Dagbladet > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 09:50

Dagbladet - 12 april 21 kl. 09:20

Avfyrte 19 skudd: - Skremmende

Politibetjentene opplevde ambulansekapringen som «den mest skremmende situasjonen de har stått i»..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Avfyrte19 , skudd, Skremmende
NRK - 04 juni 21 kl. 02:37

Politiet avfyrte skudd i Larvik

En person truet med øks eller hammer i Nordbyen i Larvik natt til fredag. Politiet avfyrte varselskudd og fikk kontroll på situasjonen. Ingen skal være skadet, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 10 mai 21 kl. 08:02

Skulle ikke ha avfyrt skudd

En intern politirapport konkluderer med at politibetjentene som aksjonerte mot boligen til afroamerikanske Breonna Taylor, ikke burde ha skutt tilbake. I den interne rapporten fra en spesialenhet ved politiet i Louisville står det at politiet burde ha forsøkt trappe ned konflikten i stedet for å skyte på måfå inn i leiligheten etter at en politimann ble skutt i beinet av Taylors kjæreste. Politimennene avfyrte i alt 32 skudd i leiligheten, og Taylor, en 26 år gammel sykepleierstudent, ble truffet av fem av dem..

Dagbladet - 17 jan. 21 kl. 15:08

Rømte til kommunelegens foreldre: - Skremmende

Mannen som reddet seg ut fra dødsbrannen i Risøyhamn søkte ly hos foreldrene til kommunelege Astrid Bertinussen Holm. - En veldig skremmende opplevelse, sier Holm til Dagbladet..

NRK - 10 feb. 21 kl. 06:27

USA vurderer å hjelpe demonstranter

De store demonstrasjonene i Myanmar fortsetter, dagen etter at politiet brukte vannkanoner og avfyrte skudd mot demonstrantene. USA ber om stopp i maktbruken..

NRK - 22 feb. 21 kl. 14:55

19-åring tiltalt for drapsforsøk

En 19 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter en skyteepisode på Bjølsen i Oslo i januar i fjor, skriver Avisa Oslo. Ifølge tiltalen avfyrte mannen to eller flere skudd 10. januar i fjor, der det ene skuddet traff en annen mann i armen..

NRK - 11 mars 21 kl. 08:16

Skyting i Yangon

Sikkerhetsstyrker i Myanmars største by Yangon avfyrte flere skudd da de patruljerte byen torsdag. Det til tross for at Amnesty slår ned på sikkerhetsstyrkenes bruk av skarp ammunisjon under politiske protester. Det internasjonale presset mot juntaen øker.

Dagbladet - 26 april 21 kl. 19:10

Avslører detaljene: «Måtte stanses»

Spesialenheten har offentliggjort hva som skjedde da politiet avfyrte skudd mot Tor Henning Dalen (39) på Bolkesjø i fjor..

NRK - 26 april 21 kl. 21:08

Skal granske Louisville-politiet

USAs justisdepartement starter en stor gransking av Louisville-politiet etter drapet på Breonna Taylor i mars i fjor. Hun ble skutt og drept da politiet tok seg inn i boligen hennes. Kjæresten hennes avfyrte et skudd, politiet sier de besvarte ilden..

NRK - 21 mai 21 kl. 20:30

Prinsdal-siktet erkjenner skudd

21-åringen som er tiltalt for å ha skutt og drept Halil Kara i Prinsdal i Oslo, erkjenner at det var han som avfyrte skuddet, men sier det var et uhell..

NRK - 04 juni 21 kl. 06:44

Spesialenheten er varslet

Spesialenheten for politisaker er varslet etter at politiet avfyrte skudd da en mann i 80-årene oppførte seg truende med en hammer i natt. Etter bruk av pepperspray ble mannen pågrepet og blir tatt hånd om av helsevesenet. Det er ikke mistanke om at mannen var beruset..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Ekspert: - Du får vaksine eller covid

De som ikke tar coronavaksine, kommer til å bli smittet, sier immunolog Anne Spurkland. Hun sier viruset ikke blir borte med det første..

Dagbladet - 2 timer siden

46 grader: Turgåer funnet død

Michelle Meder skal mest sannsynlig ha dødd som følge av den høye varmen.

Dagbladet - 4 timer siden

Norsk bunnplassering i Europa

Få EU-land har gitt færre minst én dose enn Norge, men FHI vil ikke svare på hvorfor..

Dagbladet - 20 timer siden

Per får ikke reist: - Diskriminerende

Per Simensen Linge (25) elsker å reise. Men verken han eller moren og vergen hans, Ulrikke Linge, kan hente ut coronasertifikat hans. Hun mener sønnen blir diskriminert..

Dagbladet - 5 timer siden

Raser etter FN-forslag: - Sjokkert

FN-organisasjonen Unesco mener Great Barrier Reef må på lista over steder som er «i fare». Australske myndigheter sier de er sjokkerte..

Dagbladet - 10 timer siden

- En del av byens identitet

Tirsdag kveld kom beskjeden om at Per Inge Torkelsen er død. - Han var samfunnsengasjert, og han var ikke redd for å heve stemmen og bruke humor i sakene han var engasjert i, sier Stavanger-ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap) til Dagbladet..

Dagbladet - 12 timer siden

Mystisk fugledød: - Trist

Holmestrands «mest kjente svanefamilie» har mistet seks av sju medlemmer, ifølge Jarlsberg avis. I tillegg har flere andre fugler mistet livet..

Dagbladet - 15 timer siden

- Helt uforståelig

Leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal, jublet først over at lærere tilsynelatende skulle prioriteres i vaksinekøen, men er skuffet over at det er opp til kommunene selv å ta avgjørelsen om prioritering..

Dagbladet - 15 timer siden

- Kommer seint

Leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal, jubler over at lærere prioriteres i vaksinekøen, men mener at regjeringens beslutning kommer på overtid..

Dagbladet - 16 timer siden

Dette er bevisene: «Ikke tvil»

Lagmannsretten er ikke enig med Laila Bertheussens forsvarere. Dette er bevisene de strides om..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt