NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 11:59

NRK - 21 feb. 21 kl. 08:01

Australia starter vaksinering

Koronavaksineringen i Australia startet opp søndag. Statsminister Scott Morrison var blant de første som fikk vaksinen. En kvinne i 80-årene som overlevde andre verdenskrig, var den første personen som fikk vaksinen søndag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Australia, Scott Morrison

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Australia, starter, vaksinering
Aftenposten - 25 jan. 21 kl. 21:44

Her er ungdom de verste smittesprederne. Nå rykker de frem i vaksinekøen.

Til tross for suksess med vaksinering, sprer viruset seg raskt. Nå starter Israel med vaksinering av tenåringer, siden….

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:53

Starter vaksinering i Iran

Iran, der nærmere 60.000 mennesker ifølge myndighetene er døde av covid-19, startet tirsdag vaksinering etter å ha sikret seg russisk Sputnik-vaksine. Nærmere 1,5 millioner iranere har fått påvist koronasmitte, og behovet for vaksine er stort..

NRK - 16 mars 21 kl. 18:55

Thailand starter vaksinering

Thailands statsminister Prayut Chan-o-cha, som leder militærjuntaen som grep makten i 2014, ble tirsdag den første til å motta koronavaksine i landet. – Jeg tror dette vil skape tillit til regjeringens vaksinering, sa Prayut etter å ha fått sprøyten med koronavaksine fra AstraZeneca. Thailand, der det bor over 70 millioner mennesker, har kjøpt 100.

NRK - 18 jan. 21 kl. 15:47

Titusener droppet vaksinering

I India lot flere tusen mennesker som hadde takket ja til vaksinering å møte opp til avtalen i helgen. Vaksineringen startet lørdag. I hovedstaden New Delhi dukket bare 53 prosent av dem som skulle vaksineres, opp..

VG - 26 jan. 21 kl. 07:14

Vil åpne moské til vaksinering

Styreleder Arshad Jamil i Islamic Cultural Centre (ICC) i Oslo mener stengte moskeer bør brukes til vaksinering mot coronaviruset..

NRK - 01 feb. 21 kl. 15:07

Åpner for mer vaksinering

I løpet av uka får Drammen kommune flere vaksinedoser og åpner for at innbyggere mellom 75 og 84 år kan bestille til time til vaksinering. En del av de nye koronavaksinene går også til beboere på sykehjem som nå skal ha sin andre dose..

NRK - 02 feb. 21 kl. 00:08

Dansk vaksinering ut på anbud

Målet om å vaksinere alle voksne dansker før 4. juli, kan føre til at private får levere anbud på vaksinering, skriver Jyllands-Posten. På vegne av alle regionene kan Region Midtjylland sende ut en rammeavtale for anbudet i neste uke..

VG - 13 feb. 21 kl. 14:50

Stor andel fikk bivirkninger i Sverige: Påvirker ikke råd om vaksinering av norsk helsepersonell

AstraZeneca-vaksinering av helsepersonell er midlertidig stanset i to svenske regioner, da inntil 1 av 4 fikk influensalignende symptomer og måtte bli hjemme fra jobb..

NRK - 11 mars 21 kl. 11:50

Bergen stanser vaksinering

Bergen kommune pauser vaksinering med Astrazeneca til det kommer en konklusjon fra Folkehelseinstituttet og Legemiddelverket. Det bekrefter medisinsk fagsjef Trond Egil Hansen til BT. Det er helsepersonell i Bergen som får denne vaksinen..

VG - 12 mars 21 kl. 12:02

Legemiddelverket undersøker melding om dødsfall etter vaksinering

Legemiddelverket og FHI har fått melding om ett dødsfall etter vaksinering med AstraZeneca-vaksinen i Innlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Anbefaler å stenge ned Grenland

FHI og Helsedirektoratet anbefaler nå Grenland å stenge ned og innføre tiltaksnivå 5B. Det sier ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss, etter et møte mellom helsemyndighetene og grenlandskommunene i morges. Porsgrunn avventer nå hva de andre kommunene bestemmer seg for..

NRK - 15 minutter siden

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere ble drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er mer anspent enn på lenge, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Strengere regler for elsparkesykler

Dersom flere kjører sammen på en elsparkesykkel venter en bot på 3000 kroner..

NRK - 30 minutter siden

Innfører rødt nivå i Porsgrunn

Porsgrunn innfører rødt nivå på alle skolene i en uke fra 10. mai, opplyser kommunen. Kommuneoverlegen har bestemt dette i samråd med kommunalsjef for oppvekst, og etter råd fra FHI.

NRK - 45 minutter siden

Avdekket cannabisplantasje

Politiet avdekket nylig en cannabisplantasje i et hus i Gjerdrum, etter tips fra en forbigående som fattet mistanke og tipset politiet. Politiet sier til Romerikes Blad at utstyret i huset ville hatt en markedsverdi på flere hundre tusen kroner..

NRK - 45 minutter siden

Afrika frykter indisk virusvariant

Afrikanske land frykter nå at den indiske koronavarianten skal spre seg i Afrika. Hittil er varianten oppdaget i Kenya og Uganda. Alle tilfellene ble funnet i prøver fra indiske statsborgere, sier Afrika-korrespondent Ida Dahlback..

NRK - 45 minutter siden

Svak økning i antall uføretrygdede

359.900 personer mottok uføretrygd fra Nav i første kvartal i år. Det er 2.

NRK - 1 time siden

Forlenger unntakstilstand i Tokyo

Mindre enn tre måneder før OL forlenget japanske myndigheter unntakstilstanden i Tokyo og en rekke andre områder som følge av koronaviruset. Perioden med unntakstilstand skulle opprinnelig ha vært avsluttet 11. mai, men fredag opplyser statsminister Yoshihide Suga at den er forlenget ut måneden.

NRK - 1 time siden

27 smittetilfeller i Skien

27 nye personer i Skien fikk påvist smitte med covid-19 torsdag, melder kommunen. Nasjonalt ble det meldt 45 smittetilfeller og kommunen forsøker å finne årsaken til den store forskjellen. 20 av personene hadde kjent smittevei..

NRK - 1 time siden

Flere må på karantenehotell

Regjeringen har besluttet at alle reisende fra alle land utenfor EØS/Schengen skal i karantenehotell ved ankomst til Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt