VG > Økonomi

Torsdag, 05 August, 13:06

VG - 14 juni 21 kl. 16:13

Aung San Suu Kyi i retten: – Forberedt på det verste

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Myanmars, Aung San Suu Kyi, San Suu Kyi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aung, San, Suu, Kyii , retten, Forberedtpå det , verste
NRK - 22 mai 21 kl. 09:47

– Aung San Suu Kyi er ved god helse

Myanmars militærjunta Min Aung Hlaing seier i eit intervju med ein kinesisk TV-stasjon at den avsette statsminister Aung San Suu Kyi er ved god helse og vil møte i retten dei komande dagane. Dette er hans første intervju sidan han avsette Suu Kyi i eit kupp 1. februar, melder Reuters..

NRK - 24 mai 21 kl. 08:38

Aung San Suu Kyi møtte i retten

Myanmars avsette leiar Aung San Suu Kyi var til stades i retten under ei høyring måndag. Det er for første gong ho er i retten sidan militærjuntaen tok makta 1. februar, seier advokaten hennar til Reuters.

NRK - 01 april 21 kl. 11:34

Suu Kyi slapp nye siktelser

Det ble ikke reist nye anklager mot Aung San Suu Kyi da hun møtte i retten torsdag, ifølge en advokat. Det melder AFP. Fra før er hun siktet for å ha tatt imot store verdier i bestikkelser.

NRK - 01 april 21 kl. 15:30

Nye skuldingar mot Suu Kyi

Då ho møtte i retten torsdag, vart den avsette sivile leiaren i Myanmar, Aung San Suu Kyi, skulda for å ha brote ei streng lov frå kolonitida. Det melder Reuters. Lovbrotet kan gi opp til 15 år i fengsel.

NRK - 14 juni 21 kl. 15:48

Rettssak mot Suu Kyi har startet

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste. Suu Kyi har sittet i husarrest siden hæren igjen kuppet makten 1.

NRK - 13 juli 21 kl. 12:21

Nye anklager mot Suu Kyi

Militærjuntaen i Myanmar retter nye korrupsjonsanklager mot Aung San Suu Kyi, opplyser hennes advokat. De nye tiltalepunktene kommer på toppen en allerede lang liste over påståtte lovbrudd som kan gi fredsprisvinneren over ti års fengsel. 76 år gamle Suu Kyi er underlagt husarrest og står tiltalt for oppvigleri, ulovlig import av walkietalkie-utstyr og brudd på koronareglene under valget i fjor, der hennes parti vant en soleklar seier.

NRK - 14 juni 21 kl. 04:54

Suu Kyis møter i retten mandag

Aung San Suu Kyis advokater sier de håper på det beste, men er forberedt på det verste før den avsatte lederen skal møte i retten mandag. Hun har sittet i husarrest siden hæren kuppet makten 1. februar.

NRK - 12 mars 21 kl. 07:56

Aung San Suu Kyi avviser anklager

Myanmars avsatte sivile leder Aung San Suu Kyi avviser juntaens anklager om at hun har tatt imot store summer i bestikkelser. En talsmann for militærjuntaen anklaget henne for å ha mottatt bestikkelser verdt 600.000 dollar mens var regjeringssjef..

NRK - 12 april 21 kl. 11:14

Ny siktelse mot Aung San Suu Kyi

Myanmars avsatte sivile leder Aung San Suu Kyi er siktet for et nytt lovbrudd, denne gang for et brudd på en lov om håndtering av naturkatastrofer. Hun er dermed siktet i til sammen seks saker, sier hennes advokat, Min Min Soe, til nyhetsbyrået AFP..

VG - 24 mai 21 kl. 18:45

Her er de første bildene av Aung San Suu Kyi siden militærkuppet

Her møter Aung San Suu Kyi i retten. Dette er de første bildene av landets demokratisk valgte leder siden kuppet i Myanmar i februar..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Skademarerittet som «aldri» gir seg - slik holder Molde-spissen kroppen i sjakk

Husker du Björn Bergmann Sigurdarson? Spissen, som ble hentet tilbake til Molde foran sesongen, har slitt tungt med skader de siste årene. Nå er han imidlertid spilleklar igjen..

VG - 2 timer siden

Tokyos yngste olympier har levd et liv i krig: – Kjemp for drømmene dine!

TOKYO (VG) OL-eventyret endte i første kamp, men syriske Hend Zaza (12) håper hun kan inspirere håpefulle unge og drømmer om Paris-OL i 2024..

VG - 5 timer siden

Bronsevinneren brast i gråt under åpenhjertig intervju – insisterte på å fortsette

Noah Lyles (24) er regjerende verdensmesteren på 200 meter, men måtte ta til takke med bronsemedalje i OL. Etter løpet var han svært åpen om egne psykiske utfordringer..

VG - 6 timer siden

Ut mot OL-ballen: – Det er å tro på julenissen

TOKYO (VG)  Etter 15 norske tekniske feil mot Ungarn, går Thorir Hergeirsson ut mot ballen det spilles med i OL..

VG - 7 timer siden

Torsdag 5. august: Dette skjedde i natt

Her er noe av det som skjedde mens du sov..

VG - 8 timer siden

– Elisabeth er den som gjør at noe er normalt i livet hans

TOKYO (VG) Som alle andre må Ingebrigtsene stille uten familiehjelp - bortsett fra trener Gjert - i Tokyo. Mamma Tone (51) mener at forloveden Elisabeth har vært ekstremt viktig for Jakob (20) før hans viktigste løp..

VG - 13 timer siden

Les dagens eavis her

Flere kan nå få Moderna i dose to, selv om de først fikk Pfizer. VG har spurt eksperter hvordan dette virker - og om vaksineintervall kan være avgjørende for beskyttelseseffekt..

VG - 16 timer siden

Søvntrøbbel for OL-helten: – Helt grusomt

TOKYO (VG) Sandvolleyballspiller Christian Sørum (25) fikk en tøff oppladning til OL-kvartfinalen..

VG - 17 timer siden

Tror Kane-situasjonen må bli verre før den blir bedre

Harry Kanes (28) fremtid er i det blå, men om den er i lyseblå gjenstår å se. Akkurat nå foregår det en stirrekonkurranse mellom stjernespissen og Tottenham – og hvem som blinker først er ikke godt å si..

VG - 18 timer siden

Hyller Tuva Fellman for åpenheten: – Viktig bidrag

Programleder Tuva Fellman blir hyllet etter at hun onsdag åpnet opp om å ha brystkreft..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt