NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 18:14

NRK - 30 maj 23 kl. 12:46

Arfan Bhattis rettsmøte i Pakistan utsatt

I dag skulle det vært nytt rettsmøte i Pakistan med Arfan Bhatti. Møtet ble imidlertid utsatt en uke, får NRK opplyst. Grunnen skal være at Bhattis forsvarer, Zia ur Rehman ikke møtte opp i retten. Bhatti blir dermed sittende i varetekt frem til rettsmøtet neste uke. Både politiadvokaten og Bhatti møtte opp, men dommeren kunne ikke fortsette forhandlingene uten at forsvareren var til stede.
Les mer på NRK


Les mer om:
Pakistan, Arfan Bhatti, NRK, Bhattis, Rehman, Bhatti

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arfan, Bhattis, rettsmøtei , Pakistan, utsatt
NRK - 23 maj 23 kl. 09:05

Arfan Bhattis rettsmøte kan bli utsatt

Bhatti har sittet fengslet i Pakistan, men ber om å bli løslatt. Rettsmøtet som skulle avholdes tirsdag, kan bli utsatt på grunn av saken mot Pakistans eksstatsminister Imran Khan. Det opplyser Bhattis pakistanske advokat Zia Ur Rehman til NRK.

NRK - 11 nov 23 kl. 16:19

Bhatti-rettsmøte i Pakistan utsatt til 16. november

Et rettsmøte i Pakistan der man skal ta stilling til om Arfan Bhatti skal utleveres til Norge eller ikke, ble utsatt på kort varsel lørdag. Neste rettsmøte blir derfor 16. november, bekrefter Bhattis norske forsvarer Farid Bouras til NTB.

NRK - 03 okt 23 kl. 12:31

Arfan Bhatti-sak utsatt nok en gang

Tirsdag møtte Arfan Bhatti på nytt i rettsmøte i Islamabad i Pakistan. Saken ble utsatt til neste torsdag. Bhattis forsvarer Zia Ur Rehman forlot retten raskt etter å ha kommet ut av dommerens kontor der høringen foregikk.

NRK - 25 jul 23 kl. 15:08

Sak om Bhatti-utlevering utsatt igjen

Den kjente islamisten Arfan Bhatti er sammen med to andre menn siktet for medvirkning til terrorangrepet i Oslo, 25. juni i fjor. Bhatti mener siktelsen mot ham er grunnløs.

NRK - 18 jul 23 kl. 14:20

Arfan Bhatti varetektsfengsles i nye sju dager

Tirsdag møtte Arfan Bhatti et nytt rettsmøte i Pakistan. Saken blir utsatt i ytterligere en uke. – Rettsmøtet skulle handle om gyldigheten av begjæring om utlevering, andre norske dokumenter, samt utspørring av påtale, men saken ble utsatt til neste tirsdag, skriver Bhattis forsvarer Farid Bouras i en SMS til NTB.

NRK - 31 aug 23 kl. 12:56

Arfan Bhatti forklarte seg i retten i Pakistan

I dag ble Arfan Bhatti avhørt i den lokale rettsinstansen i Pakistan som behandler hans utleveringssak. – Jeg forfølges av norsk politi på grunn av min religion, sa Arfan Bhatti til dommeren i Islamabad. Etter flere uker med forsinkelser og utsettelser fikk Bhatti i dag endelig mulighet til å forklare seg muntlig og svare på dommerens spørsmål.

NRK - 23 maj 23 kl. 12:48

Arfan Bhatti fengslet i en uke til av pakistansk domstol

Arfan Bhatti er fengslet fram til 30. mai etter et rettsmøte i Pakistan. Aftenposten meldte dette først.

NRK - 16 aug 23 kl. 12:02

Inga avklaring om Bhatti-utlevering

I dag, onsdag, blei det halde endå eit rettsmøte i utleveringssaka mot Arfan Bhatti. Ifølgje forsvarsadvokaten til Bhatti, Zia Ur Rehman, blei Bhatti avhøyrt av dommaren. Han ville ikkje gå nærare inn på spørsmåla og svara.

NRK - 11 jul 23 kl. 16:43

Arfan Bhatti varetektsfengsles i nye sju dager

Tirsdag møtte Arfan Bhatti i et nytt rettsmøte i Pakistan. Deler av møtet ble likevel utsatt, og den norske islamisten blir dermed sittende i varetekt. – Rettsmøtet gikk som planlagt, men krysseksaminering ble utsatt til neste uke, skriver hans forsvarer Farid Bouras i en SMS til NTB.

NRK - 13 jun 23 kl. 13:37

Bhattis rettsmøte utsatt i to dager

Etter en pause i retten tirsdag ble det besluttet at Arfan Bhattis rettsmøte blir utsatt til torsdag. Forsvarsadvokaten til Bhatti, Zia ur Rehman, fremholdt i retten før pausen at det føderale politiet (FIA) i Pakistan ikke kan vitne på vegne av påtalemyndigheten, da det ikke er pakistansk politi som har etterforsket og innhentet bevisene mot Bhatti. Han mener at norsk politi selv må komme for å fremlegge bevisene mot klienten hans.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

NVE undersøker Nord Pools håndtering av strømtabbe

NVE har startet undersøkelser etter at en feilhandel fra det Norge-baserte strømselskapet Kinect Energy førte til minuspriser i Finland. – Vi ser svært alvorlig på at slike hendelser oppstår. I tillegg til store økonomiske konsekvenser kan de gi utfordringer i driften av kraftsystemet, sier Tore Langset, direktør for Reguleringsmyndigheten for energi (RME) som ligger under Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 1 time siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 1 time siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com