VG > Innenriks

Tuesday, 28 June, 11:47

VG - 15 maj 22 kl. 16:51

AstraZeneca snakker ut om vaksinedrama – beklager til ofrene

Fem nordmenn døde etter å ha fått AstraZeneca-vaksinen i fjor. Nå innrømmer vaksineselskapet at de kunne kommunisert annerledes da det stormet som verst..
Les mer på VG


Les mer om:
AstraZeneca

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: AstraZeneca, snakkerut om , vaksinedrama, beklager, til, ofrene
NRK - 15 maj 22 kl. 17:41

AstraZeneca beklager etter vaksinebivirkningene

Vaksinemakeren AstraZeneca beklager at friske, uskyldige mennesker ble rammet av bivirkningen som stanset bruken av denne vaksinen i Norge. Fem mennesker døde. Norge tok AstraZeneca-vaksinen ut av bruk etter flere meldinger om uvanlige blodpropper.

NRK - 08 nov 21 kl. 08:18

Vaksine knyttes til dødsfall

En person i Søndre Land i Innlandet døde etter å ha fått AstraZeneca-vaksinen tidligere i år. Dødsfallet er nå registrert som dødsfall knyttet til vaksinen. En person i Søndre Land døde etter å ha fått AstraZeneca-vaksinen.

NRK - 21 apr 22 kl. 18:45

VG: Nytt AstraZeneca-dødsfall registrert

Legemiddelverket har konkludert med at et dødsfall som ble registrert i fjor vår, skyldtes sykdomsbildet med blodpropp, lave antall blodplater og blødninger som følge av AstraZeneca-vaksinen, skriver VG. – Dette er et dødsfall som har vært med i oversikten lenge, men først nå når vi fikk obduksjonsrapporten, har vi konkludert med at det er overveiende sannsynlig at dødsfallet representerer det nye sykdomsbildet knyttet til AstraZeneca-vaksinen, sier overlege Sigurd Hortemo i Legemiddelverket til avisen. Tidligere har det vært bekreftet syv tilfeller av det alvorlige sykdomsbildet, der fem tilfeller hadde dødelig utfall..

NRK - 28 okt 21 kl. 18:04

Beklager halloween-uttalelse

Helseminister Ingvild Kjerkol beklager at hun på koronapressekonferansen sa at snørrete barn ikke får gå halloween. – Snørrete unger kan dessverre ikke gå halloween. Man må holde seg hjemme når man er syk, sa helseminister Ingvild Kjerkol til NRK før torsdagens koronapressekonferanse.

NRK - 23 feb 22 kl. 18:01

Tajik beklager at hun ikke var ryddig nok

– Jeg ønsker å være etterrettelig i alt jeg gjør, sier Hadia Tajik til NRK. Hun fastholder overfor NRK at hun har hatt utgifter i hele perioden det er snakk om, men at hun ikke kan dokumentere dette. – Hva er det du beklager da?

NRK - 18 maj 22 kl. 15:11

Beklager til korps som ble kastet ut av tog

Politiet i Oslo beklager til Christiana Blåseensemble for at korpset ble kastet ut av barnetoget i går. Ensemblet med studenter fra Norges Musikkhøgskole har i mange år gått sammen med Slemdal skole i barnetoget. Men ifølge stabssjef Harald Nilssen i Oslo politidistrikt var dette ikke tydelig i toget.

NRK - 30 maj 22 kl. 13:29

Frankrike beklager Champions League-finalen

Frankrikes innenriksminister, Gérald Darmanin, beklager Champions League-finalen, melder Reuters. – Jeg vil uttrykke min beklagelse for hvordan lørdagens Champions League-finale ble håndtert. Vi beklager den noe uorganiserte måten Liverpool håndterte sine fans, i motsetning til måten Real Madrid håndterte sine fans, sier Darmanin ifølge byrået.

VG - 14 maj 22 kl. 07:45

Ukjent toppmøte om AstraZeneca: Norge ble kalt inn på teppet

Norge stilte seg på bakbena mot EU om AstraZeneca-vaksinen i fjor vår. Så ble de kalt inn på teppet..

NRK - 23 maj 22 kl. 19:02

Ja til koronamedisin fra AstraZeneca i Norge

Koronamedisinen Evusheld fra AstraZeneca kan tas i bruk i Norge, har Beslutningsforum bestemt. Helsedirektoratet skal utvikle faglige råd for legemiddelet. – Dette er et nytt covid-19-legemiddel som kan tas i bruk i spesialisthelsetjenesten, i tråd med retningslinjer som fortløpende fastsettes av fagdirektørene i de regionale helseforetakene, sier Beslutningsforums leder Inger Cathrine Bryne til Dagens Medisin.

NRK - 05 nov 21 kl. 20:51

Anmelder politiet etter øvelse

Fem skoleelever i Oslo fikk røff behandling da de deltok på en øvelse med Den kongelige politieskorte. Nå anmelder flere av dem politiet, som beklager. Ungdommene skal blant annet ha fått blåmerker, sår og stikkskader fra kanyler, skriver Dagbladet.

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Støre før Nato-toppmøtet: Tror på rask Sverige-løsning

STATSMINISTERENS KONTOR (VG) Jonas Gahr Støre tror at Sverige og Finland kan få ja til Nato-medlemskap allerede på toppmøtet i Madrid denne uken..

VG - 12 timer siden

Ventes varmere dager i Tana og Mo i Rana enn Accra i Ghana

Nordens Paris får trolig høyere temperaturer enn den franske hovedstaden denne uken. Meteorologen oppfordrer nordlendinger til et nedkjølende bad, og klimaforsker mener hetebølgen er del av den globale oppvarmingen..

VG - 13 timer siden

Folk strømmet til Rådhusplassen: – Veldig mye følelser

Rådhusplassen var full av veivende regnbueflagg mandag kveld, tross avlysning og anbefalinger fra politiet om ikke å møte opp..

VG - 13 timer siden

Raymond Johansen: – Trakassering av skeive skjer hver dag

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier terror skal bekjempes hver dag. Men han er også bekymret over at skeive i Norge fortsatt trakasseres daglig på gatene - av vanlige folk..

VG - 16 timer siden

Oslo Pride etter avlysningen: - Vi er lei oss

Oslo Pride-leder Inger Kristin Haugsevje synes det er leit at markeringen måtte avlyses, og sier hun har forståelse for at noen fortsatt vil møte..

VG - 19 timer siden

Avlyste markering: – Politiet burde vært tydeligere

– Det skaper bare enda mer usikkerhet og enda mer utenforskap med den utydeligheten, sier Morten Hegseth om politiets kommunikasjon knyttet til den planlagte solidaritetsmarkeringen etter fredagens masseskyting..

VG - 20 timer siden

Oslo Pride avlyser mandagens støttemarkering på Rådhusplassen

Arrangørene bak den planlagte Pride-markeringen på Rådhusplassen i Oslo klokken 19.30 mandag, har besluttet å avlyse arrangementet..

VG - 19 timer siden

Politiet avlyser markering: – Helt uakseptabelt

Leder av Arbeiderpartiets homonettverk, Jon Reidar Øyan, går hardt ut mot politiets håndtering av den planlagte solidaritetsmarkeringen etter fredagens masseskyting..

VG - 21 timer siden

Varetektsfengsler terrorsiktede i fire uker

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) er besluttet varetektsfengslet i fire uker med brev og besøksforbud av Oslo tingrett..

VG - 22 timer siden

Mehl om masseskytingen: Viktig at politiet og PST tar læring

NYDALEN (VG) Justisministeren vil evaluere PST og politiet etter masseskytingen i Oslo. Høyre-leder Erna Solberg sier PST har gjort en åpenbar feilvurdering..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com