NRK > Nyheter

Tirsdag, 15 Juni, 20:35

NRK - 28 april 21 kl. 18:25

Astronaut Michael Collins er død

Apollo 11 astronaut Michael Collins er død 90 år gammel. Det opplyser familien..
Les mer på NRK


Les mer om:
Michael Collins

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Astronaut, Michael, Collinser , død
NRK - 28 april 21 kl. 18:25

Apollo-astronaut Michael Collin død

Apollo 11 astronaut Michael Collins er død 90 åt gammel. Det opplyser familien..

NRK - 01 juni 21 kl. 21:01

Søker etter norske astronauter

Den europeiske romfartsorganisasjonen (ESA) vil ha norske søkere til astronaut-stilling. I en pressemelding oppfordrer næringsminister Iselin Nybø (V) norske menn og kvinner til å søke. – Norge har deltatt i det europeiske romfartssamarbeidet i snart 35 år.

NRK - 02 feb. 21 kl. 02:25

Ikke enighet om krisepakke i USA

En gruppe på ni republikanske senatorer ble ikke enige med president Joe Biden om en krisepakke for å gjenreise økonomien i et møte i Det hvite hus i natt. Senator Susan Collins sier til Reuters at møtet var «utmerket» trass i mangel på enighet..

VG - 03 mai 21 kl. 01:24

Reagerer på buing mot Mitt Romney: – Jeg ble forferdet

Den republikanske senatoren Mitt Romney ble i helgen buet på og kalt «forræder» under partiets toppmøte i hjemstaten Utah. Partifelle Susan Collins reagerer kraftig..

E24 - 13 mai 21 kl. 18:02

Store endringer i NBT: Bytter ut toppsjef Joar Viken etter 15 år

Det hardt pressede vindkraftselskapet NBT henter britiske Emma Collins som toppsjef og irske Andy Kinsella blir styreleder i selskapet. Medgrunnlegger og toppsjef i NBT, Joar Viken, trer av..

VG - 01 feb. 21 kl. 23:03

Skal gjennomføre første «sivile» romferd noensinne i 2021

SpaceX opplyser mandag at innen årets utgang vil det for første gang i historien skje en romferd uten en eneste astronaut..

NRK - 09 april 21 kl. 10:58

Romfarere til ISS

To russiske kosmonauter og en Nasa-astronaut er skutt opp fra Kasakhstan på vei til Den internasjonale romstasjonen. Oppskytingen fant sted klokken 09:42, norsk tid. De skal gjennomføre eksperimenter innen blant annet biologi, bioteknologi og fysikk..

E24 - 11 april 21 kl. 13:54

Utlyser sjelden stilling som astronaut

Det er hele 13 år siden nordmenn fikk muligheten til å reise ut i verdensrommet med ESA – ventetiden til neste gang kan være like lang..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 13:54

Utlyser sjelden stilling som astronaut

Det er hele 13 år siden nordmenn fikk muligheten til å reise ut i verdensrommet med ESA – ventetiden til neste gang kan….

NRK - 02 mai 21 kl. 09:39

Vellykket landing for astronauter

Fire astronauter fra Den internasjonale romstasjonen er trygt tilbake på jorda etter at Dragon-kapselen deres landet utenfor kysten av Florida i USA. Turen tilbake til jorda tok 6,5 timer. Om bord i kapselen var tre amerikanske og en japansk astronaut, som takket SpaceX som brakte dem både til og fra ISS..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ronaldo ble historisk

Cristiano Ronaldo skåret to av målene da Portugal slo Ungarn 3–0 i fotball-EM i kveld. Ronaldo har dermed skåret totalt elleve mål i EM-sluttspill og ble med det tidenes mestskårende i EM-sammenheng..

NRK - 45 minutter siden

NRK-redaktør ble årets redaktør

Oslo Redaktørforening kåret i dag Helje Solberg, nyhetsredaktør i NRK, til årets redaktør. «Årets redaktør har styrt skuta si støtt i korona-unntaksåret,» heter det i begrunnelsen. «Med koronanedstengningen oppsto det et meget stort behov for faktabasert journalistikk og informasjon i hele Norge.

NRK - 1 time siden

USA passerte 600.000 koronadødsfall

I dag passerte antallet registrerte dødsfall som knyttes til koronapandemien, 600.000 i USA, viser tall fra Johns Hopkins-universitetet. USA president Joe Biden varslet i går at landet var i ferd med å nå det han omtalte som en trist milepæl.

NRK - 1 time siden

Frankrike vil koronavaksinere barn

Frankrike vil vaksinere alle barn over 12 år i håp om å oppnå flokkimmunitet og å bremse spredningen av koronamutasjoner i landet. Målet er å oppnå at 80 prosent av befolkningen blir vaksinert, noe eksperter mener er nødvendig for å stoppe spredningen av viruset. Vaksineringen er ikke obligatorisk og trenger foreldrenes godkjenning..

NRK - 1 time siden

Sarkozy avviste anklager

Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy møtte i dag i retten i Paris tiltalt for å ha brukt dobbelt så mye i valgkampen sin i 2012 som det lovlige maksimumsbeløpet på 22,5 millioner euro. Sarkozy avviste anklagene og sa at han ledet valgkampen politisk, men ikke var involvert i organisering og logistikk. Han nektet også for at valgkampen i 2012 var organisert i mye større skala enn i 2007.

NRK - 1 time siden

DNA-prøver av Jan Helge Andersen

Politiet har tatt nye DNA-prøver av Jan Helge Andersen, og han skal i nye avhør i Baneheia-saken, bekrefter hans forsvarer Svein Holden til Nettavisen. – Dette var forventet, og han er innstilt på å forklare seg om det politiet ønsker å spørre om, sier Holden. Andersen ble sammen med Viggo Kristiansen dømt for drapene på to småjenter i Baneheia i Kristiansand i 2000..

NRK - 2 timer siden

Slovakisk rett opphever frifinnelse

Slovakisk høyesterett har opphevet frifinnelsen av en forretningsmann som var tiltalt for å ha bestilt drapene på journalisten Jan Kuciak og hans forlovede. Gravejournalisten var før han ble drept, i ferd med å lage en sak om forbindelsene mellom slovakiske samfunnstopper og den italienske mafiaen. Forretningsmannen Marian Kocner var tiltakt for å være hjernen bak drapene, men ble frikjent i september i fjor da dommeren menste det ikke var nok bevis.

NRK - 2 timer siden

Tilbakekaller «Opphøgde potteter»

Hoff tilbakekaller «Opphøgde potteter ekstra sprø» og «Opphøgde potteter ekstra sprø med salt og pepper» på grunn av risiko for spor av melk i produktene. Partiet med førstnevnte produkt har best før-dato 20. april 2023 og 21.

NRK - 2 timer siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 2 timer siden

Kom i klem under traktor

En person skal ha kommet i klem under en traktor ved Leira i Valdres. Vedkommende skal ha kommet seg løs på egen hånd, men skadeomfang er ukjent. Nødetater og luftambulanse er på vei til stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt