E24 > Økonomi

Onsdag, 12 Mai, 20:07

E24 - 22 april 21 kl. 15:56

Arctics nye analysesjef kjøpte aksjer rett før positiv analyse

Morten Nystrøm ble fjernet som analysesjef i Arctic etter å ha kjøpt aksjer i Quantafuel før han sendte ut en positiv analyse. Nystrøms erstatter kjøpte også aksjer rett før analysen ble publisert..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nystrøm, Arctic, Quantafuel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arctics, nye, analysesjef, kjøpte, aksjer, rett, før, positiv, analyse
NRK - 19 april 21 kl. 09:10

Arctic Securities får kritikk

Arctic Securities får hard kritikk av Finanstilsynet etter at meglerhusets analysesjef handlet aksjer i børsnoterte selskaper som meglerhuset hadde analyser på. Arctics styre er uenig i deler av kritikken, men sier de tar dette meget alvorlig, skriver Dagens Næringsliv..

E24 - 28 april 21 kl. 10:07

Paretos analysesjef kjøpte aksjer: Tre uker etter kom kollegaens kjøpsanbefaling

Analysesjefen i Pareto eide aksjer i Aker Carbon Capture for over 370.000 kroner da meglerhuset publiserte positiv analyse. Nå har Pareto strammet inn reglene for egenhandel..

E24 - 30 mars 21 kl. 09:13

Flere kjøpte sin første bolig i fjor

Tallet på personer som kjøpte sin første bolig i fjor, var det høyeste siden 2011. Lave renter ser ut til å ha veid opp for koronafølgene, ifølge en ny rapport..

VG - 04 mars 21 kl. 09:33

Krisekjøpte smittevernutstyr for 3,2 milliarder

Rett før pandemien brøt ut og smittevernmangelen i Norge ble dramatisk, kjøpte Helse sør-øst smittevernutstyr i en kriseoperasjon som kostet 3,2 milliarder kroner..

E24 - 13 april 21 kl. 08:11

Kjøpspress på flytende naturgass: – Drypper ned i fraktmarkedet

Sterkere etterspørsel gjør at prisen for både kjøp og frakt av flytende naturgass løftes fra et lavt nivå. – Man ser allerede kjøpere på jakt etter spotlaster for andre halvår, sier shippingtopp. Analysesjef er optimistisk til fraktmarkedet i år..

NRK - 18 april 21 kl. 15:47

Kjøpte geværer i strid med loven

19-åringen som skjøt og drepte åtte personer i Indiana denne uka, hadde kjøpt geværene han brukte i strid med våpenloven i delstaten. Drapsmannen hadde tidligere fått et våpen beslagslagt, og skulle vært på en svarteliste for nye kjøp, melder AP..

NRK - 13 april 21 kl. 23:41

Kjøpte iphone, fikk smørpakker

En18 årig kvinne fra Agder er dømt for å ha lurt sju kjøpere til å betale tilsammen 70.000 kroner for den samme smarttelefonen. I stedet fikk kjøperne smørpakker i posten.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alvær

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alvær kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alver

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alver kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

VG - 21 feb. 21 kl. 22:13

Israelske medier: Israel kjøpte fri kvinne fra Syria med vaksiner

Både Israel og Syria prøver å legge lokk på det, men fortellingen om hvordan en israelsk kvinne ble løslatt ved kjøp av vaksiner via Russland, er allerede blitt en politisk verkebyll..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Wilh. Wilhelmsen-resultatene preges fremdeles av coronakrisen

Det børsnoterte rederiet levert et overskudd etter skatt på 16 millioner dollar, opp fra et underskudd på 339 millioner kroner til samme tid i fjor, da selskapet store nedskrivinger..

E24 - 1 time siden

Erna Solberg: Unge skal tilbys vaksine tidligere

Regjeringen vil vaksinere unge tidligere og gi flere vaksiner til kommuner på Østlandet med vedvarende høyt smittetrykk..

E24 - 1 time siden

Fjordkraft faller videre - her er grafen som viser strømgigantens store problem

Fjordkrafts inntjening per strømkunde stuper. Investorenes forventninger til selskapet har vært for høye, ifølge meglerhus..

E24 - 3 timer siden

Skylder Norwegian deg penger? Da kan du nå få en verdifull fordel

Petter Stordalen og nær 400 andre Norwegian-kreditorer står aller først i køen til å få tegne seg i den pågående kapitalutvidelsen. Det kan være en svært verdifull mulighet..

E24 - 4 timer siden

Wall Street faller etter inflasjonstall

Teknologitunge Nasdaq leder an nedgangen etter at ferske tall viste den sterkeste amerikanske prisveksten på mange år..

E24 - 4 timer siden

Utvikler nytt ladesystem for elbiler: Beyonder får EU-støtte

Ti selskaper med norske Beyonder i spissen får drøye 40 millioner i EU-støtte til å utvikle elbillading kombinert med energilagring. – Et veldig viktig prosjekt, sier Beyonder-grunnlegger Svein Kvernstuen til E24..

E24 - 4 timer siden

Ni av ti styremedlemmer risikerer brudd med personvernlovgivning

Håndteringen av personopplysninger ved distribusjon av styredokumenter i norske SMB-selskaper er mangelfull og tilfeldig..

E24 - 5 timer siden

Største prisvekst i USA på nesten 13 år

Saken oppdateres..

E24 - 5 timer siden

Equinor og Aibels kjempeprosjekt lot seg ikke stoppe av pandemien: Fikk minister-skryt

Onsdag fortsatte den krevende operasjonen med å løfte sammen de tre modulene som utgjør fase to av Johan Sverdrup. - Noe av det vakreste jeg har sett på lenge, skrøt oljeminister Tina Bru (H) via videolink..

E24 - 6 timer siden

Equinor-topp etter intern branngransking: – Helt uakseptabelt

Fjorårets branner ved anleggene på Melkøya og Tjeldbergodden er helt uakseptable, mener Equinors konserndirektør Irene Rummelhoff. – 2020 var et dårlig år for oss på landanleggene, sier hun..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt