VG > Nyheter

Friday, 24 March, 11:30

VG - 11 nov 22 kl. 18:12

Ap-ordfører om Støres Giske-angrep: - Med på splittelsen i partiet

Rendalen-ordfører Linda Døsen Stubsveen (Ap) sier hun er «drit lei» av konfliktene i partiet. Andre Ap-ordførere VG har snakket med sier at en ny runde med internt bråk er det siste partiet trenger..
Les mer på VG


Les mer om:
Linda Døsen Stubsveen, Ap, VG, Støres Giske

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap-ordførerom , Støres, Giske-angrepMed på , splittelseni , partiet
Klartale - 06 sep 22 kl. 06:00

Bor du i Norges beste kommune?

– Vi er strålende fornøyde, sier Tom Henning Slethei til Klar Tale. Han er ordfører i Sola kommune. Den ligger i Rogaland på Vestlandet.

NRK - 28 sep 22 kl. 20:10

Rauand Ismail vil bli MDG-ordfører i Oslo

Rauand Ismail (23) fra Grünerløkka er foreslått som ordførerkandidat for Miljøpartiet De Grønne i Oslo ved neste års kommunevalg. Han er i dag kultur- og utdanningspolitisk talsperson i Oslo bystyre. – Vi mener det er naturlig at Oslo MDG stiller med en ordfører når dagens ordfører Marianne Borgen (SV) ikke tar gjenvalg og Oslo dermed skal ha en ny ordfører, skriver nominasjonskomiteen i sin begrunnelse.

NRK - 16 aug 22 kl. 22:56

Tidligere Bærum-ordfører Odd Reinsfelt er død

Bærums lengstsittende ordfører, Odd Reinsfelt (H), er død, 80 år gammel. Han var ordfører i 19 år fra 1992 til 2011. Reinsfelt sovnet stille inn i sitt hjem på Rykkinn tirsdag ettermiddag, skriver Budstikka.

NRK - 02 mar 23 kl. 08:47

Brenna: Giske burde bidratt mer konstruktivt

– Jeg mener nok at Trond kunne vært litt mer opptatt av å bidra konstruktivt inn i det felles Arbeiderpartiet, ikke bare bruke krefter på å kritisere partiledelsen. Det sa Arbeiderpartiets nestlederkandidat Tonje Brenna da hun besøkte Politisk kvarter i dag. AUF-leder Astrid Hoem tok i november et flengende oppgjør med tidligere Ap-nestleder Trond Giske, som nå leder Nidaros sosialdemokratiske forum.

NRK - 15 nov 22 kl. 16:55

Støre benekter koordinert angrep på Giske

Ap-leder Jonas Gahr Støre benekter at han på forhånd visste at AUF-lederen på direktesendt TV skulle rette kraftig kritikk mot Trond Giske. Verken Støre selv eller Statsministerens kontor var orientert om at AUF-leder Astrid Hoem skulle komme med et kritisk utspill mot tidligere nestleder Trond Giske, framholdt partilederen da han ble intervjuet under et seminar Stortingets presselosje arrangerte tirsdag ettermiddag. – Jeg mener Trond må erkjenne at han er en del av problemet med at mange synes det er vanskelig å snakke om politikk, sa Hoem på NRKs Debatten torsdag kveld.

NRK - 14 feb 23 kl. 20:55

Giske til angrep på vedtaksendring i Ap

I et hastemøte i Nidaros sosialdemokratisk forum tirsdag kveld, gikk leder Trond Giske til angrep på vedtektsendringen som vil begrense hans makt, skriver Dagbladet. – Når du velger å være medlem et annet sted enn der du bor, velger du også bort muligheten til å telle lokalt, sa Giske ifølge avisa. Giske ønsker at delegatene på Aps landsmøte til våren selv får velge om de vil representere sitt lokale partilag eller om de skal representere Nidaros sosialdemokratisk forum..

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

NRK - 28 sep 22 kl. 20:10

Rauand (23) vil bli MDG-ordfører i Oslo

Rauand Ismail (23) fra Grünerløkka er foreslått som ordførerkandidat for Miljøpartiet De Grønne i Oslo ved neste års kommunevalg. Han er i dag kultur- og utdanningspolitisk talsperson i Oslo bystyre. – Det vil være en stor ære å få være ordførerkandidaten til Oslo MDG.

Klartale - 30 nov 22 kl. 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

NRK - 28 sep 22 kl. 10:17

Ordførere i regjeringspartiene møter Støre og Vedum

Flere ordførere er innkalt til et møte med regjeringen, men har ikke fått vite hva møtet skal handler seg om. Ordførerne møtte Jonas Gahr Støre onsdag klokken 10, melder Stavanger Aftenblad. Det dreier seg om et møte mellom Aps ordførernettverk og partiledelsen, bekrefter Statsministerens kontor overfor NTB.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Faren til Lena Sløgedal Paulsen (10): – Hadde blitt ekstremt skuffet

Arne Bernt Paulsen er ikke i tvil om at Riksadvokatens avgjørelse er det eneste riktige. Nå håper han på ny Baneheia-rettssak mot Jan Helge Andersen..

VG - 1 time siden

Nettavisen: Riksadvokaten vil gjenåpne drapssaken mot Jan Helge Andersen

Riksadvokaten vil gjenåpne straffesaken mot Jan Helge Andersen slik at Andersen kan tiltales for drapet på Lena Sløgedal Paulsen (10) i Baneheia, melder Nettavisen..

VG - 3 timer siden

Skal hente opp mystisk gjenstand ved Nord Stream 2

Et ukjent objekt ved den eksplosjonsrammede gassrørledningen i Østersjøen har fått spekulasjonene til å svirre. Nå vil danske myndigheter undersøke sylinderen nærmere..

VG - 4 timer siden

Nå kommer Riksadvokaten med avgjørelsen om det uløste Baneheia-drapet

Ett av Baneheia-drapene er uoppklart etter at Viggo Kristiansen ble frikjent. Nå skal Riksadvokaten avgjøre om saken mot Jan Helge Andersen bør gjenopptas..

VG - 5 timer siden

Fredag 24. mars: Dette skjedde i natt

USA med luftangrep i Syria..

VG - 10 timer siden

Eks-presidenten «mer krigersk enn noen andre»: – Vladimir Putins puddel

Dmitrij Medvedev (57) holder en røffere tone mot Vesten enn noen andre i Ukraina-krigen. En professor tror at eks-presidenten ofte opptrer beruset og mener at han er Vladimir Putins «puddel»..

VG - 12 timer siden

Siktet for hendelse ved skole: Skal ha kastet minnepinne i søppelbøtte

Søndag ble en mann pågrepet etter at han skal ha forsøkt å lokke barn inn i en varebil ved Marienlyst skole i Oslo. Et av barna skal ha rukket å ta bilde av registreringsnummeret på bilen..

VG - 13 timer siden

Nordlys på Østlandet: – Hele himmelen var grønn

Torsdag kveld kan man se nordlys enkelte steder på Østlandet..

VG - 14 timer siden

Solberg: – Vi hadde styrt dette landet bedre

STAVANGER (VG) Erna Solberg sier at statsminister Støre har bidratt til flyttestrøm ut av landet og sier at møllene på Fosen ikke må rives. Og så er hun sikker på at hun kunne styrt landet bedre enn Støre..

VG - 14 timer siden

Franskmenn i harnisk etter reform - 123 politibetjenter skadet

Franskmenn raser etter at president Emmanuel Macron presset gjennom pensjonsreformen forrige uke. Torsdag kveld gikk det hardt for seg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com