VG > Sport

Tuesday, 21 September, 18:26

VG - 27 jul 21 kl. 18:19

Artins siste reise

.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Artinssiste , reise
Dagbladet - 04 jun 21 kl. 15:12

Hit kan du reise uten karantene

Hvor kan man reise uten å havne på karantenehotell? Hvilke land kan du reise til uten å måtte være i karantene i det hele tatt? Her får du oppdaterte reiseregler..

NRK - 17 jun 21 kl. 18:49

Danskene kan reise i hele Europa

Fra 26. juni kan danskene reise fritt i hele EU, uten å fremvise test før hjemreise, eller gå i karantene når de kommer tilbake til Danmark, skriver danske TV 2. Samtidig kan EU-borgere reise fritt inn til Danmark uten å sitte i karantene.

NRK - 14 jul 21 kl. 12:35

Virustrøbbel for OLs flyktningtropp

Nesten alle utøverne i flyktningtroppen til sommer-OL får utsatt sin reise til Tokyo fordi en person i støtteapparatet har testet positivt for koronavirus. 26 av de 29 utøverne i troppen befinner seg i Qatar, og de må være der og trene inntil videre. Det er ennå ikke avklart når de får reise til Tokyo.

VG - 29 jul 21 kl. 09:44

Samværsrett under en pandemi

Min datter på 12 år må reise til Milano for å ha samvær med sin far. Under pandemien har samtlige flyselskaper fjernet service for barn som reiser alene, hvis de må mellomlande på reisen. Det finnes ingen direkteflyvninger Trondheim - Milano.

NRK - 11 aug 21 kl. 10:24

Mange ble smittet på reise

Forrige uke ble flest smittet da de var på reise, viser siste ukesrapport fra Oslo kommune. Totalt ble det registrert 453 koronatilfeller, og 121 av disse hadde reise som smittested. Kategorien husstand var nest størst med 95 tilfeller.

NRK - 09 sep 21 kl. 07:02

Taliban lar utlendinger reise

200 sivile amerikanere og folk fra andre land som ble igjen i Afghanistan etter at evakueringen stanset 31.august, får reise ut av landet. De skal få reise ut med charterfly fra Kabul flyplass, opplyser en amerikansk talsperson til Reuters..

Klartale - 13 apr 21 kl. 12:14

– Bare forbud stopper oss fra å reise

Det nærmer seg sommer og ferie. Om vi får reise som normalt er usikkert. Likevel har noen allerede bestilt ferietur til utlandet..

E24 - 16 apr 21 kl. 06:19

Australia vurderer å åpne for at vaksinerte kan reise

Australias statsminister Scott Morrison vurderer å åpne opp for å tillate fullvaksinerte statsborgere å reise utenlands..

NRK - 19 apr 21 kl. 02:48

Karantenefritt Australia – NZ

New Zealand og Australia åpner for karantenefri reise mellom de to landene for første gang på over et år. Fra mandag kan australiere reise til New Zealand uten karantene, og newzealendere kan også komme tilbake fra Australia uten karantene..

Klartale - 19 apr 21 kl. 09:35

Ber franskmenn reise fra Pakistan

Det har vært flere demonstrasjoner i Pakistan den siste tiden. Nå ber den franske ambassaden i Pakistan franskmenn om å reise derfra..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

McIlroys råd til Hovland: – Bare vær deg selv

Rory McIlroy (32) ber Viktor Hovland (24) senke skuldrene før han blir tidenes første nordmann til å spille i Ryder Cup, mens Lee Westwood (48) kaller Hovland en «fenomenal golfer» og «veldig fin gutt»..

VG - 1 time siden

Det ulmer i norske toppklubber etter Sagosen-nyhet

Kolstad har en drøm om å hente Sander Sagosen hjem. Nyheten om storsatsingen i Trondheim skaper ikke umiddelbar applaus hos resten av toppklubbene i Norge. Klubbene har meldt saken inn for håndballforbundet..

VG - 1 time siden

Biden i FN: Vil gi menneskeheten en sprøyte av håp

NEW YORK (VG) Fra FNs talerstol lovet USAs president Joe Biden at USA vil jobbe i partnerskap med FN for å bekjempe pandemi og klimakrise og andre trusler mot menneskeheten..

VG - 2 timer siden

Ny kategori i Spellemannprisen: «Festmusikk»

Spellemannstyret oppretter egen pris for «festpreget musikk». – Helt rått, synes en av kategoriens mulige kandidater, Carina Dahl..

VG - 3 timer siden

Nav-direktøren: Lover ny vurdering av sikkerhetstiltakene

BERGEN (VG) Nav-direktøren sier at han har forståelse for at ansatte føler seg utrygge på jobb etter knivstikkingen på Nav-kontoret i Bergen. Han lover gjennomgang av sikkerhetstiltakene..

VG - 5 timer siden

Støre til Aps landsstyre: – Fylt med optimisme

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 5 timer siden

Støre om veien videre: – Fylt med optimisme

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 5 timer siden

Malin Aune spilleklar etter hjerteundersøkelser: – Nå er jeg bare veldig glad

Etter en måned med hjerteundersøkelser er Malin Aune (26) klar for sin nye klubb i Romania. Landslagsspilleren er svært lettet..

VG - 5 timer siden

Nav-siktedes forsvarer: - Han aksepterer fengslingen

Den drapssiktede mannen har vært inne til «tøffe, lange avhør» og aksepterer nå fengslingen..

VG - 10 timer siden

Omsetning og resultat kraftig ned for Sigrid i 2020 – betalte tilbake offentlig tilskudd

Artistens forretninger var mer beskjedne enn i det store gjennombruddsåret. Noe av forklaringen er at hun har gitt avkall på sin coronakompensasjon på over tre millioner kroner..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt