VG > Økonomi

Monday, 26 September, 01:35

VG - I førrgår: 11:01

Arfan Bhatti siktet for medvirkning til barskytingen i Oslo, ifølge TV 2

En mann er siktet for medvirkning til bar-skytingen i Oslo, opplyser politiet. Ifølge TV 2 er det snakk om Arfan Bhatti (44)..
Les mer på VG


Les mer om:
Oslo,  TV, Arfan Bhatti, Bhatti, TV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arfan, Bhatti, siktet, for, medvirkning, til, barskytingeni , Oslo, ifølge TV 2
NRK - 26 jun 22 kl. 21:52

Elden: Bhatti og Matapour har vært naboer

Flere medier har skrevet at terrorsiktede Zaniar Matapour og islamisten Arfan Bhatti har en relasjon. Deres forsvarer bekrefter at de to har vært naboer. – Jeg har forstått av PST sin pressekonferanse at de mener min klient satt i samme bil som Bhatti en gang i april måned, og at de setter dette i sammenheng med en protest mot Sians koranbrenning.

NRK - Igår: 21:45

Politimester i Pakistan: Ingen har tatt kontakt om Arfan Bhatti

Norsk politi, som ønsker å pågripe Arfan Bhatti i forbindelse med Oslo-skytingen i juni, har den siste tiden vært i Pakistan. Til Aftenposten sier politimester i Gujrat-distriktet i Punjab, Ghazanfar Ali Shah, at ingen har kontaktet dem for å få Arfan Qadir Bhatti arrestert. Ifølge avisen skal Bhatti den siste tiden oppholdt seg i en landsby like utenfor Gujarat.

NRK - 25 jun 22 kl. 20:34

NRK erfarer: Oslo-skytter hadde kontakt med Arfan Bhatti

Etter det NRK vet har terrorsiktede Zaniar Matapour (42) og den sentrale islamisten Arfan Bhatti hatt kontakt. NRK får også opplyst at politiet etterforsker hvem i det ekstreme islamistmiljøet 42-åringen har hatt kontakt med, og hvor omfattende kontakten eventuelt har vært. NRK har forsøkt å kontakte Bhatti, men har ikke fått svar.

NRK - I førrgår: 16:40

Elden til VG: Bhatti melder seg til pakistansk politi

følge John Christian Elden, advokat for Arfan Bhatti gjennom mange år vil den ettersøkte norsk-pakistaneren dra til pakistansk politi. – Han stikker en tur innom politiet igjen for å høre om det er noe mer vedrørende ham fra norske myndigheter, skriver Elden til VG. Det ble fredag kjent at Bhatti er siktet for medvirkning til masseskytingen i Oslo i sommer, og er internasjonalt etterlyst.

NRK - 25 jun 22 kl. 20:34

VG: Oslo-skytter stoppet i bil sammen med Arfan Bhatti

Zaniar Matapour (42) ble stoppet i forbindelse med en SIAN-demonstrasjon i vår sammen med den sentrale islamisten Arfan Bhatti, skriver VG. Matapours forsvarer John Christian Elden har tidligere forsvart Arfan Bhatti. – Jeg har forstått det slik at den episoden PST nå viser til som gjorde at de kontaktet siktede i mai, var at han deltok i en demonstrasjon mot at SIAN brant Koranen på offentlig gate, skriver Elden i en SMS til VG.

NRK - I førrgår: 14:43

NRK erfarer: Politiet forsøkte å få Arfan Bhatti pågrepet i Pakistan

Norsk politi forsøkte å få pakistanske myndigheter til å pågripe Arfan Bhatti, etter det NRK får opplyst. I dag ble han internasjonalt etterlyst. Del på Facebook Del på Twitter Del på epost Som NRK meldte tidligere i dag, har politiet fredag etterlyst Arfan Bhatti i forbindelse med masseskytingen i Oslo den 25.

NRK - I førrgår: 16:24

Oslo-politiet bekrefter: Arfan Bhatti er etterlyst

Oslo politidistrikt bekrefter at mannen som i dag ble internasjonalt etterlyst, er Arfan Qadeer Bhatti. Oslo tingrett har i ettermiddag oppnevnt advokat Svein Holden som hans forsvarer, skriver politiet i en pressemelding. NRK har fra før erfart at norsk politi forsøkte å få pakistanske myndigheter til å pågripe Arfan Bhatti, og at han ble internasjonalt etterlyst..

NRK - 30 jun 22 kl. 19:25

Dagbladet: Vurderer å etterlyse Bhatti internasjonalt

Oslo-politiet vurderer sammen med PST fortløpende om de skal etterlyse islamisten Arfan Bhatti internasjonalt, skriver Dagbladet. På Heathrow flyplass utenfor London ble han stoppet av sikkerhetspolitiet. Bhatti skal ifølge avisen ha vært ute av Norge siden 4.

NRK - I førrgår: 16:50

Norsk politi: Bhatti er ikke avhørt

Den terrormistenkte Arfan Bhatti er ikke avhørt i Pakistan, det sier politiadvokat Børge Enoksen til NRK. John Christian Elden, advokat for Arfan Bhatti gjennom mange år, sier på sin sideat Bhatti har vært avhørt av pakistansk politi. På spørsmål om norsk politi vil reise til Pakistan svarer Enoksen følgende til NRK: – Det vil være aktuelt å reise ned dit.

NRK - 08 jul 22 kl. 11:17

VG: Legge vekk knivsak mot Arfan Bhatti

Zaniar Matapour (43) som skaut mot utestadane Per på hjørnet og London Pub laurdag den 25. juni vart stoppa i ein bil saman med islamisten Arfan Bhatti i April. Det va ri samband med ein Sian-demonstrasjon på Stovner i Oslo.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Storspill og Eriksen-magi da Danmark slo Frankrike igjen

(Danmark – Frankrike 2–0, Østerrike – Kroatia 1–3) 62 dager før de møtes i gruppespillet i Qatar-VM, slo Danmark regjerende verdensmester Frankrike for andre gang på tre og en halv måned..

VG - 3 timer siden

En nydelig fotballkrangel

To av Norges største fotballpersonligheter småkrangler med ujevne mellomrom. Den mer eller mindre saklige diskusjonen mellom Ståle Solbakken (54) og Kjetil Rekdal (53) tar samtidig bort litt av fokuset fra landslagets svake prestasjon mot Slovenia..

VG - 4 timer siden

Joakim Haugen (31) er maratonmann i lærerstreik

Lærerstreiken fortsetter, og Joakim Haugen (31) fortsetter å streike. Mandag er streikedag nummer 110 for den første læreren som ble tatt ut i streik..

VG - 8 timer siden

Skrekkskade etter lårhøne: – Jeg fikk sjokk

Brodd-spiller Marcus Laursen (21) trodde han hadde fått en alminnelig lårhøne, men da låret nesten tredoblet seg i størrelse skjønte han at han måtte på sykehuset..

VG - 8 timer siden

Fikk politiet på døren etter instagram-sending

Aaron Carter fikk politiet på døren etter at fansen trodde han brukte narkotika mens han var live på Instagram..

VG - 11 timer siden

Venter store nedbørsmengder på Østlandet

Et lavtrykk er på vei innover kysten av Norge. De neste dagene kan det bli svært vått på deler av Østlandet..

VG - 12 timer siden

Skarstein ble verdensmester: Helt suveren

Birgit Skarstein (33) er verdensmester i roing for fjerde gang i singelsculler PR1. Hun var i en egen klasse i para-VM på 2000 meter..

VG - 13 timer siden

Skarstein har ingen klar plan for livet etter idretten: – Det er kjempespennende

Søndag kjemper Birgit Skarstein for sitt femte VM-gull. 33-åringen er kjent for å ha mange jern i ilden. Men vet ikke hva hun skal bli når hun «blir stor»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com