NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:09

NRK - 28 jan 23 kl. 23:49

Artisten Tom Verlaine er død

Artisten Tom Verlaine døde lørdag etter en kort tid med sykdom. Han ble 73 år gammel. Kunngjøringen av hans bortgang ble formidlet av Jesse Paris Smith, som er datteren til artisten Patti Smith, skriver New York Times. Verlaine var trolig mest kjent som frontsanger, gitarist og låtskriver i bandet Television og albumet «Marquee Moon». Bandet brøt opp i 1978 før de samlet seg igjen i 1992.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tom Verlaine, Jesse Paris Smith, Patti Smith, New York Times, Television, Moon, Thomas Miller, Paul Verlaine, The Guardian, Rolling Stone, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Artisten, Tom, Verlaineer , død
VG - 28 jan 23 kl. 22:57

Tom Verlaine er død

Television-frontfiguren ble 73..

VG - 28 jan 23 kl. 22:57

Tom Verlaine er død

Television-frontfiguren ble 73..

Klartale - 27 jan 23 kl. 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.

NRK - 31 okt 22 kl. 18:35

Taylor Swift blir historisk

Den amerikanske artisten Taylor Swift blir den første artisten i historien som okkuperer hele topp ti listen til Billboard Hot 100, skriver nettstedet Billboard. Billboard Hot 100 er en hitliste som presenterer de 100 mest populære singlene i USA hver uke. Forrige uke slapp artisten albumet «Midnights»..

NRK - 04 mar 23 kl. 03:22

Artisten David Lindley er død

Den amerikanske artisten David Lindley, kjent for flere samarbeid med store artister på 70- og 80-tallet, er død. Artisten ble 78 år gammel. Det er managementet hans som bekrefter bortgangen i en Facebook-post.

Klartale - 04 okt 22 kl. 16:10

Spesialpoliti overvåket Aretha Franklin

Fra 1967 til 2007 ble artisten Aretha Franklin overvåket av spesialpoliti. De kaller seg for FBI.På den tiden samlet FBI informasjon om det meste hun gjorde.

VG - 05 nov 22 kl. 21:08

TMZ: Artisten Aaron Carter er død

TMZ melder lørdag at artisten Aaron Carter er død. Han ble 34 år gammel..

VG - 05 nov 22 kl. 21:08

Artisten Aaron Carter er død

Artisten ble en kjent artist allerede som barn og turnerte sammen med «Backstreet Boys»-..

VG - 05 nov 22 kl. 21:08

Artisten Aaron Carter er død 34 år gammel

Artisten ble kjent allerede som barn og turnerte sammen med Backstreet Boys..

NRK - 15 dec 22 kl. 19:34

Stortingsrepresentant med støtte til dødsdømt iraner

Stortingsrepresentant Seher Aydar (Rødt) kunngjør sin støtte til rap-artisten Saman Seydi som er dødsdømt i Iran. Seher Aydar skriver på Instagram at hun tar på seg «det politiske sponsorskapet» for artisten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 4 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com