NRK - 07 feb 24 kl. 04:29

Austin forklarer seg for Kongressen 29. februar

I slutten av denne måneden skal USAs forsvarsminister Lloyd Austin møte i Kongressen og forklare seg om sykehusinnleggelsen og hemmeligholdet rundt denne. Justine Tripathi, talsperson for forsvarskomiteen i Representantenes hus, bekrefter at Austin 29. februar skal forklare seg for komiteen om hvorfor han ikke varslet om innleggelsen. Rett før jul gjennomgikk Austin en mindre operasjon for prostatakreft. Han ble utskrevet fra sykehuset, men deretter innlagt igjen 1.
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Lloyd Austin, Kongressen, Tripathi, Representantenes, Austin, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Austin, forklarer, seg, for, Kongressen29 , februar
NRK - 12 feb 24 kl. 06:02

Usikkert hvor lenge USAs forsvarsminister vil være innlagt på sykehus

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er innlagt på sykehus med akutte blæreproblemer. Sykehuset melder mandag morgen norsk tid at det er usikkert hvor lenge Austin vil være innlagt, melder Reuters. Det er ifølge sykehuset ventet at Austin får full bedring.

NRK - 12 feb 24 kl. 01:47

USAs forsvarsminister på sykehus igjen – overfører plikter

USA forsvarsminister Lloyd Austin er på nytt innlagt på sykehus. Det skal ha oppstått et akutte blæreproblemer, meldte Pentagon søndag kveld. Det ble først meldt at Austin ville fortsette jobben sin fra sykehus.

NRK - 12 feb 24 kl. 06:02

USAs forsvarsminister innlagt på intensivavdeling

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er innlagt på sykehus med akutte blæreproblemer. Det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon opplyser mandag morgen norsk tid at han er lagt inn på intensivavdelingen, skriver AFP. Det er usikkert hvor lenge han vil være innlagt, ifølge sykehuset.

NRK - 13 feb 24 kl. 01:29

USAs forsvarsminister tilbake på jobb tirsdag

USAs forsvarsminister Lloyd Austin gjenopptar pliktene sine tirsdag, sier legene hans i en uttalelse. Han ble lagt inn på intensivavdelingen med akutte blæreproblemer. Det var andre gang på kort tid at Austin ble innlagt.

NRK - 18 dec 23 kl. 17:21

Austin: USA vil fortsette å forsyne Israel med våpen

USAs forsvarsminister ber om mer nødhjelp til nesten 2 millioner palestinere på flukt og lover at amerikanerne vil fortsette å levere våpen til Israel. Forsvarsminister Lloyd Austin er mandag i Tel Aviv, der det var ventet at han ville presse Israel til å trappe ned sin krigføring på Gazastripen. – Vi hadde diskusjoner i dag om hvordan vi kan redusere skadene for sivile i kampområder, sa Austin mandag ettermiddag.

NRK - 12 jan 24 kl. 21:36

Biden: – Lloyd Austin burde ha fortalt om sykdom

USAs president Joe Biden har fortsatt tillit til forsvarsminister Lloyd Austin, men sier Austin burde ha informert om sin sykehusinnleggelse. Austin har vært innlagt på sykehus siden 1. januar som følge av komplikasjoner etter en kreftoperasjon..

NRK - 13 feb 24 kl. 01:29

USAs forsvarsminister gjenopptar plikter tirsdag

USAs forsvarsminister Lloyd Austin gjenopptar pliktene sine tirsdag, sier legene hans i en uttalelse. Han ble lagt inn på intensivavdelingen med akutte blæreproblemer. Det var andre gang på kort tid at Austin ble innlagt.

NRK - 20 nov 23 kl. 14:45

USAs forsvarsminister i Ukraina

Forsvarsminister Lloyd Austin kom mandag til Ukraina. Besøket var ikke varslet i forkant, og Austin kom til Kyiv med tog fra Polen. – USA vil fortsette å stå ved Ukrainas side i deres kamp mot Russlands aggresjon, både nå og i framtida, skriver Austin på meldingstjenesten X.

NRK - 06 jan 24 kl. 16:07

USAs forsvarsminister innlagt på sykehus

USAs forsvarsminister Lloyd Austin har vært innlagt på sykehus siden første nyttårsdag, men Pentagon har vært stille om saken fram til nå. Årsaken til innleggelsen er komplikasjoner etter en planlagt operasjon, sier forsvarsministerens pressesekretær Pat Ryder. Austin ble innlagt på Walter Reed National Military Medical Center for fem dager siden, ifølge pressesekretæren.

NRK - 10 jan 24 kl. 21:27

USAs forsvarsminister er framleis innlagt på sjukehus

Lloyd Austin, USAs forsvarsminister, er framleis innlagt på Walter Reed militærsjukehus. Helsa skal vere god, opplyser sjukehuset. 22.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 30 minutter siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 45 minutter siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com