NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 12:38

NRK - 06 april 21 kl. 20:59

Australiere vil hjem, får ikke lov

Titusener av australiere som befant seg i utlandet da Australia stengte landet på grunn av koronasmitten, har ikke kunnet vende hjem. Flere er syke og får ikke hjelp der de befinner seg. FN er bedt om å hjelpe til med å la dem reise inn i hjemlandet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Australia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Australiere, vil, hjemfår , ikke, lov
VG - 11 april 21 kl. 12:12

Titusener av australiere strandet i utlandet: – Som om kameratskapet ender ved grensen

SYDNEY (VG) Prisen for et nesten pandemifritt hjemland er høy for titusener av australiere som sitter fast i utlandet. Lucy Morrell og familien har brukt over 130.000 kroner på hjemreisen..

NRK - 19 april 21 kl. 02:48

Karantenefritt Australia – NZ

New Zealand og Australia åpner for karantenefri reise mellom de to landene for første gang på over et år. Fra mandag kan australiere reise til New Zealand uten karantene, og newzealendere kan også komme tilbake fra Australia uten karantene..

NRK - 28 april 21 kl. 11:35

Frarådet lettelse i Oslo

Smittevernoverlegen i Oslo ville ikke åpne for samlinger på ti personer i private hjem, men byrådet overkjørte ham. Det kommer fram i byrådssaken om lettelsene som ble i Oslo. Smittevernoverlegen anbefalte å sette grensa på maksimalt fem besøkende.

NRK - 19 jan. 21 kl. 16:24

Vil ha hjelp til å komme hjem

Den hviterussiske opposisjonslederen Svetlana Tikhanovskaja vil reise hjem fra eksil i Litauen og ber det internasjonale samfunnet om hjelp. Til støttespillere sier hun at behandlingen av Aleksej Navalnyj viser at internasjonal støtte er nødvendig..

Klartale - 18 feb. 21 kl. 08:59

Folk i Gjerdrum må flytte hjem mot sin vilje

Folk i Gjerdrum må flytte hjem, selv om området fortsatt blir sjekket. Kommunen vil ikke gi dem erstatning..

Aftenposten - 21 feb. 21 kl. 19:37

Gull-helten vil ikke hjem: - Har ingen kjæreste som venter

POKLJUKA (VG) Mens de andre norske skiskytterne flyr hjem fra Ljubljana etter å ha vært på farten siden nyttår, setter….

VG - 21 feb. 21 kl. 19:36

Gull-helten vil ikke hjem: - Har ingen kjæreste som venter

POKLJUKA (VG) Mens de andre norske skiskytterne flyr hjem fra Ljubljana etter å ha vært på farten siden nyttår, setter gullgutten Sturla Holm Lægreid (24) seg i bilen..

NRK - 16 mars 21 kl. 21:46

Fikk positivt testsvar på toget

Ordførere reagerer på at man kan forlate Gardermoen før svaret på koronaprøven er klart. En mann fikk positivt svar da han satt på toget på vei hjem. Det viste seg senere å være den brasilianske varianten.

NRK - 30 mars 21 kl. 15:31

-Dra hjem for test

Helsedepartementet oppfordrer alle som blir syke mens de er på hytta, til å reise hjem og teste seg for ikke å overbelaste den lokale testkapasiteten. Flere kommuner melder om hardt presset kapasitet koronatesting fordi hyttefolk vil ta prøven der..

NRK - 04 feb. 21 kl. 09:02

Over 80 hjem ødelagt i skogbrann

Over 80 hjem har så langt blitt ødelagt i skogbrannen vest i Australia. Sterk vind og vanskelig terreng gjør at brannvesenet ikke har fått kontroll. Onsdag måtte hundrevis evakuere og folk blir bedt om å ikke nøle med å forlate hjemmene sine..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Strammer inn våpenloven

Det blir forbud mot kjøp av halvautomatiske rifler med størst ildkraft, opplyser Justisdepartementet. Med dette lukker vi et lovarbeid som har pågått etter 22. juli 2011, melder justisminister Monica Mæland.

NRK - 15 minutter siden

Varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for forsettlig drap i Lyngdal varetektsfengsles i fire uker. Oppholdet fortsetter på psykiatrisk avdeling på Sørlandet sykehus. To psykiatere skal gjøre en fullstendig rettspsykiatrisk undersøkelse av siktede over helgen.

NRK - 15 minutter siden

Tyga til Trondheim

Tyga kommer til Trondheim i september, avslører festivalen Festningen. Dette er det eneste Norges-besøket til verdensstjernen i år. – Vi har fått marsjordre fra kulturministeren om å planlegge for festival, sier festivalsjef Hermann Ørn Vidarsson..

NRK - 15 minutter siden

Nedgang i smittetallene i Tyskland

Den tredje smittebølgen som tyske myndigheter har advart om, synes å være stanset, sier Tysklands helseminister. Den siste tiden har landet opplevd en kraftig smitteøkning drevet av den muterte britiske virusvarianten. Den siste uka har det imidlertid vært registrert en jevn nedgang i smittetallene, opplyste helseminister Jens Spahn fredag.

NRK - 30 minutter siden

Forbud mot machete i Norge

Regjeringen innfører forbud mot kjøp av machete fra 1. juni. – Dette er et grep i kampen mot gjengkriminalitet og vold og trusler i det offentlige rom, sier justisminister Monica Mæland (H) til Nettavisen..

NRK - 30 minutter siden

38 nye smittede i Bergen

Det er registrert 38 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. 30 av tilfellene er nærkontakter, fem har ukjent smittevei og tre har usikker smittevei. 2019 personer testet seg torsdag..

NRK - 30 minutter siden

3,2 milliardar til idrettsformål

Regjeringa har fordelt 3 230 millionar kroner i spelemidlar til idrettsformål i 2021. Beløpet er 369 millionar kroner høgare enn i fjor, opplyser Kulturdepartementet i ein pressemelding. Tildelinga av spelemidlar i år er den høgste nokon gong..

NRK - 45 minutter siden

Anbefaler å stenge ned Grenland

FHI og Helsedirektoratet anbefaler nå Grenland å stenge ned og innføre tiltaksnivå 5B. Det sier ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss, etter et møte mellom helsemyndighetene og grenlandskommunene i morges. Porsgrunn avventer nå hva de andre kommunene bestemmer seg for..

NRK - 1 time siden

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere ble drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er mer anspent enn på lenge, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Strengere regler for elsparkesykler

Dersom flere kjører sammen på en elsparkesykkel venter en bot på 3000 kroner..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt