NRK > Nyheter

Monday, 25 October, 13:37

NRK - 23 sep 21 kl. 01:05

Argentina har tilbakebetalt gjeld

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF). Det gjeldstyngede søramerikanske landet fikk 44 milliarder av et i alt 56 milliarder dollar stort lån fra IMF..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det, IMF

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Argentinahar , tilbakebetalt, gjeld
NRK - 12 sep 21 kl. 19:08

Politikere tilbakebetaler etterlønn

Frps Helge Thorheim og Aps Christian Tynning Bjørnø skal betale tilbake etterlønnsytelser på flere titalls tusen kroner til Stortinget. Det skriver Dagens Næringsliv. Thorheim meldte ikke fra om inntekter fra styreverv, pensjon, livsforsikring, møtegodtgjørelse og arbeid for Karmøy kommune etter at han hadde forlatt Stortinget.

VG - 28 jul 21 kl. 10:46

Argentina bet seg fast - så tok landslagssjefen grep

TOKYO/OSLO (VG) (Norge - Argentina 27–23) Norge fikk tøff kamp av Argentina, som nektet å gi seg. Sterke sluttminutter sørget likevel for at kvartfinalebilletten etter alt å dømme er sikret..

Aftenposten - 28 jul 21 kl. 10:46

Argentina bet seg fast - så tok landslagssjefen grep

TOKYO (VG) (Norge - Argentina 27–23) Norge fikk tøff kamp av Argentina, som nektet å gi seg..

Klartale - 21 okt 21 kl. 09:35

Nordmenn sliter med å betale gammel gjeld

Det siste året har nordmenn fått mindre ny gjeld til inkassoselskaper. Men vi har også mer gammel gjeld enn før..

NRK - 31 maj 21 kl. 06:02

Uvisst hvor Copa América arrangeres

Copa América er fortsatt uten vertsland. Koronasituasjonen i Argentina gjør at landet er droppet som mulig arrangør, sier Det søramerikanske fotballforbundet. Fotballforbundet Conmebol viser til at «det i lys av dagens situasjon har besluttet å stanse organisasjonen av Copa América i Argentina».

Aftenposten - 29 jun 21 kl. 07:40

Argentina klare for kvartfinale etter Messi-dobbel

Lionel Messi sto for to mål og en målgivende pasning da Argentina slo Bolivia 4-1 i Copa America..

VG - 11 jul 21 kl. 03:54

Di María-perle sikret Copa America-triumf – endelig lyktes Messi medd Argentina

Brasil dominerte til tider Copa America-finalen, men drømmeangrep avsluttet med scoring av Angel Di Maria ga Argentina 1-0-seier..

VG - 11 jul 21 kl. 03:54

Messi lyktes endelig med Argentina: Di María sikret Copa America-triumf

Brasil dominerte til tider Copa America-finalen, men drømmeangrep avsluttet med scoring av Angel Di Maria ga Argentina 1-0-seier..

VG - 11 jul 21 kl. 03:54

Messi lyktes endelig med Argentina: Di María-perle sikret Copa América-triumf

Brasil dominerte til tider Copa América-finalen, men drømmeangrep avsluttet med scoring av Angel Di Maria ga Argentina 1-0-seier..

VG - 11 jul 21 kl. 03:54

Messi lyktes endelig med Argentina: – Den beste fotballspilleren i historien

(Argentina – Brasil 1–0) En drømmescoring av Ángel Di María sikret argentinernes første triumf på seniornivå på 28 år, men det kommer nok likevel til å bli snakket mest om Lionel Messi..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To nye siktet etter knivstikking

Ytterligere to personer siktet etter knivstikking på Møllenberg i Trondheim lørdag. Dermed er fire personer siktet etter voldshendelsen på Møllenberg, opplyser politiet i en pressemelding. En siktet er foreløpig sjekket ut av saken, men vedkommende beholder formell status som siktet inntil videre.

NRK - 45 minutter siden

Anker til høyesterett

23-åringen som i Agder lagmannsrett ble dømt til to og et halvt års fengsel for bildrap på en 28 år gammel kvinne på Snartemo i Hægebostad, anker dommen til høyesterett. Mannens forsvarer, Berit Therese Knudsen, sier til Lister24 at de mener dommen i lagmannsretten ikke er godt nok begrunnet og ønsker Høyesteretts vurdering. Anken er allerede sendt til ankeutvalget..

NRK - 10 minutter siden

Flere siktet etter knivstikking

Ytterligere to personer siktet etter knivstikking på Møllenberg i Trondheim lørdag, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

125 koronasmittede på sykehus

Mandag var 125 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på fire pasienter fra fredag. 14 av pasientene får respiratorbehandling, og 28 ligger på intensivavdeling.

NRK - 1 time siden

Erklærer unntakstilstand i Sudan

Sudans øverste general, Abdel Fattah al-Burhan, har oppløst overgangsregjeringen og erklært unntakstilstand i Sudan. Uttalelsen kom i en TV-sendt tale mandag ettermiddag, timer etter at militæret pågrep landets statsminister og satte ham i husarrest. Generalen sier han snart vil etablere en «kompetent» regjering..

NRK - 1 time siden

Drop-in for influensavaksine

Mange apotek har nå satt i gang drop-in-tilbud for årets influensavaksine. – Sjekk med ditt faste apotek først for bestilling av time, og mange apotek har tilbud om å kjøpe og få satt influensavaksinen på stedet. Dosen koster mellom to og fire hundre kroner, opplyser kommunikasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen til NRK.

NRK - 1 time siden

Skyter mot demonstranter

Soldater har skutt mot demonstranter i Sudans hovedstad Khartoum som protesterer mot et angivelig militærkupp. Det melder Sudans informasjonsdepartement..

NRK - 1 time siden

Huitfeldt om Sudan: Urovekkende

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på meldingene om et forsøk på statskupp i Sudan. – Urovekkende meldinger i dag om et kupp mot Hamdoks regjering, et uakseptabelt forsøk på å hindre overgangen til demokrati. Norge står sammen med folket i Sudan og deres streben etter frihet, fred og rettferdighet, sier Huitfeldt i en melding lagt ut på Twitter.

NRK - 2 timer siden

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

NRK - 2 timer siden

Klimagassrekord i atmosfæren

Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren nådde et rekordnivå i 2020, og økte mer i fjor enn gjennomsnittet det forrige tiåret, ifølge en rapport fra Verdens meteorologiske organisasjon. Utslippene gikk ned med 5,6 i fjor som følge av mindre økonomisk aktivitet på grunn av koronapandemien, men det hadde ingen merkbar effekt på konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. Det hadde heller ingen merkbar effekt på hvor raskt konsentrasjonen av drivhusgasser øker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt