NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 21:37

NRK - 06 sep 21 kl. 10:59

Australsk delstat stenger grensene

Delstatsminister Mark McGowan i den australske delstaten Western Australia sier han ikke har planer om å åpne grensene mot resten av landet før 2022. Han vil at 80 til 90 prosent av befolkningen i delstaten skal være vaksinert før han slipper inn folk fra delstater som håndterer koronautbrudd som er uvanlig store i australsk målestokk..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mark McGowan, Western Australia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Australsk, delstat, stenger, grensene
NRK - 05 aug 21 kl. 08:27

Stenger ned australsk delstat

Etter seks nye smittetilfeller av koronaviruset stenger Australias nest største delstat Victoria ned. Det melder Reuters. Victoria er blant annet hjem til Australias nest største by, Melbourne..

NRK - 27 maj 21 kl. 03:38

Australsk delstat stenger ned

Over 6 millioner innbyggere i Australias nest største by Melbourne og resten av delstaten Victoria rammes av en ny nedstenging. Innbyggerne i delstaten må holde seg hjemme i minst sju dager fra torsdag, opplyser fungerende førsteminister James Merlino torsdag. Nedstengingen kommer etter at koronasmitten er doblet det siste døgnet..

NRK - 18 okt 21 kl. 05:16

Australia kan åpne grensene før jul

Australia kan åpne grensene for internasjonale reisende før jul, sier handelsministeren. Australia har stengt grensene i pandemien, og åpnet nylig opp for at landets egne borgere kunne reise fritt inn i landet..

NRK - 10 aug 21 kl. 07:36

Ny smittetopp i australsk delstat

Tirsdag er det registrert 356 nye smittetilfeller på én dag i den australske delstaten New South Wales, der storbyen Sydney ligger, skriver AP. Dette er det høyeste registerte smittallet på én dag i delstaten. Nesten hele New South Wales er for tiden nedstengt i et forsøk på å stanse det pågående utbruddet med deltavarianten av koronaviruset..

NRK - 18 aug 21 kl. 05:22

Smitterekord i australsk delstat

Delstaten New South Wales i Australia har registrert 633 nye smittetilfeller, det høyeste døgntallet til nå, opplyste myndighetene onsdag. 116 koronasmittede er døde siden pandemien brøt ut. I delstaten Victoria er det påvist 24 nye tilfeller det siste døgnet.

NRK - 30 sep 21 kl. 06:24

Smittetopp i australsk delstat

Det er registrert 1438 nye koronatilfeller i den australske delstaten Victoria. Det er første gang det er registrert mer enn 1000 nye tilfeller på samme døgn. Deler av delstaten har vært underlagt strenge smittevernrestriksjoner i flere uker..

NRK - 27 maj 21 kl. 07:56

Nekta tilgjenge til rettssak

Australias ambassadør til Kina får ikkje vere til stades i rettssaka mot ein australsk-kinesisk akademikar, som er tiltalt for spionasje i Kina. Yang Jun (56) er australsk statsborgar, fødd i Kina. Han seier han er uskuldig.

Aftenposten - 29 jun 21 kl. 12:35

Utryddet mus oppdaget på australsk øy

En australsk mus som forskere har trodd har vært utryddet i over 100 år, viser seg å leve på øya Faure Island utenfor….

VG - 04 nov 21 kl. 10:34

Australsk 36-åring siktet for kidnapping av fire år gamle Cleo

En 36 år gammel australsk mann er siktet for kidnapping av Cleo Smith (4), som ble borte under en campingtur med familien i oktober..

NRK - 02 sep 21 kl. 16:02

Pakistan stenger grensen

Pakistan stenger en viktig grenseovergang for å bremse tilstrømmingen av flyktninger, skriver NTB. – Vi stenger grenseovergangen Chaman i en periode, sier Pakistans innenriksminister Sheikh Rashid Ahmed, men spesifiserer ikke hvor lenge det er snakk om..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt