NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 23:20

NRK - 17 april 21 kl. 11:31

Ap sier nei til å flytte iskanten

Forslaget på Arbeiderpartiets landsmøte om å endre grensen for iskanten, og dermed sette ytterligere begrensninger på olje- og gassaktiviteten i nord falt - med 97 mot 197 stemmer. Ap stemmer altså for å beholde iskanten der den allerede er..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeiderpartiets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap sier, nei, tilå , flytte, iskanten
Klartale - 04 mars 21 kl. 14:13

Familien får ikke flytte tilbake til Tøyen

En familie ble tvunget til å flytte fra en kommunal leilighet i Oslo. By-fogden i Oslo sier nei til å la de få flytte inn igjen..

NRK - 02 feb. 21 kl. 06:18

Kan ta tid før alle får flytte hjem

Det kan ta lang tid før alle evakuerte i Gjerdrum får flytte hjem. For de 200 beboerne som bor nær raskanten kan det ta ett til to år før noen av dem kan flytte tilbake. Der må det først gjennomføres sikringstiltak før det er mulig, opplyser NVE..

Klartale - 08 feb. 21 kl. 08:54

Prinsesse Märtha Louise vurderer å flytte til USA

Prinsesse Märtha Louise vil kanskje flytte til USA. Det er for å bo sammen med kjæresten Durek Verret. Det sier hun til kanalen TV 2..

E24 - 04 mai 21 kl. 17:37

Skeptisk til å flytte Equinor-eierskap: – Tror styringen vil bli svakere

Oljeøkonom Øystein Noreng er skeptisk til å flytte Equinor-eierskapet ut av Olje- og energidepartementet. – Vil svekke eierskapet, sier han til E24..

NRK - 02 feb. 21 kl. 12:48

Utrygge på å flytte hjem

Beboere i Gjerdrum forteller om store sprekker i husene de flytter tilbake til etter skredet 30. desember. Flere sier til VG at de føler seg utrygge.

Dagbladet - 29 mars 21 kl. 13:58

Over halvparten sier nei til vaksine i påsken

I bydel Bjerke har rundt halvparten takket nei til vaksine i påsken. I bydel Stovner ser man ikke samme tendens. Beboere i Ullern reiser hjem fra hytta for å få vaksine - og i Vestre Aker endret responsen seg da folk fikk vite at de ble satt bak i køen om de takket nei til vaksine nå..

NRK - 30 mars 21 kl. 17:07

Vil flytte lærere frem i vaksinekø

Både Ap og Høyres lokallag i Stavanger ønsker å flytte lærere og barnehageansatte lenger fram i vaksinekøen. De ber FHI gjøre en ny vurdering. – Bakgrunnen er at vi virkelig ønsker å unngå å stenge skoler og barnehager igjen, sier gruppeleder Dag Mossige i Stavanger Ap..

NRK - 06 april 21 kl. 06:22

Märtha Louise vil flytte til USA

Prinsesse Märtha Louise seier til VG at ho planlegg å flytte saman med kjærasten i USA. Dei tre døtrene blir med. Heimen i Lommedalen skal dei behalde, og ho seier til VG at dei kjem til å vere mykje i Noreg..

NRK - 23 jan. 21 kl. 16:10

Kostet over 560.000 å flytte ulv

Det kostet mer enn 560.000 kroner å flytte et ulvepar fra Østerdalen til Våler i Østfold i begynnelsen av januar. Omtrent 400.

VG - 25 april 21 kl. 20:13

Slipper karantenehotell: Går over grensen for å flytte fra Sverige til Norge

Norske Charlotte Elsbak (29) og familien skal flytte tilbake til Norge fra Stockholm. I mai går de til fots over riksgrensen ved Bjørnfjell..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Intet vedtak på nok et Gaza-møte

FNs sikkerhetsråd møttes tirsdag for fjerde gang om Gaza-krigen. Men heller ikke nå ble det vedtatt noen resolusjon om våpenhvile. – Vi mener ikke at en offentlig uttalelse nå vil bidra til å de-eskalere, sa USAs FN-ambassadør Linda Thomas-Greenfield på det lukkede møtet, opplyser en diplomat til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 15 minutter siden

Tix videre til Eurovision-finalen

Andreas Haukeland, alias Tix, gikk videre til lørdagens finale i Eurovision Song Contest. Det ble klart etter den første semifinalen tirsdag kveld. Til sammen 16 nasjoner kjempet om ti finaleplasser.

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrudd på internatskole

Alle elevene ved Kongshaug Musikkgymnas på Lepsøy sør for Bergen er satt i karantene etter tre bekreftede smittetilfeller. I alt er det 129 elever ved skolen, som eies av Misjonssambandet og har elever fra hele landet..

NRK - 1 time siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 1 time siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 1 time siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 1 time siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt