NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:40

NRK - I førrgår: 16:57

Arbeidere på Heathrow i London vil streike i sommer

Arbeidere i British Airways ved flyplassen Heathrow i London varsler streik i skoleferien. Det kunngjorde fagforeningene GMP og Unite torsdag etter at 95 prosent av arbeiderne hadde stemt for streik, skriver Sky News. Det betyr at mer enn 700 BA-ansatte knyttet til innsjekk og bakkehåndtering kan gå ut i streik midt i den travle sommersesongen. Fagforeningene har ikke varslet en dato for når streiken starter, og sier de vil gi flyselskapet tid til å komme dem i møte. Streikeaksjonen er en konsekvens av at flere arbeidere i det britiske flyselskapet British Airways har uttrykt misnøye og krever høyere lønn for å takle de økte levekostnadene i Storbritannia.
Les mer på NRK


Les mer om:
British Airways, Heathrow, London, GMP, Unite, Sky News, BA, Storbritannia, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Arbeidere, Heathrowi , London, vil, streikei , sommer
NRK - 20 jun 22 kl. 11:40

Heathrow ber flyselskaper kansellere flyvninger

Flyplassen i London ber flyselskapene om å kansellere 10 prosent av flyvningene sine mandag. Det er på grunn av at flyplassen står ovenfor etterslep med bagasjelevering, det melder Sky News. Flere hundre passasjerer måtte vente i over tre timer på bagasjen sin i løpet av helgen, ifølge avisa.

NRK - 24 maj 22 kl. 14:23

Tusenvis reiste på ny jernbanelinje i London

Toglinjen Elizabeth Line åpnet fra Paddington til Abbey Wood i London tirsdag. London-ordfører Sadiq Khan var med på første tog fra Paddington vest i byen. Han kalte det «en fantastisk dag» og sier dette er en utvidelse av kollektivtransporten i London man ikke har sett maken til på 50 år, skriver NTB.

NRK - 18 maj 22 kl. 17:03

Tolv arbeidere omkom da fabrikkvegg kollapset i India

Minst tolv arbeidere omkom og 13 andre ble skadd da veggen i en saltfabrikk raste sammen i India, opplyser lokale myndigheter. Det er ikke kjent hva som fikk veggen på fabrikken, der arbeidere pakket salt i sekker, til å rase sammen. Ulykken skjedde i Morbi-distriktet, 215 kilometer vest for Gandhinagar, hovedstaden i delstaten Gujarat.

Aftenposten - 19 jun 22 kl. 13:34

Slik ser "baggasjesjøen" i London ut i dag

Det ble kaos på Heathrow flyplass i London lørdag, da en teknisk feil førte til at bagasjesystemet kollapset..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 20 jun 22 kl. 11:40

Heathrow ber flyselskaper kansellere fyvninger

Flyplassen i London ber flyselskapene om å kansellere 10 prosent av flyvningene sine mandag. Det er på grunn av at flyplassen står ovenfor etterslep med bagasjelevering, det melder Sky News. Flere hundre passasjerer måtte vente i over tre timer på bagasjen sin i løpet av helgen, ifølge avisa.

NRK - 22 jun 22 kl. 11:43

Norwegian kansellerer tolv avganger torsdag

Flyselskapet Norwegian kansellerer tolv avganger torsdag, inkludert utenlandsruter til London og Mallorca, opplyser flyselskapet til NTB. Kanselleringene omfatter følgende avganger fra Oslo og tilbake til Oslo: * Oslo-London * Oslo-København * Oslo-Mallorca * Oslo-Krakow * Oslo-Stockholm * Oslo-London Det gjelder altså to ulike London-flygninger. Alle de berørte passasjerene har fått beskjed om kanselleringene, og de fleste har fått tilbud om å reise med et annet fly til samme reisemål.

NRK - I førrgår: 09:15

Chilenske gruvearbeidere i storstreik

Om lag 35.000 arbeidere i gruveselskapet Codelco i Chile har gått til streik i protest mot stengingen av et smelteverk. Det statseide selskapet er verdens største produsent av kobber.

VG - 02 mar 22 kl. 19:46

Kamper ved atomkraftverk: Arbeidere blokkerte veien for russiske styrker

Bilder og videoer skal vise lokalbefolkning og arbeidere som forsøker å stoppe russernes innmarsj til Europas største atomkraftverk..

Klartale - 20 maj 22 kl. 16:30

Mange storbyer risikerer vannmangel

Det er den globale organisasjonen Christian Aid som har laget rapporten. Organisasjonen jobber for å støtte bærekraftig utvikling. De jobber også for å utrydde fattigdom.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 15 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com