderingsminister etter pendlerboligsaken. Nå kan det altså være klart for comeback om fylkespartiet i Rogaland får det som de vil.

NRK - 22 jul 22 kl. 07:37

Politiet fant 50 innesperrede kjæledyr i bolig i Ullensaker

Etter melding om hylende hunder i en bolig på Ullensaker, tok politiet seg inn og fant 50 kjæledyr som ikke hadde tilgang på vann, skriver Romerikes Blad. – Politiet fikk melding om hunder på adressen som hadde «hylt» i to døgn. Melder var bekymret for at hundene og andre dyr på adressen ikke hadde hatt tilsyn på flere dager, sier Anita Tangen, fungerende leder av etterforskningsseksjonen i Ullensaker lensmannsdistrikt, til avisen.

Klartale - 08 feb 23 kl. 06:30

Single og par svinger seg til eksotiske rytmer

Føtter beveger seg over gulvet i den opplyste dansesalen. Musikken er lystig. Deltakerne er i gang med å lære bachata.

NRK - 24 jun 22 kl. 10:28

Portforbud for å hindre smitte av fugleinfluensa

Mattilsynet innfører portforbud for fjørfe og andre fugler i fangenskap i Rogaland for å hindre spredning av fugleinfluensa. Portforbudet gjelder ikke for fuglehold med 50 eller færre fugler, dersom enkelte krav til innhegning møtes, skriver de i en pressemelding. Den siste tiden er det funnet mange døde villfugler som er smittet med fugleinfluensa.

NRK - 10 nov 22 kl. 17:50

Person funnet død i sjøen i Rogaland

En person er funnet død i sjøen i Grønedalen i Strand kommune i Rogaland, melder politiet på Twitter. Nødetatene fant personen i forbindelse med en leteaksjon etter en mann som hadde vært ute i båt, og ikke kommet hjem til avtalt tid. Leteaksjonen er avsluttet, og de pårørende varslet.

NRK - 15 dec 22 kl. 11:45

Farevarsel for snø i Rogaland: Kan komme opp til 25 cm

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for snø i Rogaland. Kraftige snøbyger kan gi totalt 10-25 cm snø fra natt til fredag og frem til fredag ettermiddag. Mest snø ventes nord i Rogaland.

NRK - 29 jan 23 kl. 14:47

Mann og kvinne dømt etter barnebortføring i Rogaland

En 34 år gammel kvinne og en 68 år gammel mann er i tingretten dømt for grov omsorgsunndragelse etter at de i fjor bortførte kvinnens to barn fra barnevernet. Den 34 år gamle kvinnen er dømt til ett år og sju måneders fengsel, mens 68-åringen er dømt til åtte måneders fengsel. Begge er i Sør-Rogaland tingrett dømt for grov omsorgsunndragelse, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 23 feb 23 kl. 19:26

Nordtun, Stangeland og Tajik innstilles til sentralstyret i Ap

Rogaland Ap har gjort vedtak om å innstille Stavanger-ordfører Kari Nessa Nordtun og Eigersund-ordfører Odd Stangeland som likestilte representanter til sentralstyret i Ap, melder Stavanger Aftenblad. Hadia Tajik blir innstilt som nestlederkandidat i partiet, som betyr at hun også er innstilt som medlem i sentralstyret. Det opplyser Jarle Nilsen til NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 1 time siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 3 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com