NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 07:44

NRK - 24 apr 24 kl. 19:17

Astrid Hoem gir seg som AUF-leder

I et intervju med VG bekrefter Astrid Hoem at hun går av som AUF-leder på landsmøtet i oktober. – Det er ikke noe drama knyttet til dette. Det føles riktig nå. Selv om AUF har vært mitt hjem halve livet mitt, og det selvfølgelig blir trist og vemodig å si takk for nå i oktober. Men en gang AUFer, alltid AUFer som vi sier, sier hun til avisen.
Les mer på NRK


Les mer om:
VG, Astrid Hoem, AUF, AUFer, Møre, Romsdal, Hoem

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Astrid, Hoem, gir, segsom , AUF-leder
NRK - 05 maj 24 kl. 16:17

AUF-lederen skal møte Kaur

AUF-leder Astrid Hoem sier til NRK at hun og Rød Ungdoms leder Amrit Kaur har vært i kontakt med hverandre og at de har avtalt å møtes. Noe tidspunkt for møtet er ennå ikke fastsatt. – Hun har sagt det samme som hun har sagt offentlig, og det er jeg glad for.

NRK - 24 apr 24 kl. 19:17

VG: Astrid Hoem gir seg som AUF-leder

I et intervju med VG bekrefter Astrid Hoem at hun går av som AUF-leder på landsmøtet i oktober. – Det er ikke noe drama knyttet til dette. Det føles riktig nå.

Klartale - 06 maj 24 kl. 10:15

Amrit Kaur beklager at hun brukte ordet «terrorist» om Støre

– Jeg beklager at jeg brukte ordet terrorist, sa Amrit Kaur mandag. Hun leder partiet Rød Ungdom.Mange har reagert på Kaur i helgen.

Dagbladet - 13 maj 24 kl. 08:32

Oslofjorden sliter: Oppvåkningen

AUF-lederne Astrid Hoem og Halvor Endrerud svømmer så entusiastisk rundt i Oslofjorden at Hoem får krampe og Endrerud føler seg som naturlegenden David Attenborough. Men fjordens tilstand er begredelig..

NRK - 09 dec 23 kl. 06:18

AUF slår alarm etter krisemåling: Frp jevnstore med Ap

Arbeiderpartiet er nede på 17,7 prosent i en ny måling, og de borgerlige har solid flertall. – Det er noe vi gjør feil, sier AUF-lederen. Astrid Hoem, leder for Arbeiderpartiets ungdomslag slår fast at det er partiet, ikke velgerne det er noe galt med.

NRK - 09 dec 23 kl. 07:24

AUF slår alarm etter krisemåling

Astrid Hoem, leder for Arbeiderpartiets ungdomslag slår fast at det er partiet, ikke velgerne det er noe galt med. Ap faller 4,5 prosentpoeng på målingen Norfakt har gjort for Klassekampen og Nationen. De er så vidt større enn Frp, som måles til 16 prosent etter et byks på 4,9 poeng.

NRK - 17 apr 24 kl. 09:08

Nynorsk litteraturpris til Edvard Hoem

Edvard Hoem er tildelt Nynorsk litteraturpris 2023 for boka Husjomfru. Prisen er på 50 000 kroner og blir tildelt på landsmøtet til Noregs Mållag i helga. Litteraturprisen er blitt delt ut sidan 1982, og saman med mållaget er det Det Norske Samlaget og Det Norske Teatret som står bak prisen..

VG - 24 apr 24 kl. 19:15

Gir seg som AUF-leder: – De unge er taperne

AUF-leder Astrid Hoem (29) tar et kraftfullt generasjonsoppgjør samme dag som hun varsler sin avgang..

NRK - 27 apr 24 kl. 09:29

Nestleiar i AUF ønsker å bli ny leiar

Onsdag varsla Astrid Hoem at ho gir seg som leiar for AUF. No seier nestleiar Gaute Børstad Skjervø at han ønsker å stille som kandidat til vervet. – Eg er toppmotivert til å ta i eit tak for AUF og arbeidarrørsla – og om landsmøtet vil, er eg kandidat som ny leiar i AUF, skriv han på Facebook laurdag morgon.

NRK - 04 maj 24 kl. 02:45

Tidligere RU-leder melder seg ut etter ny leders terror-uttalelser

Tidligere leder av Rød Ungdom, Alberte Bekkhus, melder seg ut av organisasjonen etter at nåværende RU-leder, Amrit Kaur, omtalte Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre og Nicolai Tangen som terrorister i en TikTok-video. – For et drøyt tiår siden meldte jeg meg inn i Rød Ungdom. 10.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Minst 7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge avisen Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 45 minutter siden

Telenor med 4,4 mrd i driftsresultat i 2. kvartal

Telenor fikk et driftsresultat på 4,4 milliarder kroner i andre kvartal. Driftsresultatet på 4366 millioner kroner i andre kvartal i år, er litt bak andre kvartal i 2023 på 4374 millioner. Driftsinntektene har også økt fra 15,83 mrd.

NRK - 45 minutter siden

186 mill. før skatt for Schibsted

Schibsted fikk et resultat før skatt på 186 millioner kroner i andre kvartal, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 1 time siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 2 timer siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 3 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 3 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 4 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com