VG > Innenriks

Tirsdag, 11 Mai, 11:40

VG - 04 mai 21 kl. 13:41

Ap og Sp krever egen vaksine-kommisjon

Både Ap, Sp og Frp vil at en egen kommisjon skal granske hva Norge har gjort for å skaffe vaksiner. Men de er uenige om hvordan..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ap, Frp, Norge, Sp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap og Sp krever, egen, vaksine-kommisjon
NRK - 29 april 21 kl. 15:27

Over 5000 har sagt nei til vaksine

Ferske tall fra Oslo kommune viser at over 5100 personer har sagt nei til vaksine siden vaksineringen startet. Flest har sagt nei i bydel Alna - 611 personer. I tillegg har mer enn 3200 i Oslo sagt at de ønsker seg vaksine senere.

NRK - 17 feb. 21 kl. 11:40

Ber kommunene ringe alle eldre

– Kommunene må ringe alle eldre som ikke bestiller vaksine, skriver Eldreombudet i en pressemelding onsdag. Trondheim kommune melder i dag at de ikke får kontakt med mange over 85 år som er tilbudt vaksine. Tidligere har Bodø kommune meldt at en fjerdedel ikke svarte på tilbudet om vaksine.

Dagbladet - 29 mars 21 kl. 13:58

Over halvparten sier nei til vaksine i påsken

I bydel Bjerke har rundt halvparten takket nei til vaksine i påsken. I bydel Stovner ser man ikke samme tendens. Beboere i Ullern reiser hjem fra hytta for å få vaksine - og i Vestre Aker endret responsen seg da folk fikk vite at de ble satt bak i køen om de takket nei til vaksine nå..

NRK - 15 feb. 21 kl. 21:28

Kommisjon skal undersøke storming

I USA skal politikerne i Kongressen etablerer en uavhengig kommisjon for å undersøke stormingen av Kongressbygningen 6. januar. Det opplyser Nancy Pelosi, lederen i representantenes hus..

VG - 05 mars 21 kl. 22:39

Dette fant Danmarks corona-kommisjon. Mye var likt med Norge.

Sterk politisk styring da covid 19-utbruddet nådde Skandinavia var et riktig grep, mener Danmarks corona-kommisjon. Rapporten beskriver hvordan statsministrene Mette Frederiksen og Erna Solberg holdt i tømmene fra starten..

NRK - 16 feb. 21 kl. 07:34

Sanner: Fattige land må få vaksine

WHO og åtte andre helseorganisasjoner trenger 21 milliarder dollar for å nå målet om å gi vaksine til fattige land. Det er en brøkdel av hva verdensøkonomien taper på manglende vaksine, skriver finansminister Jan Tore Sanner i en kronikk for Reuters..

NRK - 16 mars 21 kl. 17:14

Israel har betalt mye for vaksiner

Israel, som nå har vaksinert over halve befolkningen, har betalt langt høyere pris for vaksinedosene enn EU-land. ifølge nettavisen ynetnews. Avisen skriver at landet har kjøpt 15 millioner doser av Pfizer-Biontechs vaksine.

NRK - 17 mars 21 kl. 14:04

Har svekket viljen til å ta vaksine

AstraZeneca-saken har satt en bråstopp for en klart økende trend i viljen til å ta vaksine, viser Norsk koronamonitor fra Opinion. Nordmenns vilje til å ta vaksine ser ut til å ha blitt redusert med cirka 10 prosentpoeng..

NRK - 19 mars 21 kl. 18:56

Italienerne får velge bort vaksine

Italienere som ikke ønsker å ta en AstraZeneca-vaksine, vil få tilbud om en annen type vaksine seinere. Det opplyste italienske helsemyndigheter, i sammenheng med at landet har begynt å bruke vaksinen igjen i dag, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 28 mars 21 kl. 23:06

SV ber om vaksine også til vikarer

SVs helsepolitiske talsperson Nicholas Wilkinson mener det er politikernes ansvar at helsepersonell, også vikarer, får vaksiner og godt nok smittevernutstyr. I kveld fortalte NRK om vikarer som kommer fra bemanningsbyråer som ikke har fått vaksine. Helse- og omsorgsdepartementet er tydelige på at også vikarer skal få vaksine.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

VG klart mest lest

Nye medietall fra MBL viser at VG har klart mest trafikk med 2.163.700 daglige lesere digitalt..

VG - 12 timer siden

Takboksen føk til sjøs: – Helsiken, jeg våger ikke kjøre hjem!

Vindkastene rev og slet i bilen – og vel over Bømlabrua oppdaget føreren at halve takboksen var borte: – Ekkelt, sier kvinnen i 50-årene..

VG - 20 timer siden

Politiet om Veme-dødsfallet: - Hypotesen om drap er kraftig svekket

Etter et avhør med mannen som er siktet for falsk forklaring, tror ikke lenger politiet at mannen i 70-årene som ble funnet død i sett hjem på Veme utenfor Hønefoss ble drept..

VG - 16 timer siden

Stor legemangel: Studentene får ikke turnusplass

Det ville ikke vært så stor mangel på fastleger i Norge, hvis flere medisinstudenter fikk turnusplasser, mener Norsk medisinstudentforening..

VG - 20 timer siden

Mann siktet for falsk forklaring etter mistenkelig dødsfall

Politiet har mandag siktet en mann for falsk forklaring etter at en mann ble funnet død i sitt hjem på Veme utenfor Hønefoss fredag ettermiddag..

VG - 23 timer siden

Kværner får 11,8 millioner i støtte fra nyåpnet kompensasjonsordning

Kværner blir den første virksomheten som får støtte under kompensasjonsordningen for innreisekarantene. Selskapet får 11,8 millioner kroner..

VG - 23 timer siden

Varsler stopp i hele landet: Her er veiprosjektene MDG vil skrote

Hvis MDG får makt etter valget, lover partiet omkamp om Nasjonal transportplan (NTP). Partiet vil skrote eller nedskalere 36 veiprosjekter over hele landet – og heller bygge mer tog..

VG - 23 timer siden

Mann i 70-årene funnet død – politiet har startet etterforskning

Mannen i 70-årene ble forrige fredag funnet død i sitt hjem på Veme utenfor Hønefoss. Funn på stedet gjør at politiet har startet etterforskning..

VG - Igår: 09:44

Sprøyter inn milliarder for å hindre buss- og togkrise

Regjeringen legger nesten to milliarder på bordet til kollektiv og jernbane etter passasjerflukten under pandemien. Men kommunene er usikre på om det er nok for å hindre krise..

VG - Igår: 19:21

Raja mener det bør vurderes om innvandrergrupper skal rykke fram i vaksinekøen

Det bør vurderes om grupper i innvandrerbefolkningen bør prioriteres i vaksinekøen, mener kulturminister Abid Raja (V)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt