NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 04:23

NRK - 28 april 21 kl. 18:25

Apollo-astronaut Michael Collin død

Apollo 11 astronaut Michael Collins er død 90 åt gammel. Det opplyser familien..
Les mer på NRK


Les mer om:
Michael Collins, Michael Collin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Apollo-astronaut, Michael, Collin, død
NRK - 28 april 21 kl. 18:25

Astronaut Michael Collins er død

Apollo 11 astronaut Michael Collins er død 90 år gammel. Det opplyser familien..

E24 - 06 april 21 kl. 18:58

Apollo-eier selger flyselskapet Novair

Eierne av Apollo selger flyselskapet Novair til det danske selskapet Jet Nordic Group. Samtidig inngår selskapene et samarbeid, og Apollo skal fortsette å bruke flyselskapet i fremtiden..

NRK - 01 juni 21 kl. 21:01

Søker etter norske astronauter

Den europeiske romfartsorganisasjonen (ESA) vil ha norske søkere til astronaut-stilling. I en pressemelding oppfordrer næringsminister Iselin Nybø (V) norske menn og kvinner til å søke. – Norge har deltatt i det europeiske romfartssamarbeidet i snart 35 år.

VG - 01 feb. 21 kl. 23:03

Skal gjennomføre første «sivile» romferd noensinne i 2021

SpaceX opplyser mandag at innen årets utgang vil det for første gang i historien skje en romferd uten en eneste astronaut..

NRK - 09 april 21 kl. 10:58

Romfarere til ISS

To russiske kosmonauter og en Nasa-astronaut er skutt opp fra Kasakhstan på vei til Den internasjonale romstasjonen. Oppskytingen fant sted klokken 09:42, norsk tid. De skal gjennomføre eksperimenter innen blant annet biologi, bioteknologi og fysikk..

E24 - 11 april 21 kl. 13:54

Utlyser sjelden stilling som astronaut

Det er hele 13 år siden nordmenn fikk muligheten til å reise ut i verdensrommet med ESA – ventetiden til neste gang kan være like lang..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 13:54

Utlyser sjelden stilling som astronaut

Det er hele 13 år siden nordmenn fikk muligheten til å reise ut i verdensrommet med ESA – ventetiden til neste gang kan….

NRK - 02 mai 21 kl. 09:39

Vellykket landing for astronauter

Fire astronauter fra Den internasjonale romstasjonen er trygt tilbake på jorda etter at Dragon-kapselen deres landet utenfor kysten av Florida i USA. Turen tilbake til jorda tok 6,5 timer. Om bord i kapselen var tre amerikanske og en japansk astronaut, som takket SpaceX som brakte dem både til og fra ISS..

E24 - 10 juni 21 kl. 06:40

Introduserer astronaut-teknologi offshore

Neptune Energy har sammen med Stavanger-selskapet PaleBlue utviklet VR-teknologi som på sikt vil kunne gjøre at onshore- og offshore-personell kan møtes virtuelt..

VG - 24 feb. 21 kl. 21:22

Økning i feriebestillinger for sommerferien: – Grafen går oppover

Flyselskapene merker at kundene begynner å bestille Syden-ferie til sommerferien. Apollo melder om dobling i salget sammenlignet med i desember..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Organdonasjon under tvang i Kina

Menneskerettseksperter fra FN sier de har «troverdig informasjon» om at internerte fra minoritetsgrupper i Kina kan bli utsatt for tvungne organdonasjoner. Beijing avviser anklagen på det sterkeste. Tolv uavhengige eksperter, som har FN-mandat, men ikke snakker på FNs vegne, sier i en uttalelse at internerte fra minoritetsgrupper ser ut til å bli tvunget til en rekke medisinske undersøkelser.

NRK - 1 time siden

Israel: Angrepene var mot Hamas-mål

Israel har i natt gjennomført nye luftangrep mot Gaza by, bekrefter det israelske forsvaret. Israel sier at angrepene var rettet mot Hamas-mål. Angrepet var svar på at brannballonger ble sendt fra Gazastripen inn i det sørlige Israel.

NRK - 1 time siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 2 timer siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 2 timer siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 3 timer siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 3 timer siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 3 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 3 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 3 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt